Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

launcher da hata var mi???

capyZER

Öne çıkan mesajlar

patch yapiyor olabilirler, fix yapiyor olabilirler, baglanti sorunu cekiyor olabilirler vs. genelde sitesinde yazarlar bisey yapmadan once. son baktigimda gormemistim. site de su an down, sanki problem var gibi. ne oldugunu kestirebilmek icin tabi ki sitede yapacaklari duyuruyu bekleyecegiz :)[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha bi bakmisiz butun serverlar gitmis xian daki gibi:) 27 den 21 e dusmustum:(
simdi bi roll back daha gelmes isallah....
bi bakiyonuz char yok :D ucmus..sifirdan baslayin diolarmis gene 4 kat xp, 4 kat yavas bi oyunla :D
neyse acilsada oynasak yaf....
swg dede kimse yok:([signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis)
abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant
capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

beyler launcher calisti....guide lar kismina bakin orda bi exe hatasi durumunda yapilmasi gerekenler var..yapinca oluyo...herhangi bi degisiklik yok....devam aynen[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis)
abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant
capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

The crash problem at launcher start is a DNS resolving problem.

Caution : When they will change the DNS or update silkroad.exe, you will need to undo this.

This works for lots of people, but NOT everybody.

Windows XP fix :
With C:WINDOWSNOTEPAD.EXE
Open C:WINDOWSsystem32driversetchosts
Add in the file 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
Save it and retry the launcher.
Notepad may not save it directly. If it doesn't, save your updated files as "host.txt", move the original host file to another folder, and remove the ".txt" on your updated file.

And no more crash on Silkroad.exe!

Şöyle bir şey gördüm www.silkroadonline.org forumlarında ama denemedim. isterseniz deneyin.
an itibarıyla 3 server da offline görünüyor ama oynayan varmış diye duydum. bir update geliyor büyük ihtimalle.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

kafayı yiycem pc nin basında server mı gocuk siteye girilmior oyuna girilmior uyumluluk modları işe yaramıor offffffff kırk yılın basında lvl 14 charın basına oturalım dedık halt ettık pofffff ..............

[Bu mesaj blaco tarafından 22 Aralık 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sacros, 21 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki:

Caution : When they will change the DNS or update silkroad.exe, you will need to undo this.

Windows XP fix :
Notepad may not save it directly. If it doesn't, save your updated files as "host.txt", move the original host file to another folder, and remove the ".txt" on your updated file.

Şöyle bir şey gördüm www.silkroadonline.org forumlarında ama denemedim. isterseniz deneyin.
an itibarıyla 3 server da offline görünüyor ama oynayan varmış diye duydum. bir update geliyor büyük ihtimalle.

soyledıgın hata TCP/IP hatasıdır MCSE egıtımı alıyorum emın olabılırsınız serverınden kaynaklı bır sorun active degıl suan[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ
ÜSTÜNDE ÇIBUKLU FORMALAR VARDI
O, ANDA TUTULDUM AŞIKOLDUM BEN
HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI

YAŞAMLA ÖLÜMÜ AYIRAN ÇİZGİ
SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ
BUYOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA
SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ
Sosyal ağlarda paylaş

lol siz Sacrosun dediğini yaptınız mı ?
yapmadı iseniz giremezsiniz , bir yapın adamın dediğini oynayın .
canavar gibi de calısıyor.
adam ne güzel yazmış işte aslında client exe hatası çözümü diye bir konu var yukarıda ki sticky lerde.
aynısı yazıyor.
orda yazanı yapın girin oyuna.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

bari anlatsaydında mıllet faydalansaydı ip nasıl host ekledın yanı arayuzdenmı?[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sacros, 21 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki:

Windows XP fix :

an itibarıyla 3 server da offline görünüyor ama oynayan varmış diye duydum. bir update geliyor büyük ihtimalle.

Teşekkürler arakdaşım arayıp bulduğun bizi kafa yedirtmekten kurtardığın için.
özellikle beni.
format atacaktım az daha komple kafeye windows göçtü die :-P
Sosyal ağlarda paylaş

hala anlamadım exe nasıl duzelttınız bı anlatsanız ızleyecegımız yolu dıyorum hani[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ

Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=162420

hala arayıp ta bulamayanlar icin yukarıdaki mavi linke tıklayıverin.

İngilizce bilmeyen ler icin ,Türkce yaziyor.

kolay gelsin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...