Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaw paralı edit falan yok. bunda da premium sistemi var ancak bunun dier versiyonlarında görülen resmi olarak parayla item satış yapıolar. öle parayla edit çar falan yok. element uydurmayın :)[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaw tamda downhang towna gidiodum kapı ağzında kesildi :)[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 23 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 patch yapiyor olabilirler, fix yapiyor olabilirler, baglanti sorunu cekiyor olabilirler vs. genelde sitesinde yazarlar bisey yapmadan once. son baktigimda gormemistim. site de su an down, sanki problem var gibi. ne oldugunu kestirebilmek icin tabi ki sitede yapacaklari duyuruyu bekleyecegiz :)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ahaha bi bakmisiz butun serverlar gitmis xian daki gibi:) 27 den 21 e dusmustum:( simdi bi roll back daha gelmes isallah.... bi bakiyonuz char yok :D ucmus..sifirdan baslayin diolarmis gene 4 kat xp, 4 kat yavas bi oyunla :D neyse acilsada oynasak yaf.... swg dede kimse yok:([signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silenthill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkadaşlar tyon dayım 2 gundur oynuyorum lvl 7 halıyle:D yardım edecek varsa memnun olurum 22 yasında nısanlı oyun manyahhhı bı herıfım:D[signature][hline]BİR SIR VEREYİMMİ SİZE İNSANLAR BİLMİYORLAR AMA RUH SEVİŞİR BEDENDEN ONCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 beyler launcher calisti....guide lar kismina bakin orda bi exe hatasi durumunda yapilmasi gerekenler var..yapinca oluyo...herhangi bi degisiklik yok....devam aynen[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yani yardim konulari basligi altinda[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Girmior Hata aynen sux... sürekli geçersiz işlem mesajı kodumunu launcheri ilk başta windows göçtü sandım. az daha formatlıcaktım. dedim bakam son kez paticike. sorun genelmiş ama hala girmiyor :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaw kafayı yiycem hala açmadılar şu serverları kasamıycaz bu akşam :([signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 23 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Stres atak bari aklıma gelmişken boşta duran bi account var benim içinde lvl 27 blade/cold ve lvl 24 sword/lightining char var kasmaya üşenenlere duydulur. Almak isteyenler Buraya Tıklasın :D [Bu mesaj DifferentOne tarafından 21 Aralık 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silenthill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hala hata devam edıomu sızdede[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ ÜSTÜNDE ÇIBUKLU FORMALAR VARDI O, ANDA TUTULDUM AŞIKOLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI YAŞAMLA ÖLÜMÜ AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ BUYOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sorduğun kabahat devam edio evet.[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 The crash problem at launcher start is a DNS resolving problem. Caution : When they will change the DNS or update silkroad.exe, you will need to undo this. This works for lots of people, but NOT everybody. Windows XP fix : With C:WINDOWSNOTEPAD.EXE Open C:WINDOWSsystem32driversetchosts Add in the file 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com Save it and retry the launcher. Notepad may not save it directly. If it doesn't, save your updated files as "host.txt", move the original host file to another folder, and remove the ".txt" on your updated file. And no more crash on Silkroad.exe! Şöyle bir şey gördüm www.silkroadonline.org forumlarında ama denemedim. isterseniz deneyin. an itibarıyla 3 server da offline görünüyor ama oynayan varmış diye duydum. bir update geliyor büyük ihtimalle.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kafayı yiycem pc nin basında server mı gocuk siteye girilmior oyuna girilmior uyumluluk modları işe yaramıor offffffff kırk yılın basında lvl 14 charın basına oturalım dedık halt ettık pofffff .............. [Bu mesaj blaco tarafından 22 Aralık 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silenthill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Sacros, 21 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: The crash problem at launcher start is a DNS resolving problem. Caution : When they will change the DNS or update silkroad.exe, you will need to undo this. This works for lots of people, but NOT everybody. Windows XP fix : With C:WINDOWSNOTEPAD.EXE Open C:WINDOWSsystem32driversetchosts Add in the file 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com Save it and retry the launcher. Notepad may not save it directly. If it doesn't, save your updated files as "host.txt", move the original host file to another folder, and remove the ".txt" on your updated file. And no more crash on Silkroad.exe! Şöyle bir şey gördüm www.silkroadonline.org forumlarında ama denemedim. isterseniz deneyin. an itibarıyla 3 server da offline görünüyor ama oynayan varmış diye duydum. bir update geliyor büyük ihtimalle. soyledıgın hata TCP/IP hatasıdır MCSE egıtımı alıyorum emın olabılırsınız serverınden kaynaklı bır sorun active degıl suan[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ ÜSTÜNDE ÇIBUKLU FORMALAR VARDI O, ANDA TUTULDUM AŞIKOLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI YAŞAMLA ÖLÜMÜ AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ BUYOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bıktım pof ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 söylediğin gibi bi tcp/ip hatasıymış demekki. ipyi host olarak ekledim ve sorunum kalmadı. oyundayım şu anda.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lol siz Sacrosun dediğini yaptınız mı ? yapmadı iseniz giremezsiniz , bir yapın adamın dediğini oynayın . canavar gibi de calısıyor. adam ne güzel yazmış işte aslında client exe hatası çözümü diye bir konu var yukarıda ki sticky lerde. aynısı yazıyor. orda yazanı yapın girin oyuna.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silenthill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bari anlatsaydında mıllet faydalansaydı ip nasıl host ekledın yanı arayuzdenmı?[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ ÜSTÜNDE ÇIBUKLU FORMALAR VARDI O, ANDA TUTULDUM AŞIKOLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI YAŞAMLA ÖLÜMÜ AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ BUYOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Sacros, 21 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: The crash problem at launcher start is a DNS resolving problem. Caution : When they will change the DNS or update silkroad.exe, you will need to undo this. This works for lots of people, but NOT everybody. Windows XP fix : With C:WINDOWSNOTEPAD.EXE Open C:WINDOWSsystem32driversetchosts Add in the file 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com Save it and retry the launcher. Notepad may not save it directly. If it doesn't, save your updated files as "host.txt", move the original host file to another folder, and remove the ".txt" on your updated file. And no more crash on Silkroad.exe! Şöyle bir şey gördüm www.silkroadonline.org forumlarında ama denemedim. isterseniz deneyin. an itibarıyla 3 server da offline görünüyor ama oynayan varmış diye duydum. bir update geliyor büyük ihtimalle. Teşekkürler arakdaşım arayıp bulduğun bizi kafa yedirtmekten kurtardığın için. özellikle beni. format atacaktım az daha komple kafeye windows göçtü die :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Önemli değil =) yardım başlıkları altında zaten yazıyormuş çözümü =) saflık bizde :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silenthill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hala anlamadım exe nasıl duzelttınız bı anlatsanız ızleyecegımız yolu dıyorum hani[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ ÜSTÜNDE ÇIBUKLU FORMALAR VARDI O, ANDA TUTULDUM AŞIKOLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI YAŞAMLA ÖLÜMÜ AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ BUYOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=162420 hala arayıp ta bulamayanlar icin yukarıdaki mavi linke tıklayıverin. İngilizce bilmeyen ler icin ,Türkce yaziyor. kolay gelsin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silenthill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 olay taamdır gercekten sımdı acemı bırıne yardım etmek ısteyen varmı tyon 5 lvl bowman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaa iyide benim ufak [ yada büyük ] bir sorunum var.. system32 klasörüm yok desem inanırmısınız ? yani oyuna giremiyorum !! ve yukarda belırtılmıs olan seylerıde yapamıyorum bir cozum verseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar