Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ülser... anemi... ve kansere yolculuk

izOn

Öne çıkan mesajlar

herşey bundan 3-4 ay önce başladı hiçbirşey yokken önce mide şikayetlerim başladı doktora gittiğimde ülser olduğumu öğrendim hayatım altüst oldu herşeye dikkat etmem gerektiğini söyledi ve eğer dikkat etmezsem mide kanaması geçirebileceğimi söyledi. Hiçbirşey anlamadım ortalama 15 dakika ülserin bende ki durumunu ve ne yapacağımı anlatmıştı biranda tüm dünya karardı yaşam artık benim için anlamsız diye düşündüm sonra bu dönemi atlattım yani alıştım kahvesiz, cikolatasiz yasama. Sonradan yeniden sigaraya baslamak zorunda kaldim daha 19 yasindayim ne oluyor derken.... Anemi ortaya cikti suanda vucudumda artan agrilar var bazen bu arilar oyle artiyorki aridan neredeyse agliyicam...
bu sikayetten dolayi doktora gittim 1 ayi geckin bir suredir surekli birseyler istiyorlar kantahlilleri film cekimleri herseyi surekli kontrol ediyolar ve hala herhangi bir sonuc yok surekli biryerlerde birseyler cektirip yada kan aldirip baska biryere goturuyorum.
Ve yasak olmasina ragmen kendimi cikolataya vurdum asiri yiyorum ve en kotu korkum kilo almak yillarca bunlada ugrasmistim ne biliyim nerden cikti bu simdi diyeceksiniz ama biryerlere yazip rahatlamak istedim.
Peki rahatladim mi ? Hayir.
ne ulser ne anemi ne de kanser ucunde de birsey demiyorum sadece hala sonucun ortaya cikmamaasi sinir ediyor kultur testi mi ne ondan olmami soylediler ben sinavim var diyip haziran sonuna attim ama zaten bir suru test yapiyolar su seyin sonucu ciksada kurtulsam.
Bu arada arkadaslar yasakli listemi gorseydiniz dort bay oyunca neredeyse herseyden uzaktim sigara icilen ortam bile yasakti ama insan alisiyor hani hayat cok zor diyenler varya onlara o donemden cikardigim bir sonucla sunu soyleyebilirim
"hayat zor degil sadece alismak lazim" kimileri sevgilisinden ayrilmayi bile asiri sorun ediyor. Belkide haberim yok ama gunden gune öluyorum kisacasi suanda nefes alip vermem bile beni mutlu ediyor ama su hastaligin ne oldugu ortaya daha cikmamasi sinirimi bozuyor.
Neyse cok karman corman oldu.
Umarim kimsenin basina gecirdigim hastaliklardan birtanesi gelmez.

[Bu mesaj izOn tarafından 22 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mide kanaması geçirdim, 4 gün çekmiştim ülserin ağrısını.
kahve, asitli içecekler yasak, sigara yasak, bunun dışında benim yasağım yok. zaten kolayı vs bırakmıştım, ice tea müptelasıydım çok koymadı o yüzden.
ülser için biraz ağır olmuş senin diyet, başka sorunlar da var sanırım. bende de anemi var ayrıca, kan falan verdiler yatarken hastanede.
geçmiş olsun valla.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Heffer
Sosyal ağlarda paylaş

ülser'sen o diete uysana, ne guzel sana diet cıkarmı$lar ki zaten anemi de o diete uymadıgın icin geli$en bir $ey, ulser yuzunden.

kultur testini de bir an once yaptır cunku ulserin tedavisi icin oldukca onemli. ulserine mikropların mı yoksa ba$ka bir $eyin mi sebep oldugunu ogrenmen icin gerekli.eh, ona gore tedavi yontemi izliyorlar.

senin durumunda olanlardan cok daha kotu durumda olanlar var,onları da du$un.

ULSER'İN tedavisi var! hele bu kadar gencsen tedavisi daha da kolay. yeter ki doktorların dedigini yap,kendini de fazla üzme...
Sosyal ağlarda paylaş

izOn, kardeşim geçmiş olsun. Düşüncelerini heleki en son da verdiğin o notu okurken tüylerim diken diken oldu. Hayatın değerini bilmen, kabullenebilmen, küçük şeylerden mutlu olabilmen beni çok mutlu etti. Çünkü bende 3 senedir düşmanımın bile başına Allah vermesin kanser illeti için bir savaş veriyorum. Ve dediğin gibi şuanı yaşıyabiliyorsam çok mutluyum. Verdiğin mesajda beni bu yüzden çok etkiledi. Gerçekten mutlu olmanız için bir sebep aramayın. Bunun için gözlerinizi biraz açmanız size yeterli olacaktır. Tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim. Umarım bu bilinmeyen hastalığın kötü bir şey değildir ve en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...