arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaşlar clandaki herşahsın ve clanın npsini gösteren bir site varmış.Clanımın npsini ve memberların npsini öğrenmek istiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ilk 100 de ise knightonlineworld.com da var ama deilse bilemiorum[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Eğer Clanın ilk 100 e Girebilmis ise https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php Buradan Bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sanırım ilk 100de deliz yani sdece bildigim 200k np oldugu ama oyunda biri söyledi hermemberin bile np görüne biliyormuş.Genede tşk edrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bilmiyorum o kadarını ama :) Clan ID bulabilirsen Kolay https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php?sub=2&radServer=1&clanid=12401 Burada En Sonda CLANID=12401 Clanın DataBasedeki Kayıt Nosudur Eger bu no bulabilirsen yada denk getirebilirsen bakabilirsin Suanki ID K.TT ait Sen Clanı TTden once kurduysan sayıları azaltarak bak :) ama biraz zor gibi azimle sıcan duvarı deler derler :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 http://www.konptracker.com/ siteye gir source ve programı ındır tum servarlarherkezin her clanın np sini lvl ini oğren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 4Ever, 23 Aralık 2005 09:19 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum o kadarını ama :) Clan ID bulabilirsen Kolay https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php?sub=2&radServer=1&clanid=12401 Burada En Sonda CLANID=12401 Clanın DataBasedeki Kayıt Nosudur Eger bu no bulabilirsen yada denk getirebilirsen bakabilirsin Suanki ID K.TT ait Sen Clanı TTden once kurduysan sayıları azaltarak bak :) ama biraz zor gibi azimle sıcan duvarı deler derler :D Haklısın sanırım baya bastırmam gerekecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 LOL adamlar Kaynak Koduda vermisler :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kardes Senin Clanın adını bir yazarmısın :)[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 server xigenon Arrdeam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sanırım daha sakalım olmadıgı için dinlenmıyorum... said: gaba, 23 Aralık 2005 09:19 tarihinde demiş ki: http://www.konptracker.com/ siteye gir source ve programı ındır tum servarlarherkezin her clanın np sini lvl ini oğren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: gaba, 23 Aralık 2005 09:19 tarihinde demiş ki: http://www.konptracker.com/ siteye gir source ve programı ındır tum servarlarherkezin her clanın np sini lvl ini oğren... sanırım ücret ödüyorsun buna[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 185k dan azsa görünmez ilk 100 ün sonuncusunda 185k var çünkü :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sen nasıl 185 gördün bilmiyorum ama www.knightonlineworld.com sayfasındaki clan rankingde ben bunu görüyorum :) 100 FaLCoNs 290920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2 Günde o kadar np atlamışlarsa bilemem :)[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende falcons clanındayım daha once replay daydık kurulma tarihine bakarsanız gecen gece oldugu bellidir biz bir gecede kasmadık ayların emegi o...replayda ki son liste mevcut isteyen pm den mail ini gondersin ss gönderebilirim..b_ok atmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 BEDEVA said: AnuriaAlptekin, 23 Aralık 2005 10:13 tarihinde demiş ki: said: gaba, 23 Aralık 2005 09:19 tarihinde demiş ki: http://www.konptracker.com/ siteye gir source ve programı ındır tum servarlarherkezin her clanın np sini lvl ini oğren... sanırım ücret ödüyorsun buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: gaba, 23 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: bende falcons clanındayım daha once replay daydık kurulma tarihine bakarsanız gecen gece oldugu bellidir biz bir gecede kasmadık ayların emegi o...replayda ki son liste mevcut isteyen pm den mail ini gondersin ss gönderebilirim..b_ok atmayın... O clana biri laf atmadı okumayı bilmiyosan okuma kursuna git abiş.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2 GÜNDE O KADAR NP Yİ NASIL KASTILARSA cümlesi ilk okundugunda nasıl bir izlenim bıraktıgını anlamışşındır umarım..yoq ben anlamadım diyorsan..sölicek birsey yoq[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kastılarsa demedim atlamışlarsa dedim Atlamışlar lafını bi araştır istersen 2 gün önce 100. 185k lık clan varken şimdi 100. sırada 200k civarı clan olmasına dedim eğer bunu aklın kaldırmıyosa saten benim muhattabım olamazsın. Umarım bu yazıyı anlayabilirsin ümit etmesemde.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 merak etme sen benım yazdıklarımı anladıysan ben bunları anlamışımdır...gerci okudugum zaman bana bir şey katmıcagı için okumamayı isterdim bir noob olmanın yanında nice güzel yanlarınında wardır umarım biraz onlarla ön plana cıkmayı dene , bu senın için buyuk bir adım olacak... Kastılarsa demedim atlamışlarsa dedim Atlamışlar lafını bi araştır istersen 2 gün önce 100. 185k lık clan varken şimdi 100. sırada 200k civarı clan olmasına dedim eğer bunu aklın kaldırmıyosa saten benim muhattabım olamazsın. Umarım bu yazıyı anlayabilirsin ümit etmesemde[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sen daha okuma zahmetinde bile bulunmadan topic içindekileri tam okumadan sadece falcons mudur ne haltsa olan bir clanın altında bulunan bir post dan dolayı kendi kafanda ürettiğin fantazi dünyasından yorumladığın düşünceleri dile getirerek kendini daha fazla rezil etmemeni temenni ederim bu mesajım senin şahsi mesajlarına son cevabım.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Şu an işyerindeyim benim klanın np'sini bulup yazabilecek var mı rica etsem??pm atsın ltf.klan :TreMorS Server:Ares[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sevgili gaba sana laf atan olmadıki niye buadar alındın alnamadım.İster aylarını vererk istersende np transfer filan yaparak yapmış ol sadece arkadaş bana 100. sırada 185kn clan var dedi bende ben bunu görüyorum yazdım büyütme bence olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya aklıma gelmişken bari burada sarayım dedim, eski konptracker sitesi wardı günlük np sıralamasını falan gösteriyodu sanırım site kapandı açılmıyo artık bende..Bununla ilgili bir bilginiz war mı ¿[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar