StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 son 2 yılda 203 ülke arasında en fazla internet kullanımı artan ülke türkiye olmuş gurur duymalıyız 203 ülke arasında 26.sırayadaymışız(2001 de 41) ama nüfus ile değerlendirme yapıldında ortalama düşük kalıyomuş çünkü dünyada en fazla insanı olan 16.ülke biziz 10 milyonluk isveç,avusturya gibi ülkeler bizi geçmiş düşünsenize en fazla amerika adamların 300 milyon insanı var ve 170 milyonu net kullanıcısı ohaaaaehh [Bu mesaj StarAdam tarafından 20 August 2003 04:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ehehe amerika geçer tabi bayağı geçer 200 milyona yaklaşık vardır neyse.. türkiye acaba internet hız ve para bakımından kaçıncı olmuş ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 en fazla amerika da orani dusuk amerikanin(1/2) avrupa ulkelerinde oran 2/3 gibi abarti seviyelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 10 milyonluk isveç bile geçmiş diyorsun. Orası İsveç, hatırlatırım. Kişi başına düşen milli hasıla mı ne derler ya, birinci ülkelerden biri. En fazla counter oynanan ülkelerden. En temiz ülkelerden. Adamlar zaten herşeyi aşmış, bırak da en çok interneti kullanan ülkelerden biri olsun..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 evet bende geçen atv haberde izledim eğitim ve sağlıktada 1. isveç adamlar her konuda aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ben oraya 203 ülke yazmışım ama araştırmada 50 ülke yer almış ama zaten o 50 ülke büyük ülkeler. genelede sokabiliriz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bence ülkeleri birbirleri ile kiyaslamak yanlis cunku her ulkenin sartlari yasasayisleri herseyi farkli bence bir ulke ancak kendi icinde bir arastirmaya tutulabilir gecmis seneler ile hesaplanarak en saglikli sonuclar boyle edinilebilinir kanaatindeyim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Demekki dunya uzerinde internet icin en cok kazik yiyen ulke biziz :) Bu fiyatlara ve hizmete ragmen hala geli$iyosa solucek bi$i bulamiyorum..[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar