erkantektas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 erkandaki P ye basıyorum kic bişey cıkmıyo üye olmak icin nasıl bi yol izleyecem bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim Bu arada siteyede giremiyorum türkce karakter kullanmıştım ordanda alamıyorum ne yapmalıyım ???????? siteye giremediğim icin msj da atamıyorum areste gm leride tanımıyorum yardımcı olacak olan varsa şimdiden teşekkür ederim. :) ares dikkat mage 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: erkantektas, 23 Aralık 2005 16:11 tarihinde demiş ki: erkandaki P ye basıyorum kic bişey cıkmıyo üye olmak icin nasıl bi yol izleyecem bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim Bu arada siteyede giremiyorum türkce karakter kullanmıştım ordanda alamıyorum ne yapmalıyım ???????? siteye giremediğim icin msj da atamıyorum areste gm leride tanımıyorum yardımcı olacak olan varsa şimdiden teşekkür ederim. :) ares dikkat mage 6x Ayıptır sorması P ye basınca neyin çıkmasını bekliyorsun ? Ben ne dediğini, daha doğrusu sorununu anlamış değilim.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkantektas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :) p ye bastığımızda üye olmamız ve scroll almak icin acılacak sayfaya ulaşmaya calışıyorum ama acılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yukardaki P ye click yapsan?[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: ShadowFax, 23 Aralık 2005 17:03 tarihinde demiş ki: yukardaki P ye click yapsan? :D zuahahahahahah ii di iii[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 BENDE L YE BASIORUM BENDEDE BİŞİ ÇIKMIO ?_?_? :D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Neyse ben kaçaar herkese ii geceler bu arada birileri T . J . ve Y ye bassın pls Bakalım bişi çıkcakmı ?[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ilginç normalde her tuşta bişi çıkması lazım hatta n ve p ye aynı anda basarsan direk 50np geliomuş[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yaw niye dalga geciyorsunuz adamla (belki bilmiyor):D Kardeş sen hp ni gösteren yerin yanında P harfi var ona bi kere clickle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya onu boş verin alt+F4 e aynı anda basınca lvlın 60 oluo direk[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkantektas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkadaşlarr heralde anlaşılıyo ne demek istediğim ama siz dalga gecmeyi sectiniz zaten sizin anlamanızıda beklemiyorum ben zeki, anlayışlı ve bilgili arkadaşlardan yardım istedim bi kez daha yazayımda bazılarımızada hitap etsin p harfine mouse ile sağ tuş yapıyorum ama hic birşey acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sağ tuşla değil sol ile bas[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkantektas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkantektas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne tarafla basarsam basayım acılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar