Kevashe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Phlox, 22 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki: crit dmg artmaz sadece crit şansı. ayrıca fire mage için crit daha önemli olabilir mesela ignite için.ama yine de fire mageler critte 150% dmg vuruyolar. frost mage içinse talentla critte 200% dmg vuruyorlar 3 sec cast var. igniteyide hesaba kadarsan Damage'in %40 i dot olarak , bu demek oluo ki %190 totalde :=) .. e düşünürsen Fire bust olarak Daha yuksek Damage sahip frosta nazaran , bence şanslar eşit. Yüksek Dam + Standart bi Crict Sansi .. Ve Ideal olaiblicek bir Stat mage icin (3500+ üstü) ideal bir mage benim düşünceme göre.[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu Warriordaki AP Crit kavgalari gibi... PVE'de dedikleriniz gecerli ama PVP'de `Burst` damage onemli. O yuzden Critsiz olmaz...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben şu an +210 civari dmg topladım.. ve %15-18 arasıda crit item var ( talent dahil ) yani yamultmaya yetio.. en saglamı ikisini dengeli tutmak.. bu arada hp 3870... int fedakarlık yaptım... mana ruby + mana pot la kapatıyorum açıgı..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sen hala oynuomusun ozi :=)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ana!!!!!! kevashe abim hoşgeldin görünmüyodum süper enchanter kevashe ne yazikki ben başka serverdayım :( hoşgeldin oyuna geri[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60 Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60 Ankia ,the Shadowmelter 21 ------------------------- Eu Magtherion For Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Jadean, 22 Aralık 2005 23:22 tarihinde demiş ki: ana!!!!!! kevashe abim hoşgeldin görünmüyodum süper enchanter kevashe ne yazikki ben başka serverdayım :( hoşgeldin oyuna geri Ben hep Oyundaydımda Side deiştirmiştim bi süre :=) Gnome Mage den Ud Priest a ve Tekrar Gnome mage'e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: KoLDaR, 22 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: PvE de kesinlikle + damage. Crit mrit le işiniz olmasın. PvP de crit daha iyi. budur cevap[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki: said: KoLDaR, 22 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: PvE de kesinlikle + damage. Crit mrit le işiniz olmasın. PvP de crit daha iyi. budur cevap :=) min 1000 dam vururken ben fire ball la , Crict item ve Damage talent vermemiş biri 650 damage vurur fire balla , Bu kisinin uzerinde (Sadece Crict item oldugunu düşünüyoruz) , yapabilicei maximum crict item lari hesaplarsak %31 i Geçmiyor ve Statsiz kaldıgını görüyoruz :=) . Cevap şudur ki , Crict + Damage + Stat + Güzel Oyun = Oyun bilgisi :=)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 %16 sp crit gearim var fire mage im geçior 31 i :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Kevashe, 22 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: sen hala oynuomusun ozi :=) beni bırakırmı bu lanet şey ? sizde kral gibi charlarınızı silip horde oldunuz.. gidimi ... ze şimdi ^^ neyse aramıza geldiginize sevindik.. senin itemlerine bakar iç çekerdik ^^ şimde nirde o eski ozi.. ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 +dmg güzel ama cılkını çıkarmamak lazım. ben +365 e kadar çıktıktan sonra canım az olduğu için şimdi daha iyi statı olan biraz daha az dmgi olan itemlara yönelmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zaten pvp setini ni alıcaksın ironbark alcan veya staf of dom +30 sp enclicen birde neck +dmg versin yeter.. bende bu halde 4000 hp var ama full dmg veya full crit işin cılkını cıkarır..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Talisman of Emphmereal Power +175 dmg Zandalarian Hero Charm +285 dmg-ilk spell için Arcane Power 35% dmg +Dmg gear: Ironbark +30 dmg enchant la +70 oluyor, Robe of Archmage 40 veriyor diğer lerinden de toplam 100 gelse hp den kısmadan:210 1.35*(500(standart damage)+210+175+285)=1.5k ediyor yaklaşık non crit. Bunları aktive edip 1 kere critli bir kere critsiz fbolt atsanız çoğu mage+priest+rogue falan yatar herhalde 1 fireblast 1 coc la da diğer classları alırsınız. Ha bunları aktive edince ice block cs falan yerseniz bilemem :)[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: TahtaBacak, 22 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Ap ile dmg veren arkadaş sen apyi acında adam ice block açarsa silcen mi charı? Evet,ne kadar da zekiymissin sen,cozumu bulmussun hemen. Hayir AP ile dmg verip god mode oluyordum. Hic bir ozelligin counter'i yok cunku,hatirlattigin icin tesekkur ederim.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 trinket yoksa bosuna ap alinmamasinin taraftariyim mana kaybi... bunun yaninda bende zandalarian hero charm var ortalamasi 137.5 dmg ediyor ama ilk buyuleri konusalim.+300 dmg 22.5 de critic var. 3580 hp 7.1k kendi buffimla mana. cogu kisi fireblasti gormuyo ama warriorlar genelde 2.2k x2 yedikten sonra ya oluyo ya bi fireblast istio :) oyunun cilkini cikaran bir adam +440 dmg 6 chance to hit 25 crit yapabiliyor yuksek hit point ile :)bakarim 5 6 aya yapcaz insallah bwl de ilerlersek :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 trinketlerle ilgili bikaç sorum var. şimdi talisman+charm a nerf gelebilme ihtimali var mı sizce shared timer mesela bir de talisman+mind quickening gem mi talisman+charm mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Her türlü mage iteme gelebilir nerf o yüzden garantisi yok. Yarın öbürgün bwl den çıkmayn adam 4k frostbolt critler, açarlar foruma OMG FFS USA UN NATO diye ağzından köpükler saça saça. Bir shared timerla işi biter. Mind Quickeningi ben tercih etmem, eğer farkedilmezsen zaten 5 sn için de bir adamı yatırma şansın çok yüksek, o yüzden damage trinketları almak daha mantıklı. Bu iki trinketı olan teketekte de grupta da çok fena can yakar işte, magein ice block açması sinir bozucu olur ama denildiği gibi[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hepinizin unuttugu bir nokta var, karsinizda dummy yok. Ne güzel böyle 2k 2k critliyosunuz, adam da izliyor.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aradaki tek var crit+ item alırsanız bir seferde 100 seferlik dmg verileceği için güzel bir süpriz oluyor. Geri kalan herşey tamamen duygusal.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Aralık 2005 11:53 tarihinde demiş ki: Hepinizin unuttugu bir nokta var, karsinizda dummy yok. Ne güzel böyle 2k 2k critliyosunuz, adam da izliyor. İzlemekten başka çok yapacak bir şey göremiyorum,belli ki sen görüyorsun, aydınlat bizi[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 toep ve zg hc timerlarla ilgili bi ayarlama yapıcaklar, sanırsam aynı anda active olmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar