Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nietzsche'nin sevgilisi salomeye gonderdigi bir mektuptan alinti, öyle bir hayat yasiyorum ki , cenneti de gördüm , cehennemi de öyle bir ask yasadim ki tutkuyu da gördüm , pes etmeyi de. bazilari seyrederken hayati en önden, kendime bir sahne buldum oynadim. öyle bir rol vermisler ki , okudum okudum anlamadim. kendi kendime konustum bazen evimde, hem kizdim hem güldüm halime, sonra dedim ki " söz ver kendine " denizleri seviyorsan , dalgalari da seveceksin , sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin , uçmayi seviyorsan , düsmeyi de bileceksin. korkarak yasiyorsan , yalnizca hayati seyredersin. öyle bir hayat yasadim ki , son yolculuklari erken tanidim öyle çok degerliymis ki zaman, hep acele etmem bundan,anladim... nietzsche[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Famy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sebonun sarkısı olarak bılıyordum kendısını ama kımın yazdınıı bılmıodum elıne sağlık..[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :))))))
ivy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 evet şebonun şarkısı ve bende bilmiyodum kimin yazdığını.. niethzsche süper bi adam bence, acayip de güzel yazmış! saolasın damla[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aslına bakarsanız şebo'nun şarkısı olduğundan haberim bile yoktu :) nietzsche'nin yazılarını topluyordum da hoşuma gitti bayaa o yüzden koymustum ehuh :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Öne çıkan mesajlar