PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ba$lıkla ne alakası war ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 SAnırım karıstırdın :D burada kımse Item drop dan ßahsetmedide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PaMiR, 22 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: ba$lıkla ne alakası war ^^ ooohhhoo sende herşeyi yanlış bilion 1 o itemler duper deil 2 çok alakası war:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ups nasıl olmuş buraya gitmiş benim yazdığım alla alla??Copy paste de yapmadım? İlginç...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: bilinc, 22 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Ups nasıl olmuş buraya gitmiş benim yazdığım alla alla??Copy paste de yapmadım? İlginç... :D:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tam tamın o kdr hayvansı vurmasının nedeni bu itemler demekki adam baya zmn 00000 dan bile çok vuruyordu^^...o kdr np kastık bide der şimidi böyle itemlerle illegal şekilde np kassan neyazar....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben rol satmaya calisirken tamtam bana demisti bi rol aldim dupe mü deil mi bilmiyorum sendeki dupe deildir deiselim ilk defa rol takacam dediginde bende ilk defa +0 mi takacan demistim :D:D:D:D güzel bir aniydi anlattim kimse hakkinda yorum yapmiyorum canlarim benim ^_^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 20:49 tarihinde demiş ki: ben rol satmaya calisirken tamtam bana demisti bi rol aldim dupe mü deil mi bilmiyorum sendeki dupe deildir deiselim ilk defa rol takacam dediginde bende ilk defa +0 mi takacan demistim :D:D:D:D güzel bir aniydi anlattim kimse hakkinda yorum yapmiyorum canlarim benim ^_^ ehuuhe ilk defa gerçeğini takcaktır abisi ilk defa drop takmak garip geliyo çocuğa:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ehue bilmiyorum artik[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PETEK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 merhaba ilgili kişi yokmu kınıhgta. lütfen yardımcı olurmusnuz charım invalid pasaword yazıyor.oyuna gıremıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PETEK, 22 Aralık 2005 20:55 tarihinde demiş ki: merhaba ilgili kişi yokmu kınıhgta. lütfen yardımcı olurmusnuz charım invalid pasaword yazıyor.oyuna gıremıyorum. petek dinçöz yetkili oyunda pm at petek_dıncoz die o senin sorununu halleder hmn değiştriyo şifreni hangi server olursa olsun....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PETEK, 22 Aralık 2005 20:55 tarihinde demiş ki: merhaba ilgili kişi yokmu kınıhgta. lütfen yardımcı olurmusnuz charım invalid pasaword yazıyor.oyuna gıremıyorum. Yine fluenlty yine fluently... Bundan tüm ilkokul öğretmenlerini kınıyorum. Doğru öğretin şu okuma yazmayı...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ii ki varsin bu forumda bilinc :horace:[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hehe...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu resim gerçem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tamtam sux ben bildim bileli o adam duper scammer ve trade spammer xD { kedimi silentstriker gibi hissettimXD } en sonunda duper da olmus[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _KoRn3R0th_, 22 Aralık 2005 20:32 tarihinde demiş ki: tam tamın o kdr hayvansı vurmasının nedeni bu itemler demekki adam baya zmn 00000 dan bile çok vuruyordu^^...o kdr np kastık bide der şimidi böyle itemlerle illegal şekilde np kassan neyazar.... Valla ben Tam__Tam a sorduğumda 220k np var diyodu dün ares 1 pazarda gördüğümde grade 5 bir clandaydı bu adamda 220k np olsa clan grade 5 olurmu tabiki olmaz :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Adam zaten diyordu önceden yaptım ....Bu resimde bayağı bi eski ...eee konunun açılmasının sebebi ne Tam_Tam ı tasdiklemek mi ..Yoksa ne ..[signature][hline]Ares Forever PaTrioT ( Kimin Zoruna Gidiyorsa ) 62 62.000 3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Biz orda gold bar dupeleme çalışırken adamlar Rollarla hava atıyorlardı :D Gerçi ben bıraktım artık rahatım. Özkan Pamir İtemlerini 3 gune kadar tekrar dizeceksin!!![signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 muıhauah Korku benım abım olur 2 oda gordu o ıtemlerı tamtam gosterdı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yalan olmuş yalannnnnnnnn.........[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar