HosH Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bakalım bu topic kaç sayfa yapacak... :([signature][hline]Bak arkadaş bu çocuk çok salak,der ve(her zaman oynadığı oyun için) eline 5ve1 ytl koyar.Çağırır çocuktan 1ini almasını ister.1ytl yi alır,hımbılca yoluna devam eder.Diğer adam merak eder çocuğu yakalar neden 5ytl almadın der.Çocuk:Neden alimki.O zaman oyun biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 neseya şimdi zaten kurtlar vadisi başlicak oynayamam zaten:):)artık yarınaymış kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ebemi essekler kovalasinki girdim :D[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Dc olman kac dakıkanı aldı onuda soyle bakalım :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 30 dk once 2. denememde girdim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Araya kaynamayalım lütfen :) Sıraya kardeşim[signature][hline]Bak arkadaş bu çocuk çok salak,der ve(her zaman oynadığı oyun için) eline 5ve1 ytl koyar.Çağırır çocuktan 1ini almasını ister.1ytl yi alır,hımbılca yoluna devam eder.Diğer adam merak eder çocuğu yakalar neden 5ytl almadın der.Çocuk:Neden alimki.O zaman oyun biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 connected yazıyo sonra direk disconnected yazıyo aldanmayın girdim girdim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben dier bütün serverlara girebiliroyum BL disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende denedim; girmedi.. nese sınavım var zate..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya ben böyle serverın,kaç haftadır dkp bırıktırıyrum bugun ıcın,mc baslamasına 2 saat kala gırdım sonra bari baslayana kadar film izleyeyım deyıp cıktım sımdı gıremıyorum:([signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben giriyorum ama asiri lag var ve dc yiyorsun bi sure sonra[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu para veriyorum zihniyetiyle nereye kadar gideriz bilmiyorum.Sanki adamlar kendi keyiflerine sorun yaşattırıyorlar bize..Kimse böyle bir oyunu oynadığına şükretmiyorda para verdiğimiz için bi akşam geç girmekten yakınıyor.İlginç valla[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bl de 300 ping var içerde çatlayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Alin size Ko KO dediniz wow ondan da beter oldu rezil olduk Koculara :P[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aman allahim neden çıktım serverdan giremiyorum offf -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: khazetul, 22 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Birgün telekom bir gün bilizzard sırayla öldürüyolar hergünü.. Farkettiyseniz hiç çakışmıyolar !!! Bugün blizzard patlak veriyosa , yarın telekom .. Aynı güne getirmiyolar hiç ki , yediklerleri küfürler karışmasın diye galiba ... bu sozun ustune ne denirki herkesin icini okumus:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: ironhammer, 22 Aralık 2005 20:46 tarihinde demiş ki: şuraya bak ya oyuna girme şansımız krol blade düşürme şansına döndü !!! Ben bu gün düşürdüm BL (Kevashe) WTS Krol Blade (=[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 şimdide handshakingte takılıyo buda bi ilerleme krol blade bende düşürdüm ya rogueyum süper ilaç gibi geldi :D[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 baya zorlayınca gırıo[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Herşeyi geçip hızlıca girerken unable to connect oluyor şimdide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yok abı gercekten bunlar laf ıstıyorlar aranıyorlar yaaa..Hala gelmedı,surda fınaller baslıyo son gırıslerımız artık ama nerdeeeee...Gene yaptın yapacagını blızz ffs[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu para veriyorum zihniyetiyle nereye kadar gideriz bilmiyorum.Sanki adamlar kendi keyiflerine sorun yaşattırıyorlar bize..Kimse böyle bir oyunu oynadığına şükretmiyorda para verdiğimiz için bi akşam geç girmekten yakınıyor.İlginç valla bravo sana boravo güzel bi yorum para veriyoz babalarının hatrına helal olsun beeaaa oynuyamasakta güzel oyun yapmışlar:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babibo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: khazetul, 22 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Birgün telekom bir gün bilizzard sırayla öldürüyolar hergünü.. Farkettiyseniz hiç çakışmıyolar !!! Bugün blizzard patlak veriyosa , yarın telekom .. Aynı güne getirmiyolar hiç ki , yediklerleri küfürler karışmasın diye galiba ... Çok güzel yazmışsın giremiyom diye sinirden patlıyordum.İyi güldürdün beni çok yaşa emi. :)[signature][hline]Babibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende giremiyorum ortama dalim bari.. yer varmı ? - bugun wow oynayan küçük bi çocuk dedi ki .. - Abi Davşan ne demek ? Davşan kelimesi aşşağıdakilerden hangisinin anlamıdır.. a) Blizzard b) turk telecom c) wow Cemiyeti.. Başarılar...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 d)Herbiri[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar