Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglanma sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
login dedikten sonra Authe hede hödö yazan yerde takılılıo makıne sonrada su anda WoW a baglanamazsiniz daha sonra deneyin diyor.Sorunu anlayamadim bende yada benim baglantımdamı yoksa wow dan kaynaklanan bi sorun mu varda sadece ben yasıyorum?[signature][hline]No game No stres
Long Live Rebellion
FrF
Mesaj tarihi:
Birgün telekom bir gün bilizzard sırayla öldürüyolar hergünü.. Farkettiyseniz hiç çakışmıyolar !!! Bugün blizzard patlak veriyosa , yarın telekom .. Aynı güne getirmiyolar hiç ki , yediklerleri küfürler karışmasın diye galiba ...
Mesaj tarihi:
Bendede var aynı sorun sizde ne kadardır var ?[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Mesaj tarihi:
beyler serverlar açık, ama login server çoktu kesin. oynayanlar içerde oynuo. dışardakiler içeri giremio. muhtemelen şuan krizdedir blizz :D hallederler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
said:
muzcu, 22 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
beyler serverlar açık, ama login server çoktu kesin. oynayanlar içerde oynuo. dışardakiler içeri giremio. muhtemelen şuan krizdedir blizz :D hallederler

aynen katılıyorum. patch gelsin daha beter olacak.
Mesaj tarihi:
Başliycam böyle işe ama bari herkez düşsün...[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem....

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Mesaj tarihi:
şu 20:24 itibariyle denedim olmuyo o zmn sitece başliyalım böyle oyununda yöneticininde.....[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem....

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
  • Yeni Oluştur...