Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Dün gece oyunu ilk kez tam anlamıyla oynadım diyebilirim. Kafamdaki bir kaç soru işareti cevabını buldu (URza sağolsun). Sormak istediğim birkaç şey var yine de. Belirli bir sırası ya da mantığı yok öyle boşaltıyorum: -Savaşırken melee olarak saldıran yaratıklar da olsa etrafta koşturmanın bir mantığı yok değil mi? Yani bir yaratık yanına geldiğinde (ufak bir kelebek de olsa) sen ne kadar arada mesafe tutup koşarsan koş yine de sana zarar veriyor. Yani en mantıklısı delikanlı gibi ayakta ya da çöküp ölene kadar ateş etmek doğru mu? -Şimdi bir yaratık gördük. Kırmızı barı çok az. Uzak mesafede olmasına rağmen buna gidip pistolla mı dalıyoruz? (çünkü pistol health poola zarar veriyor ya) Ya da mavi barı çok kısa bir yaratık yanımıza geldi, hemen mavi barını bitirmek için rifle mı çıkarıyoruz? Dün Urza ile bir düello yaptık ki sanırım aynı skillerdeydik ve aynı rezillikte silahlar vardı, iki adım mesafede olmamıza rağmen ben pistollaydım onda rifle vardı. Yakın mesafeden rifle ıska geçer az dmg verir diye bir olay olmadı. Ben pistolle hayvan gibi health poolu gıdıklayamazken bile o rifle ile zaten az olan mavi barımı bitiriverdi. Kısacası iş menzilde değil de renge göre silah seçmede mi? Öyleyse biraz bayat olmuş söyliym. -Oyuna ilk girdiğimde mesela cantinayı activate ettiğimde oyun alanında gideceğim yeri gösteren sanal bir rota çizgisi oluyordu. Bir şekilde artık yok. Nasıl kapattım ben bunu? -Elimdeki fazla eşyaları anında satacağım birileri var mı? Eski giysiler, eskimiş silahları falan anında ucuza alan bir vendor mevcut mu? -Eski silahları tamir eden insanlar var mı? Varsa mesela cantina ya gidip tamirci mi arıyorum demeliyim yoksa UO daki smith gibi bunların toplandığı belli bir yer var mı? -Şu anda marksmanim, dolayısıyla skill olarak gördüğüm şeyler pistol carbine vs. Diyelim ben scouting de öğrenmek istiyorum camp kurmak için. İlk önce marksmanin bütün kolonların doldurup Master marksman olduktan sonra mı geçebilirim scout'a yoksa yedek olarak skiller alabilir miyim? Çünkü etrafta elinde silahı olan artisanlar görüyorum. Skill kutularını doldururken tek birinde ustalaşıp en yukarıya kadar tamamlamaya mı uğraşmalıyım yoksa tabana yayıp ilk önce tüm Intermediateları sonra tüm ikinci levelları mı bitirmeliyim? Aklıma gelirse daha sorarım. Bu cevapların oyuna acemi olan diğer arkadaşlara da yardımcı olacağını düşünüyorum. Noldor Kettermoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 -Egilerek vur Yada yumruklamayı dene yanlız ozaman unarmed ın artar(Yumruklarken) -Rifle nın Ozel vurusları var Headshot 1 Headshot 2 dıye onlar mavı kısmı goturuyor sana karsı onları kullanmıstır -Sehir icindeyken cıkıyor duruma gore bazen oluyor -Bazzaar a koyucan.Ucuza sat bıraz dıger playerlardan alıyorlar.Yada baska kısılerın vendorlarına onerıde bulunup satabılırsın -Weapon smıthler tamır eder sılahlarını -Marksman Kasıyosan ve yanında scout ıstıyorsan hemen al scoutu cunku scoutu oldurdugun hayvanların derılerını soyarak kazanıcan gec kalırsan zor olur o yuzden marksman le scout orantılı Marksman yaparak oldur sonra cesedı soy scout al. Bıldıklerımı sana soyledım Insallah yararlı olmusumdur...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 İs bazen sılahlarda da Ozel Vurusşar sayesınde Sılah daha da guc kazanıyor.[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 İstediğin zaman yeni bir skill alabilirsin. Arada yaklaşık 40-50 metre bırakıp kaçarak ateş edersen melee saldıran yaratıktan hasar yemezsin. Silah tamiri için bir tool var.O tool'u master artisan biri kullanırsa silahını tamir edebilir(başka biride kullanırsa tamir edebilir ama master artisaninki gibi olmaz). Rifle silahlar yakından(melee hasar alınabilecek kadar yakından) baya bir ıskalıyor.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 sanırım junk dealer title'lı npc'ler çok cüz-i rakamlara elindekileri alıyor(muş). bir tane bulup denemek lazım. marksman ve scout skilleri birlikte çalışılabilir. hatta birlikte çalışılmalı. öldürdüğün hayvanları yüzüp kesip biçerek ve savaş aralarında kurduğun kamplarda dinlenerek scout skillerini zahmetsizce artırırsın. daha sonra ayrıca scout için uğraşmak boşa zaman kaybı olur. eğer tüm ateşli silahlarda ilerleyeceksen bence öncelikle birinde uzmanlaş. sonra diğerlerini çalışmaya devam et. güçlü bir rakiple karşılaştığında ve zor durumda kaldığında kuyruğu kıstırıp kaçmak dışında bir alternatifin olur böylece :) hepsini birlikte tırmandırayım dersen de; söylediğim yönteme göre vakit ve uğraştırma olarak aralarında bir fark olduğunu zannetmiyorum. tercih sana kalıyor yani.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 O koşturmaya kiting diyoruz bu arada :),kiting yapmanın yavaş yaratıklarda anlamı var.Devamlı menzili koruyup ateş edebilirsin.Ancak senden hızlı yaratıklarda hiç bir anlamı yok,ya öldüreceksin,ya burst run yapacaksın yada öleceksin :). Silah olayı şöyle,64-40 metreler arası rifle tipi silahlar hiç kaçırmaz.30m den düşük metrelerde ise feci penaltyler gelir ve çok az vurabilir,ancak sadece zor vurur,vurduğu zarar azalmaz.Pistol 64-50 metrelerde çok ıskalar ama 35 m den sonra hep vurur.(Pvpde master pistoleer ile savaşıyordum adam 50 m den sıyrık bile atamadı bana :) ) Bunlar genel bilgiler ANCAK her silahın kendi max ve ideal range i vardır.Mesela adam silahın hızını arttırmak için ideal rangeden kısmıştır.Bu yüzden uzun mensilden çok ıskalayabilir silah.Yani bu olaylar tamamen silahlara bağlıdır.Sizin silahlar CDEF se dediginiz normal CDEF rifle ın ideal range i 35m civarı. Gelelim pool meselesine,evet pool a göre saldırı seçeceksin,savaşın özü bu zaten.Mesela geçen gün adamın tekinin mind poolu 500 civarıydı 2 head shot vurdum pat incap oldu :).Eğer health pool u düşük olsaydı pistol çekip saldırırdım,yada rifle ile flurry shot vururup knockdown etmeye uğraşırdım.(yada stormtrooperlarımı üzerine salardım hiç uğraşmazdım :-) ) [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr [Bu mesaj codmaster tarafından 17 August 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ya benimde bir iki sorum olacak şuraya sıkıştırıvereyim :) -CFED nedir? -anladığım kadarıyla bir silahta ustalaşmak pek bir işe yaramıyor , ben master scout-master bounty hunter-novice medic bir karakter düşünüyorum , bunun için pistol-carbine silahlarındamı ustalaşmalıyım?yoksa pistol-riflemı?birde bu scatter pistolle lightning cannon nasıl silahlardır? -bu stromtrooperları nasıl kontrol ediyorsunuz?imperial tarafında bir rütbeyemi sahip olmak gerekiyor yoksa işin içinde mesleğin önemi mi var(mesela imperial squad leader olunca stromtrooper kontrol etmek felan?) (gunn kusura bakma yeni topic açmaya gerek görmedim şuracığa sıkıştırıverdim :P)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 CDEF silahın adı :) Bakın skill seçmeyin,meslek seçin ve o mesleğe gereken skilleri zaten görürsünüz. Trooper almak için imperial overt olman gerekiyor.430 faction point e alabilirsin.(tabi ırkının insan olduğunu varsayıyorum,çünkü insan değilsen dha çok faction point harcaman gerekir)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Ben, 17 August 2003 17:05 tarihinde aha böyle demişim: CFED lol yanlış yazmışım kısaltmayı...cevaplar için sağolunda ben aslında en önemli soruyu unuttum , overt/covert olmanın avantajları nelerdir düşman taraftan saklanmak dışında?birde sizin oynadığınız gezegenlerde ne kadar rebel var?overt olduğunuza göre pek korkmuyorsunuz rebellardan :)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Öncelikle rebels sux diyerek başlayım,neden sux çünkü bug abuse onlarda,covert gelip you imperials are pigs gibi lame laflar onlarda ayrıca zeka yaşı ortalamaları 13.(zaten artık rebel=lamer)(kendi adamları bile bize katılan çoğu insan küçük oynamayı bilmiyor falan diyor lol) Covert neutral gibi aynen,tek fark imperiallerden alacagin missionlar rebellerle ilgili oluyor ve eğer bir rebel npcye saldirirsan TEF(temporary enemy flag) alırsın.TEF uodaki crim gibi,yani 15dk süresince overt gibi tüm saldırılara açık olursun. Overt olmanın avantajları faction pet denilen trooper At St gibi personel alabilecegin gibi faction binaları da satın alabilirsin. Kısaca Join the Empire,rule the galaxy :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: codmaster, 17 August 2003 20:14 tarihinde demiş ki: ...Join the Empire,rule the galaxy... Doğru söze ne denir ;)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 17 August 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: overt olduğunuza göre pek korkmuyorsunuz rebellardan ben dün ilk kez overt oldum,düne kadar tırsıyodum overt olmaya.açıkçası tırscak hiç bişey yokmuş bugün 4 kere falan deatblow yedim bunlardan tek kaybım db başına 15 fp oldu.ama çok eğlendim bi daha covert olmam :). (bi imperial missionda 100 fp kazanıyorum 15 fp hiç bir şey değil)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bazaar Terminallere kendi itemlarımızı koyaibliyor muyuz? Evetse nasıl ve illa auction mı olmak zorunda? Bir silaha birden fazla power up takılabiliyor mu? Bulunduğum skill seviyesinde kullanabildiğim EN İYİ silahın ne olduğunu anlamak için skill penceresinin sol altında gördüğüm bütün sertifikalara bakıp sonra silahlardan en iyisini mi seçmem lazım yoksa edindiğim en üst düzey weapon skille basıp sağ altta o skille beraber gelen yeni özel shot ve sertifikalardan mı seçeyim? Bounty Hunter Guilde nasıl üye olunur? Üye olmak şu anda beceriksiz olan sakar bir bounty hunter için iyi midir kötü mü? Runebookum nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bazaar terminale girip üstten my sales'i ordan da sell an item'ı seçiyorsun.zaten orda instant ve auction seçenekleri var. birden fazla powerup takılmıyor.ama taktığın powerup süreli.yani bir süre sonra etkisi geçiyor.ozaman yeni bir powerup takabiliyorsun. İyi silah hasar oranı hız yüksek ve certifaction'nına sahip olduğun silahtır. Sanırım bir npc ile konuştun ve sana bounty hunter guild'inde olmadığını söyledi.O npcler aldığın bounty hunter görevinin yerini söyleyen adamlar düşünüyorum.Daha ne olduklarını bulamadım tam olarak.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 18 August 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bende tam tersini solicektim simdi imperial sux her sey kolay sehirde onlari koruyan stormy ler var aslan gibi overt dolasiyolar tum galaxi playerlar olmasa bile imperial uzerine kurulmus. ustelik dunki gibi bir suru imp lavuk var ortada kediyi saldirt uzerinde storm trooper armor olsun ondan sona hava at. aradaki fark; adam 430 faction pointe storm aliyo ben 450 faction pointe marine aliyom stormda ham 9000 marinde 4500 arazide dolasan at st lerden hic bahsetmiyorum. onlara hayat o kadar kolay ki bi de utanmadan rebellere laf atilabiliyo. aslinda cok kiziyorum bu muhabbetlere ve aslinda acaip sert cevaplar yazmak geliyo icimden ama hepinizi taniyorum ve oyun ici vaya paticikten muhabbetimiz var bisi diyemiyom kalp kirmamak icin ama derimki hadi kolaysa rebel olup da ortada overt dolassaniza bakin basiniza neler gelecek. bazi, seyleri duzeyli yazmak lazim beyler artiyi eksiyi yazin ama bok atmmayin herkesin bir tarafi var ve o tarafi sevdigimiz icin oluyoruz . espada kac kere bu lavuklar tarafindan slain edildigimi duysaniz artik 1 tarafinizla gulersiniz. kotu olan imperial ler yada rebeller degil bokunu cikartan oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Ben de görüş olarak Imperial taraftarı olan bir insanım ama gerçekten de şehirlerde arkasında st olan bir sürü insan görmek, hele hele ikili ikili AT-ST dolaştıran insanlar görmek biraz içimi burktu. Sanki bunlar daha zor olmalıydı ya da ne bileyim işte "asker" haline geldikten sonra olmalıydı. UO da WW alıp bank sit yapan dewdlar gibi insanlar arkalarına bunları dizip hava atıyorlar.[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 kesinlikle katılıyorum hani bende empire taraftarıyım ama at-st olayı biraz fazla olmuş bence.hadi storm trooper neyse adama "bi dakka kardeş bak şu köşede rebel karambolü var gel biraz yardım et" deyip yanınıza alırsınızda bi insan ordudan nasıl at-st alır ya?keşke empireda officer olma (strom trooper olmak mümkün değil zaten adamların rpsini yapmak için 24 saat oyunda olmak gerek) şansı olsaydıda at-stler sadece bu imperial officerların kullanımına verilseydi...bide bunun gerçek hayatta olduğunu düşünseneze...devlet için bikaç görev yapıyosunuz size karşılığında t-72 tankı veriyolar şehirde bununla dolanıyosunuz felan :)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Zaten AT-St sadece insanlara 9500 faction point bunun için de en az Sergeant rütbesinde olmak gerekiyor.Diğer ırklar için ise 18k faction point,bu da baya bi rütbe demek zaten. (Not:Rütbeler max faction pointi belirler) (9500 point toplamak da öyle kolay değil,zaten alt tarafı 3-5 kişide var AT-ST) Ha ayrıca devamlı koruma demiş bir rebel arkadaşımız,ben her gün theedde 25-30 rebel öldürmek zorunda kalıyorum bu mu koruma? Ayrıca bütün Rebeller forumlarda ağlıyor yok bizim petlerimiz daha güçsüz vs vs diye,filmlere bakarsanız zaten rebellerin ana gücü yer değil uzaydır.Space expansion çıkana kadar,ki bu sanırım Hoth savaşından daha sonra olacaktır,imparatorluk gücünü kaybetmez.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ben paticik forumunda hic aglayan rebel gormedim aksine ne hikmetse sadece imperialler yok rebel sayisi fazla sole kotuler bole kotuler diolardi(farkindaysan agliyorlardi demiyorum).simdi bence daha fazla tartismayalim canim benim, benim factionim rebel, bole olmasi hosuma gidiyor, benim icin islerin zor olmasi daha da guzel cunki oyundan daha fazla keyif aliyorum. imperiallerden hoslanmiyorum yada stormy leri sevmiyorum diemem cunku acaip asil gozukuyolar, at st leri at at leri imp starshipleride seviyorum. ama starwars un felsefesindede hep rebelleri tuttum hep tutacagim,hep de imperial kestim. kismetse 2004 tede rogue squadrona katilip tie fighter kesecem, bu is boledir ancak 1 kez daha uyarmakta fayda goruyorum benim imperiallere derdim dusmanim olmalarindsan kaynaklanir. oyunda dusmanimsin keserim ama burada dostumsun gururunu kirmam fikrine saygi duyarim, eksiyi artiyi tartisim, ama illada yok fanatizmimizi burayada tasiyalim diosaniz eger o zaman paticikten rebel ve imperial icin ayri forum ve akabinde ortak olarak ta battle area forum isteyelim orada rahat rahat kapisiriz. tum saygi ve sevgilerimle.(ki farkindaysaniz 1 onceki yazimdada bazi oyuncularin olayi abartip olayin ... cikardiklarini solemistim, dikkatinizi cekerim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paticik forumlarında ağlayan demedim zaten,Galaxies forumlarından bahsediyorum SOE nin.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Ve evet oyunda 2 taraftada lamer insanlar vak haklısın,mesela şu overt gelip theed cloningde dirilip sonra covert olarak kalleşçe saldıran tipler(ki bunu özellikle TKA ve brawlerlar yapıyor knockdown kullanıp).PvP nin ciddi sorunları olduğu bir gerçek ama SOE pek bişey yapmıyor bu konuda.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Imperial larin ATST alabilmesi sux, expansion bir çiksin hele karada sozumuz yok uzayda goruselim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: codmaster, 18 August 2003 17:18 tarihinde demiş ki: Ve evet oyunda 2 taraftada lamer insanlar vak haklısın,mesela şu overt gelip theed cloningde dirilip sonra covert olarak kalleşçe saldıran tipler(ki bunu özellikle TKA ve brawlerlar yapıyor knockdown kullanıp).PvP nin ciddi sorunları olduğu bir gerçek ama SOE pek bişey yapmıyor bu konuda.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Hangi knockdown ?? Bir TKA icin KD nin patch den sonra 800 HAM costu var kimse kullanamiyor artik bilip bilmeden konusmayin... Yukarda bahsettigim olay yuzunden millet paso account iptal ediyor. TKA nin en ufak special hareketi 200 HAM costlu. TKA ya laf atmayin onlar artik barda dansci olabilir sadece... [Bu mesaj abc tarafından 18 August 2003 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bir daha okursan yazdığımı... Yada şöyle açıklayım,rebel geliyor üzerime koşuyor Trooperlarım ve ben ateş ediyoruz adam ölüyor db vuruyorum.Tekrar 100 m öteden theed cloningden clonlanıp geliyor.Adamda TEF var,fakat ben onu daha önce öldürdüğüm için ilk saldırı hakkı bana gelmiyor,adam mavi olduğundan birşey yapamıyorum,adam yanıma geliyor beni knockdown edip incap yapıyor.(Normalde ölen ve covert statüsüne düşmüş birinin overte saldıramaması gerekirken oyundaki bugdan bu olay oluyor) TKA lara falan laf attığım yok,benim dediğim özellikle rebel TKAlar bunu yapıyor.Diğerleri de saldırıyor ama tabi knockdown olmadığımdan bir daha öldürüp yolluyorum cloninge.Fakat bu olay artk çığrından çıkmış durumda.16 kez ölüp covert olarak saldıran adamlar var.Benim lafım onlara. Bunu rebellerden görüyorum.Ancak bunu yapan lame Imperialler de var tabi.O yüzden doğru düzgün bir pvp sistemi oturtulması lazım. [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr [Bu mesaj codmaster tarafından 18 August 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bunu imperial olduğun için rebel'lardan görüyorsun codemaster. eğer rebel olsaydın benzer birsürü hile hurdayı da imperial'lardan görüyor olacaktın. rebel'lar lame, sux tarzı sözlerini objektif bulmadım. beşiktaşlıların gs'liler sux demesi gibi. hiçbir sebebe dayanmıyor. sadece karşı taraf olduğu için...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar