Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailton Kaç Gol Atar?

ALEMDAR

Öne çıkan mesajlar

zafer biryol 10-15 arası

eheueueueu

yahu o adam kadroya giremiyecek ki doğru düzgün.

ben ahmet dursun dan umutluyum.

Ailton gol kralı olur bence[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trasty, 30 Ağustos 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
Alex 20 - 25 arası
Ailton 15 - 20 arası
Ümit Karan 20 - 25 arası
Tekke 25 - 30 Arası
Nobre 10-15 Arası
Hakan Şükür 10-15 Arası
Necati 10-15 Arası
Zafer Biryol 10-15 Arası

Bi arkadaşımızın yorumu var çok hoşuma gitti

Pancu, Rüştü kaç gol atarsa okadar tutar :)
valla helal olsun oldu olacak sana oldu olacak birde puan tablosu yapıver :)
Sosyal ağlarda paylaş

Puan Tablosu değilde .. Ligiizin kalitesi gerçekten arttı Anadolu takımlarında genel bir yükseliş gözlenmekte.. Ilk 4 Sırayı yine Fenerbahçe - Trabzonspor - Galatasaray - Beşiktaş 3 lüsü oluşturacaktır.. Fakast hiç birinin 80 puanı geçebileceğini sanmıyorum mevcut Takımlar içinde Şampiyon 65-75 puan arasında olacaktır bir Tahim olarak şu şekilde derim..

1. Fenerbahçe (Mevcut kadro yapısı ve Yedek kulubesi zenginliği ile )

2. Beşiktaş ( Yükseliş içindeler Rıza hocaya güvenleri tam takım içi arkadaşlık gerçekten iyi )

3. Galatasaray ( Kadrosunu Heinz'ı katmasına ramen herangi bir etkisi olacağını sanmıyorum açıkçası en iyi transferleri iç transferleri oldu bunlarda Hasan Şaş ve Ümit Karan )

4. Trabzonspor ( Takım ruhu gerçekten iyi fakat kadrosu yeterli değil )

4 Buyuk takımı, Erciyes , Sivas gibi ekiplerin yanısıra Gençlerbirliği ve Antep gibi Tecrübesi yüksek olan takımlar izleyebilir

Ama sundan eminim monoton bir lig olmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaveTroll1, 29 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
Pancuyu böyle saçmasapan şeylerle ön plana çıkararak o adamı bjk kendisi bitiriyo adama özel t-shirt yaptı kulüp ya böyle saçma bişey olamaz ya Kadıköy panteri Pancu zart zurt kesinlikle saçmalık o zaman pancunun attığı gol için de t-shirt yapsınlar hadi !!!

[Bu mesaj CaveTroll1 tarafından 29 Ağustos 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]

sanırım bu senede pancunun takımda kalmasının nedenide t-shirt :D bu arada ailtonda en fazla 20 diyorum[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe

[Bu mesaj Ronaldinhoavci tarafından 31 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
SbNN, 27 Ağustos 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
buraya yazıyorum lig bitiminde uplıyacam bu topici 22 gol atacak görürsünüz..

uplamayı unutma ama ben ilk yarı sonunda upladım :)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende ağustos ayında gaza gelenlerdendim, ama şunu halen savunuorm,turkiyedeki eniyi forvet demiorm dikkatinizi çekerim, türkiyede 18in içinden topa vurduğunda nasıl gol olacağını bilen ve çok nadir kaçıran tek isim.ama hiç iyi bir santrafor diil bu yüzden yaralı olamadı bjkye.samsunspor maçında bir gölü varki dillere destan.çok dar bir açıdan sağ adımıyla feyk verip sol ayağının dışıyla çakmıştı.tek o gol yüzünden ona karşı bi sampatim var.ama türkiyedeki e iyi santrafor bence şu an anelka.özellikle 2 senedir bjk maçlarında bana tırnak yedirtiyor harika bir isim.necatinin bu sene 18in içinden çok golü var ama edirnenin dışında o golü atmak için o şutu çekerse adamı şutlarlar.gerçekten türkiyede kalecilerden kaynaklanan sahte kahramanlar her hafta çıkıor. mesela semih geçen hafta henryle yer değiştirdi gazetelerde.nese çok karıştırdım :)[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...