kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Nedendir bilemiyorum ama bazı oyunlar var benim makinamda kesinlikle çalışmıyor hangi windows sistemini kurduysam kurayım xp ve 98 , 98se dahil çalışmıyor halbuki makinam diabloya çifte telli attıracak performansta ancak olmuyor işte simsiyah ekran kalıyor ve kitleniyor. cd ilede alakası yok aynı cd yi başka makinada deniyorum çalışıyor veya yeni cd alıp makinamda deniyorum yine aynı sorun.. hatta orjinal cd bile vermişti arkadaş ödünç onu bile denemiştim.. oda sorun çıkardı bu neden kaynaklanabilir anakarttan mı ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Eğer AMD kullanıyorsan ona yoracağım, kuzenimde de aynı sorun olmuştu... Ekran kartından da olabilir... (Hepsinde olmuyo ama, mesela ben de AMD kullanıyorum ama bende çatır çatır çalıştı...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ekran kartı driverlarını direct x i , windows update vedonanım udpatelerini kur.tekrar dene[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 simdi bi oyun için o kadar kasıcaksam oynamam gibi bir durumum var :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Madem bu sorunu uğraşarak çözmek istemiyosun, bi ara senin kasayı getir bana bi okuyup üflüyim hallolur...[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 çözerek aşmak istemiyorsun demiş hey allahım ya sen 56 k olan birinin lethe nin dedikleri şeyleri dl etmenin ne kadar zor olduğunu biliyormusun hayır bilmiyorsun..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar