Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forward Mesajı Abarttılar

Daniel

Öne çıkan mesajlar

bence paticik abarttı forward maili.
kardeşim adı üstünde mail.
madem forward mail geldi sende mailden forwardla öyle duysun millet.yorumunu üstüne yaz.
bide foruma niye forwardlıyosun dimi...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun yahoo ile hotmail'le ne suçu var.bana niye gelmiyor bu forwardlar?
büyük ihtimal msn listenizdeki kişiler forwardlıyor.
ya da üye oldugunuz şirketler mailleri satıyor vs.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi fistan. bi mesajı forwardlamak o kadar kolay ki o buton sayesinde.

Bizimkiler de boş durmuyor tabi haklısın, forwarda basan ne yahoo ne hotmail. Ama o buton orda olmasa, azcık uğraş gerekse o iş için. Böyle olmazdı.[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 22 Aralık 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
ya foward tuşunu kaldırsalar nolcak :D sanki önü alınca. c/p yapar listeyi de to'ya yapıştırır gene yollar.
burhan altıntop: BİR İNSANIN İÇİNDE OLACAK YAU.

Kopyala yapıştır yapması daha iyi, çünkü bi çok böyle saf niyetle gönderilen forwardlarin en son ulastigi yerlerde o mailin tepesinde forward zincirinde gözüken mailler bazi reklam amacli sirketelere satiliyor ve sonra size reklam measjları olarak dönüyor.

Ha bunun dışında dediğin doğru. Hatta "forward" veya "kopyala" seçeneklerinin çalışması için bilgisyar tekniğiyle ilgili sorular sorulabilir.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hüh :) sabah sabah biraz dumura ugradım :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...