Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Flames - Come Clarity

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Jester, 26 Kasım 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 26 Kasım 2005 03:39 tarihinde demiş ki:
Take this life i cektim digerlnii de cekiyorum.

Take This Life melodic deathse böyle melodeath e kafam girsin bu bir (haluk levent sarkilari gibi bidibidibidibdii basim agridi lan), ikincisi andersin sesine de kafam girsin cok rahatsiz edici than da tam bunu sölicekken ayni seni söledi zaten. Umarim diger sarkilar daha iyidir

bir kere herkesin zevkleri farklı olduğu için albüm beğenilmeyebilir tabii ki, ama tarzla ilgili yorumunu ve haluk levent benzetmesini sadece ben metalciyim sertim pisim türü insanlar yapar penth, niye böyle birşey yazdın onu bilmiyorum.

o bir MetalSU uyesi!!!111 ondan yapar.

in flames sux ayrica, birakin bunlari.[signature][hline]agostos 2005

Hit Single'im
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 25 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
allah carpar, o olmassa allahın izni jesperın kavliyle ben carparım

Hehe kısa ve öz cevap.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM

[Bu mesaj Sabrina tarafından 27 Kasım 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Versus Terminus, Crawl Through Knives hoş parçalar.
Kötü albüm değil kesinlikle ama Jester gibi masterpiece de diyemeceğim.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
In Flames yine "eh" bisey yapmis, ve bunu In Flames yapinca "kötü" oluyor, 2-3 yillik gruplar yapsa gelecek var falan deriz de, olmamis ya[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
said:
Silphatos, 27 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
o bayan vokalin ismi neymiş?

Lisa Miskovsky.

@Penth: STYE için söylediğim lafları yutmaktan tırstım de abi direk, uğraşma hiç olmamış falan diye hehe[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!

[Bu mesaj Jester tarafından 27 Kasım 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
madem burda ve diğer forumlarda bu kadar bok attık,bari dinleyeyim dedim yeni albumu(rtr beri yeni albumlerinden hiç birini dinlememiştim).sırayla sarkıları dinlerken yorumlar yapmaya çalısiciğim,ama sıkılıp kesedebilirm bakıcaz şimdi.

take this life:giriş fena deil,ayırca vokal bildiin anders, o kadar bik bik etmişin ilke ben hakkaten rezil bişe bekliyodum(en azından cloud connectedtakine benziyo,eski albumlerle karsılastırmıyorum tabiki) ama clean bolumlerde o myivv myiiivv yapmıss sevmedim oraları,sarkı genel olarak çok kotu deil bence,ama açıpta dinlermiyim,dinlemem

leeches:aman tanrım direk geçiyorum

reflect the storm:pek hareketli bi parca olmus,costurur altermo gençleri,libidoyu arttırır,hemen seks hormonlarını salgılamaya baslar vucut, nakaratta olay kopar; "ev boş,gidelim mi bebeğim"

dead end:girişi fena deil valla,aman tanrım hatun vokalin girdiği yer direk evanısıns çakması gibi olmus,ve nakaratta oyle kanımca,kadını olduresim geldi,heralde kız anderse vermiş, sorada ayıp olmasın diye back vokal yaptırmıslar,bu arada 2.05 deki bolum fena deilmiş.ama sarkı baydı beni ayıptır solemesi

scream:giriş fena deil gene,vokaldeki efekt kotu olmus bence,ama daha onceden de kullanmıstı yannıs hatırlamıyosam bu efekti,nedense şimdi çok kulağıma battı,nakarat gene sıçışlarda,bi alternoluk var bi nfs undergroundculuk var gene,vericen altına andersin modifiyeli turuncu tiburon u,takılıcak cadde de,7 de,arjantinde..

come clarity:ya ne desem bilemedim bu sarkıya,bi arkadasım baska bi forumda "şarkı iyi niyetle yazılmış, populizm kaygısı gütmeden belki de. ama gerçekten lisede ilk inflames dinlediğimde oluşan hislerin hiçbirini yaşatmıyo bana." demişti,doğru demiş galiba,iyi demiş

vacuum:bu sarkı emmiş demek geldi içimden daha dinlemeden ama giriş fena deilmiş her zamanki gibi,umarım sıçmazlar gene nakaratta,yapma hayrettin,yapmaa.... 2 kusurlerdeki solo denemeside yetersiz bence,bi ne acaip bitirmişler lan sarkıyı

pacing deaths trail:giriş fena deil,vokal efektleri kotu,cob un atmosferine benzettim 0.55te baslayan bolumu(soradan baya tekrar ediyomus)

crawl through knives:giriş fena deil(c/p yapıom artık),myiiivnn yapma anders pls jnms,nakaratın gene pek bi alterno 1.27 deki riff çok tatlıymıs,solo yetersiz,

versus terminus:diğer sarkılara benzio işte,çok melodik guzel bolumleriyle beraber pek jonjon bolumlerde barındırmakta

our infinite struggle:vokalde bi terslik var gibi geldi,ama sarkı genel olarak fena deil,jonjonlaşmaları geçersem(çok fazla yok zaten bu sarkıda)

vanishing light:acayip melodik bu sarkıda,jon jon bi bolume raslamadım,en death sarkı bu olmus sanırım(daha sert bolumleri olan sarkılar vardı ama bunda hiç saçmalık duymadım,ondan soledim)

your bedtime story scares everyone:gereksiz olmus bence,ismide çok çakma geldi

album genel olarak hayvan gibi melodik(rahatsızlık verdi bana ter bosaldı resmen) death,ama baska tarzlarıda barındırıyo içinde,bi kerecik dinlemeyle ne kadar doğru yorum yapılır bilemiyorum,ama bi dahada dinlemeyeceğimden yapıveriyim dedim.sert falanda deil kusura bakmasın anders,hele yaptıkları en sert hiç değil(yaptığımız en sert album gibisinden bişeler soyemiş yanlıs hatırlamıyosam).
bilmiyorum siz ne dusunursunuz ama ben bi daha dinlemem.bu arada albumun en iyi sarkılarıda pacing deaths trail ve crawl through knives bence.

anders ya kanka yaa kaça yaptırdın arabayı abi bende benim şahine bi şekil yapmak istiyom yaa,nerde yaptırdın abi sen hele?

[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Reroute to remain'i pek sevmeyen son albümden de nefret eden ve bu yüzden in flames'den soğumuş bir insan olarak olarak albümü hiç dinlemeyecektim. Ama çeşitli yerlerde çok olumlu yorumları okuyunca dayanamayıp dinledim, albümün özeti: yarıyor ve uçuruyor!! :) Böyle bir albüm beklemiyordum gerçekten, baştan aşağı muhteşem olmuş. Hangisini favori göstereyim bilemiyorum, her parça defalarca dinlenesi olmuş. Albümde kesinlikle boş veya vasat parça yok. Helal olsun diyorum!! devamını diliyorum!!
Mesaj tarihi:
said:
December_Flower, 28 Kasım 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
1 kere dinlemeyle bişi anlayacağını sanıyorsan bir şey diyemem kanka dinleme...

albumun pekte sindirilecek bi tarafı yok, opeth deil sonucta[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
requem, 28 Kasım 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
Şunu da söylemek lazım bir jester race veya whoracle beklemeyin ki zaten karşılaştırmak pek doğru olmaz.
Neden?
Bir müzik grubu her zaman ileriye gitmedemez mi? Ve bunu türünü bozmadan yapamaz mi?
Gayet yapabilir.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
take this life ı daha once dinelyip beenmemeiştim,dün geri kalnınında dinledim,ve,bence vasaytbir albüm,in flames den beklemeyeceim kalitesizlikte,sıkıcı,bu benim görüşüm,ki sverim in flamesi,andersin vokallaeri bütün albüm boyunca cok başarısız bence,gitarları hep kendini tekrar ediyor gibi,ve bası bpek duyamadım,sarkıalrın bazılarının sözleri güsel,aradan bir 2 tane güzel sarkı var,onun dısında vasat,in flamesten cok cok daha iyisini beklerdim.[signature][hline]bencede.
Mesaj tarihi:
Akerfeldt : Her ne kadar nickine saygi gostersemde.. Her ne kadar müzik kültürün nedir neler dinlersin bilmesemde..

Çok boş bi iş yapmışın abi ya.. eheh[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
genede hiç bir fikir sahibi olmayıp bok atmaktan daha mantıklı bi iş yaptım kanımca,bide merak ettim nedense bu sefer yeni albumu,sıcak sıcak dinleyiveriyim dedim bi yandan da bişeler yazdım,çok sıkılmıstım zaten otobuste yazdım ben bu yazıyı =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
bütün albümü dinlemememe ragmen , eski tadini alamadim . ama yine de eh.. cok iyi olmus diyemem sanirim .
Melo Death - Hardcore olayina hic deginmiyim zaten , mustafa saldirir hemen . korkuyorum ehe.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..
Mesaj tarihi:
bence de değinme, bu albume hardcore diyebilen bir insanın ayağımdaki çorap kadar iq ya sahip olması gerekir cunku :)[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
Mesaj tarihi:
come clarity caliyo su an radyo eksen laneth'de, nitekim igrenc. bizim cradle of my dreams'i calan soyleyen gencler daha iyilerdi. grup comma bu arada.

allah belalarini versin, take this life midir nedir ne bicim sarki. olmus sana papa roach.

[Bu mesaj Dela tarafından 28 Kasım 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dela mıdır nedir ne bicim adam, olmus sana clubber

heh :P[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
  • Yeni Oluştur...