WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 orhan pamuk ve onun gibileri ermeni soykırımını kendileri söler kendileride inanırlar türk tarihinde ermeni soykırımı die bişi yoktur.......... ruslar ermenileri kışkıtarak silahlandırmışlar ve doğuda bir ülke kurmalarını istemişlerdir. ve ermenilerde doğuda erzincana kdr her yerde çeteler oluşturmuş ve halkla savaşmıştır. bu karşılıklı bişidir.. ve ayrıca kazım karabekir'e (o zmn doğu orduları komutanı) ruslarla irtibata geçenlerin isimlerini ve yerlerini söleyenlerde yine ermenilerdir.. bu olaydan sonra baskınlara katılmayan ermeniler ülkede kalırken çetelere katılan ermeniler sınır dışı edilmiştir olay budur... buda bir soykırım diildir............[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yok be hiç de kışkırtıcı değil.. o da bizim bir vatandaşımız.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 imzanın ilk satırından yola çıkarak; punishment, para verelim adam ol?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 devletin hatası:düşünce özgürlüğüne karşı dava orhan pamuğun hatası:ermeni yalanına keklenenlarden biri olması AB nin hatası:içişlerimize karışır gibi davayı izlemesi ayıkla şimdi pirincin taşını!![signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 İşte herkesin hatası burada arkadaşlar. Kişisel olayları hukuğa dadandırma eğiliminiz var. Ben bilmiyor muyum Orham Pamuk'un gündemde kalma amacıyla bu iddiayı ortaya attığını? Biliyorum... Peki en nihayetinde bu adam bir görüş bildirmemiş mi? Bildirmiş. O zaman bu adamı, şartlar ne olursa olsun, yaptığı ne kadar sinsice olursa olsun, cezalandırmak doğru mudur? Hayır, değildir, olamaz, bunu bana justify edebilecek adam da yoktur. Aynı şekilde punishment denen user sadece demiş ki bence Türkiyede düşünmek suçtur hala, şimdi bu adam ermeni olduğundan gurur duyduğu için fikir belirtemez mi? Ermeni olduğu için gurur duyan biri Türkiyede düşünmenin suç olduğunu dile getiremiyor mu, bu hakkı elinden alınıyor mu? Ne diyeyim gerçekten Türkiye'de ne yazıktır ki hem hukuksal bağlamda hem sosyal açıdan düşünme özgürlüğü yok sayılır. "Bu soykırımı kabul edersek şöyle böyle olacak..." mazeretini göstererek fikir kabadayılılığı yapmak, insanların düşüncelerini söylemelerini engellemek de demokratik düşünceye sığmaz diyorum.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 iftira atmasın milletimize yahu...istediğini konuşsun ama yalan söllemesin di mi!! aaaaa...cık cık cık.. orhan Yamuk..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 türkiye artık avrupabirliğine bağlı olmadan böyle bir insanı bile rahat bir şekilde yargılayamıyor türkiye hiç bukadar aciz duruma düşmemişti haklı olup olmadığı tartışılır ama eğer bir başbakan asılabiliyorsa bu adamın parçaları ibreti alem için memleketin 4 bir yanına asılması lazım (yalnızca 2 durumu kıyaslıyorum böyle yapılsın demiyorum) bana kalırsa yapılması gereken türkiyenin avrupa birliğine bi orda dur diyip bu adamıda ilk duruşmada vatan haini ilan edip sınır dışı etmesi gerekirdi. türkiye avrupa birliği kapısında ağzıma almak istemediğim bir konumda ama bunun tek sorumlusu başta duruyor ve kimse birşey yapamıyor sonumuz pek hayırlı olmiyacak gibi ben ne kendime ne gelecek nesillere acıyorum atalarımın dökülen kanlarına acıyorum[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Antimodes52, 23 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: İşte herkesin hatası burada arkadaşlar. Kişisel olayları hukuğa dadandırma eğiliminiz var. Ben bilmiyor muyum Orham Pamuk'un gündemde kalma amacıyla bu iddiayı ortaya attığını? Biliyorum... Peki en nihayetinde bu adam bir görüş bildirmemiş mi? Bildirmiş. O zaman bu adamı, şartlar ne olursa olsun, yaptığı ne kadar sinsice olursa olsun, cezalandırmak doğru mudur? Hayır, değildir, olamaz, bunu bana justify edebilecek adam da yoktur. Aynı şekilde punishment denen user sadece demiş ki bence Türkiyede düşünmek suçtur hala, şimdi bu adam ermeni olduğundan gurur duyduğu için fikir belirtemez mi? Ermeni olduğu için gurur duyan biri Türkiyede düşünmenin suç olduğunu dile getiremiyor mu, bu hakkı elinden alınıyor mu? Ne diyeyim gerçekten Türkiye'de ne yazıktır ki hem hukuksal bağlamda hem sosyal açıdan düşünme özgürlüğü yok sayılır. "Bu soykırımı kabul edersek şöyle böyle olacak..." mazeretini göstererek fikir kabadayılılığı yapmak, insanların düşüncelerini söylemelerini engellemek de demokratik düşünceye sığmaz diyorum. ama şimdi cnm arkadaşım yapma.. "Bu soykırımı kabul edersek şöyle böyle olacak..." mazeretini göstererek fikir kabadayılılığı yapmaktan bahsediosn da, emin misin bunn sadece ...kalabalık olduğndan? pekiii kbl edersen bu soykırımı ne olacak bilio musun?? ...evt, devlet topraklarımızın yarısını kendi toprakları haine getirmek isteyecekler.. ee sonra peki hani zmnında bi şeyler olmuştu..yunanlı ve ermeniler egede kesilmeyen kafa bırakmamıştı, her yeri yakıp yıkmıştı.. sonra buna da apaçık soykırım denilebilirdi? hı?? bu noktada madem bölle, orhan pamuk un bahsettikleri, bzm demokratik yaşayışımızı ve toprak btnlüğümüzü ilerleyen yıllarda ne derece etkiler..? ki bu insanlar aydın die geçiniyorlar..ki evt belki de orhan pamuk aydındı..bu durumda ; brz milliyetçiliğe, brz gerçekliğe, brz da mantık ve fikir yürütmeğe ihtiyacımız var.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pamık hapse atılsın yada sürgün edilsin. üç beş ödül ve para için bu zamanda bunları yapan bir adam cezalandırılmalı şahsi görüşümce. türke hakaret eden el üstünde tutuluyo bu zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 katılıyorum... Türke bok at, ödülü kap bu ne yaa?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 AB arkasında bu adamın ondan böyle artist artist konuşuyor.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Her ortaya atılan fikir gerçek olarak baz alınmak zorunda değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin, bir kişi tarafından atılmış bir fikir tarafından "bütünlüğüm sarsılacak" korkusuyla bu adamı hapislere atması, rezil ötesi bir durumdur ve sadece insan haklarıyla çelişmez, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası prestijini de büyük ölçüde düşürür. Nitekim bu hareket resmen (resmen de resmi olarak anlamında diyorum, lafın gelişi anlamında değil) "biz yeni fikirleri kaldırabilecek nitelikteki bir cumhuriyet değiliz, yeni fikir üretilmesi düşüncesi bile tüylerimizi diken diken ediyor, bu yüzden bu adamı hapse tıkmaya hakkımız var" demektir ve siz Türkiye Cumhuriyeti halkı olarak bunu kabul ediyorsanız, benim Türkiye'm sizin Türkiye'nizle aynı değil demektir. Benim aklımdaki, insanların fikirlerinden korkmadığı, bir kişinin iddiasıyla yıkılmayacak çağdaş bir Türkiye. Sizin aklınızdaki Türkiye nasıl? Bu hukuksal haksızlığı savunurken Türkiye'nizi nasıl görüyorsunuz?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aslında şimdi bahsettiklerinle haklısın..ama daha önce dediklerin bunu ifade etmiodu..onlar "ne olur cnm adam konuşsun, hem bu yakışır mı özgürlüğe?" anlamından ileri gitmiodu. şimdi dediğin farklı, "bu ülkede her şey konuşulmalı ve bilmem kim bir şeydediği zmn, sanki suçumuzu ortaya çıkarmış, sakladığımız gerçekleri söllemiş gbi susturulmaya çalışılmamalı. üstelik, bu konuşulanlar iftira niteliği taşıo da olsa, bu kdr büyük bi tepkiyle tüm dünyanın gözleri üzerimizdeyken sanki bu ülkede fikir, düşünce özgürlüğü yokmuş gibi direkt cezaya yönlendirilmemeli"...eğer dediğin buysa bn douru anladıysam, bnm türkiyemde de tıpatıp bu mantalite geçerli.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Öyle tabii ki, başından beri diyorum Orham Pamuk'un bunu reklam amacıyla yaptığı apaçık ortada ama Türkiye bu adamı cezalandırmamalı. Ha adamı yerersiniz, kitaplarını almazsınız bu tamam zaten kişisel fikrinizdir kimse de bir şey diyemez, zorla Orham Pamuk'u sevin dediğim yok zaten.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Antimodes52, 23 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki: Öyle tabii ki, başından beri diyorum Orham Pamuk'un bunu reklam amacıyla yaptığı apaçık ortada ama Türkiye bu adamı cezalandırmamalı. Ha adamı yerersiniz, kitaplarını almazsınız bu tamam zaten kişisel fikrinizdir kimse de bir şey diyemez, zorla Orham Pamuk'u sevin dediğim yok zaten. Sen Ne Dersinya...Cezalandırlımamalıymış...Adam Resmen Vatan Hainiyim Ben Dedi...Taa..İlk Sayfada Demiştim...Atsınlar Ülkeden Gitsin Hangi Ülkede Kalmak İstiosa Orda Takılsın...Neyse Banlanmıyım Şimdi Küfür Edip...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Antimodes52, 23 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki: Öyle tabii ki, başından beri diyorum Orham Pamuk'un bunu reklam amacıyla yaptığı apaçık ortada ama Türkiye bu adamı cezalandırmamalı. Ha adamı yerersiniz, kitaplarını almazsınız bu tamam zaten kişisel fikrinizdir kimse de bir şey diyemez, zorla Orham Pamuk'u sevin dediğim yok zaten. reklam amacıyla yaptığı ve kişisel menfaatleri uğruna vatan haini olmayı göze aldığı için cezalandırılmalı demekteyim. reklam amacıyla yazmasa bu kadar ağır konuşmazdım bu adamı karşı.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 İyi de reklam amacıyla yapmış olması bir şey değiştirmez. Yahu ortada çok basit bir gerçek var arkadaşlar. Hangi amacı güderek, ne şekilde olursa olsun, bu adam fikrini belirtmekten öte bir şey yapmış mı? Yapmamış. Bu adamı fikrini belirttiği için cezalandırmak doğrudan insan hakları bildirgesiyle çelişmektedir, bu kadar apaçık ortada bir şeyi nasıl göremezsiniz? Biz çağdaş Türkiye'de yaşamıyor muyuz? Amacımız bu değil mi? Bir adam uğruna bütün bu amacı sıfırlamaya hazır mısınız? Sizin istediğiniz adalet değil, intikam.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sende haklısın[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Biz gururlu insanlarız kardeşim. "Ahmet anana küfür etmiş olum" dediklerinde gidip vurursun. Ama sam gidip john un anasıyla yatsa bişi olmaz. İşte düşünce özgürlüğü budur. Al sana rakı sofrası muhabbeti.Ama %100 gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Antimodes52, 23 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki: İyi de reklam amacıyla yapmış olması bir şey değiştirmez. Yahu ortada çok basit bir gerçek var arkadaşlar. Hangi amacı güderek, ne şekilde olursa olsun, bu adam fikrini belirtmekten öte bir şey yapmış mı? Yapmamış. Bu adamı fikrini belirttiği için cezalandırmak doğrudan insan hakları bildirgesiyle çelişmektedir, bu kadar apaçık ortada bir şeyi nasıl göremezsiniz? Biz çağdaş Türkiye'de yaşamıyor muyuz? Amacımız bu değil mi? Bir adam uğruna bütün bu amacı sıfırlamaya hazır mısınız? Sizin istediğiniz adalet değil, intikam. Arkadaşım Burda Belirttiği Fikir Değil Yargı...Adam Resmen Biz Ermeni Ve Kürtlere Soykırım Yaptık Dedi...Bu Fikir Değil Yarıgı..Ki Gerçek Olmıyan Bir Yargı..Ve Bunu Dyen De Bir Türk...Saçma Sapan Konuşma Lütfen...Bu Adamı Ve Ya Ceza Verilmemesini Savunma Burda...Bu Olaydan Benim Anladığım Sen Sadce Her Şeye Muhalefet Olmaya Çalışıyorsun..Yoksa Başka Aklı Başı Yerinde Olan Bi Türk Pamuk Savunmaz Burda..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 23 Aralık 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: AthleT, 16 Aralık 2005 14:34 tarihinde demiş ki: said: İddianamede, yazar Orhan Pamuk'un İsviçreli bir gazeteciyle yaptığı söyleşide, ''30 bin Kürdü ve bir milyon Ermeni'yi öldürdük. Türkiye'de hiç kimse bunu dile getirmeye cesaret edemiyor. Ben ediyorum'' şeklinde beyanları olduğu kaydediliyor Bu beyanlar fikir beyanı değildir. bu aslında şöyle bir beyandır "ben bir Türk olarak ermeni soykırımı olduğunu kabul ediyorum, hatta 30 bin kürt öldürmek de bir soykırımdır ve biz bunu da yaptık" bu durumda ne olur elin adamı "hee bu adam Türk olarak bunları kabul ettiyse ve nobel'e de adaysa demekki bişey bilio da konuşuo der", bide bu elin adamlarında bu beyanın zaten işine gelenleri vardır ki onlarda gerekli lobilerde "bakın Türkler kendileri bile kabul etti artık" şeklinde boy gösterirler. said: punishment, 22 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: wala yazıyı okumaya omrum yetmedi ama kısmen biliorm konuyu ve şunu demek istiorm hristiyan olduumdan diil ama bu ülkede bence hala düşünme bir suçtur abi ben buna wrdım bu benm fikrim katılıp katılmamak size kalmış Punishment'ın imzasında ermeni olmasını belirtmiş olmasını bukadar üstünüze alınmayın, ben imzama "Türk'üm ve Türk olmaktan gurur duyuyorum" yazsam benim de bu şekilde üstüme gelicekmisiniz. Adam bir düşüncesini belirtmiş. Zaten fikir özgürlüğünün olmadığını savunuo bide siz böle üstüne gidince fikrinin değişceini mi sanıosunuz? Antimode: -"Bu soykırımı kabul edersek şöyle böyle olacak..." mazeretini göstererek fikir kabadayılılığı yapmak, insanların düşüncelerini söylemelerini engellemek de demokratik düşünceye sığmaz diyorum. Bu soykırımı kabul edersek hakikaten "şöyle olcak böyle olcak". Fikir kabadayılığı değil ülkemizi savunma çabası içindeyiz. O yüzden de kendi ülkemizden olan hainlere bukadar sert yaklaşıyoruz. said: Antimodes52, 23 Aralık 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Her ortaya atılan fikir gerçek olarak baz alınmak zorunda değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin, bir kişi tarafından atılmış bir fikir tarafından "bütünlüğüm sarsılacak" korkusuyla bu adamı hapislere atması, rezil ötesi bir durumdur ve sadece insan haklarıyla çelişmez, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası prestijini de büyük ölçüde düşürür. Nitekim bu hareket resmen (resmen de resmi olarak anlamında diyorum, lafın gelişi anlamında değil) "biz yeni fikirleri kaldırabilecek nitelikteki bir cumhuriyet değiliz, yeni fikir üretilmesi düşüncesi bile tüylerimizi diken diken ediyor, bu yüzden bu adamı hapse tıkmaya hakkımız var" demektir ve siz Türkiye Cumhuriyeti halkı olarak bunu kabul ediyorsanız, benim Türkiye'm sizin Türkiye'nizle aynı değil demektir. Benim aklımdaki, insanların fikirlerinden korkmadığı, bir kişinin iddiasıyla yıkılmayacak çağdaş bir Türkiye. Sizin aklınızdaki Türkiye nasıl? Bu hukuksal haksızlığı savunurken Türkiye'nizi nasıl görüyorsunuz? Sen bu fikrin gerçek olmadığını anlayabilcek kadar zeki bir insan olduğun için herkesi öyle sanma. üfürükçü hocaların peşinden koşan insanlar onların gerçekten doğru şeyler söylediklerini sanıolar. Bu idda gerçekten bizim bütünlüğümüzü bozabilecek nitelikte bir idda. biz yeni fikirleri kabul edemiyor değiliz. biz eski YALANLARIN ısıtılıp ısıtılıp tekrar önümüze konmasına karşıyız. said: Antimodes52, 23 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki: İyi de reklam amacıyla yapmış olması bir şey değiştirmez. Yahu ortada çok basit bir gerçek var arkadaşlar. Hangi amacı güderek, ne şekilde olursa olsun, bu adam fikrini belirtmekten öte bir şey yapmış mı? Yapmamış. Bu adamı fikrini belirttiği için cezalandırmak doğrudan insan hakları bildirgesiyle çelişmektedir, bu kadar apaçık ortada bir şeyi nasıl göremezsiniz? Biz çağdaş Türkiye'de yaşamıyor muyuz? Amacımız bu değil mi? Bir adam uğruna bütün bu amacı sıfırlamaya hazır mısınız? Sizin istediğiniz adalet değil, intikam. elbette reklam amacıyla yapmış olması bişey deiştirmez ama kimse sana reklam amacıyla vatanını satma hakkı vermez. Hala bu "adamın fikri" noktasındasın postun başını okursan adamın fikrini deil "yalanlarını, karalamarını" beyan ettiğini görürsün. bence bu şekilde konuşan bir kişi türk halkına "soykırım yapmıştır" şeklinde bir iftirada bulunmuştur. bu bir hakarettir. yapmadığımız için.(mesela almanya için bir hakaret değildir çünkü gerçekten bir soykırım yapmışlardır.) yargılanmasında bir kusur yoktur.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi merak etmeyin bu adamın kafasına biri cikar sıkar bu adam yargıya bile gitmeden oldurulur bir vatan sever tarafından sahsen ben ceker vururum gordum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Ojeee, 23 Aralık 2005 03:15 tarihinde demiş ki: abi merak etmeyin bu adamın kafasına biri cikar sıkar bu adam yargıya bile gitmeden oldurulur bir vatan sever tarafından sahsen ben ceker vururum gordum yerde Lüüüüüüüüüüüüüütfen yapamayacağımız şeylerden bahsetmeyelim.. Senin yaşadığın ilçenin nüfusu kadar koruması var o adamın şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Dünyanın bütün korumalarını da satın alsa farketmez, bunun çok örneği var tarihte; hayat ileriye doğru yaşanır fakat geriye doğru anlaşılır demiş biri biraz dönüp geriye bakarsanız bunun anlamsız olduğunu da görürsünüz ama kesinlikle her ne olursa olsun Pamuk'un sarfettiği gibi sözler de sarfetmiş olsa kimse "kafasına sıkılarak" susturulmamalı, bunun yolunun bu olmadığını Türk insanı anlamalı artık, en koyu milliyetçisinden en fanatik solcusuna kadar kafaya çıkmak çözüm olmaya başladığı zaman Uğur Mumcu'larımızın, Bahriye Üçok'larımızın, Taner Kışlalı'larımızın kemikleri sızlar ve onlar da bu zihniyetin kurbanı oldukları için arkalarından yakılan ağıt da boşa gider bu insanlarla Pamuk aynı kefede mi? bana göre elbette değil ama benim değer yargılarıma göre değerlendirilmediğine göre... herkesin terazisi farklı tartıyor çünkü[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: elaidizm, 23 Aralık 2005 06:54 tarihinde demiş ki: ...Lüüüüüüüüüüüüüütfen yapamayacağımız şeylerden bahsetmeyelim.. Senin yaşadığın ilçenin nüfusu kadar koruması var o adamın şu an. sen de abartmışsın adam ya kadıköyde yaşıyosa :)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 6.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi merak etmeyin bu adamın kafasına biri cikar sıkar bu adam yargıya bile gitmeden oldurulur bir vatan sever tarafından sahsen ben ceker vururum gordum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Ojeee, 23 Aralık 2005 03:15 tarihinde demiş ki: abi merak etmeyin bu adamın kafasına biri cikar sıkar bu adam yargıya bile gitmeden oldurulur bir vatan sever tarafından sahsen ben ceker vururum gordum yerde Lüüüüüüüüüüüüüütfen yapamayacağımız şeylerden bahsetmeyelim.. Senin yaşadığın ilçenin nüfusu kadar koruması var o adamın şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Dünyanın bütün korumalarını da satın alsa farketmez, bunun çok örneği var tarihte; hayat ileriye doğru yaşanır fakat geriye doğru anlaşılır demiş biri biraz dönüp geriye bakarsanız bunun anlamsız olduğunu da görürsünüz ama kesinlikle her ne olursa olsun Pamuk'un sarfettiği gibi sözler de sarfetmiş olsa kimse "kafasına sıkılarak" susturulmamalı, bunun yolunun bu olmadığını Türk insanı anlamalı artık, en koyu milliyetçisinden en fanatik solcusuna kadar kafaya çıkmak çözüm olmaya başladığı zaman Uğur Mumcu'larımızın, Bahriye Üçok'larımızın, Taner Kışlalı'larımızın kemikleri sızlar ve onlar da bu zihniyetin kurbanı oldukları için arkalarından yakılan ağıt da boşa gider bu insanlarla Pamuk aynı kefede mi? bana göre elbette değil ama benim değer yargılarıma göre değerlendirilmediğine göre... herkesin terazisi farklı tartıyor çünkü[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: elaidizm, 23 Aralık 2005 06:54 tarihinde demiş ki: ...Lüüüüüüüüüüüüüütfen yapamayacağımız şeylerden bahsetmeyelim.. Senin yaşadığın ilçenin nüfusu kadar koruması var o adamın şu an. sen de abartmışsın adam ya kadıköyde yaşıyosa :)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar