Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 züpa!!![signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 puahua bi tane daha aklıma geldi benm arkadas durakta dedi sonra duymadıgını düşünerek köşeyi dönünce inebilirmiyim dedi şöför direk ''dur ya köşeyi dönseydik burdamı olurduk baba meslegi bu'' die yapıştırdı... arkadasım deil ama ben cok eglenmiştim...[signature][hline]FB Rh+
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Güldüm gece gece =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 - arkadan vermeyen varmı? - binerken eline verdik ya![signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben minibüste oturmuş camdan bakıyorum, o sırada taş çatlasa 40 yaş civarlarında bi kadın bindi(kaç yaşında bilmiorum görünüm olarak öyle sandım en azından) Ben tabi camdan bakmaya devam ediyorum, o sırada şöför en önden bana sesleniyo(buarada minibüsteki en genç yolcu benim büyük ihtimalle) "Ne biçim gençsin lan sen yaşlı kadın binmiş oturuosun teyzeye yer versene" Kadın orda bi şok oldu, ben kalkınca kadın mırıldanarak "Yaşlı?Teyze?Hıı?" filan diye sayıklıodu ben kadının yüz ifadesini görünce koptum ama çaktırmamaya çalışıorum tabi ayıp olmasın diye, minibüsteki herkes kıkırdıyo, işte inceğim yer de yakındı, bikaç saniye sonra indim ve minibüs hareket eder etmez direkt olarak iptal:D Ordaki kadının[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 22 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşla dolmuşa bindik hafif alkolluyuz arkamıza 2 tane concon kız oturdu bole salk salak konusuyorlar kendi aralarında sonra biri: -parayı iletir misiniz? arkadas: -yalıtkanım C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 22 Aralık 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu şöyle birşey: iğğrenççsaaan[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 buna benzer bişe arkadas parayı uzatırmısın diyen birinden parayı aldı çekiştirdi bu para uzamıyo dedi geri verdi buna ne demeli :)[signature][hline]FB Rh+
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o zaten şehir efsanesi artık. kimin nerde dediği belli değil.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lol demeli[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 adam duymuş bi yerden gitmiş dolmuşta yapmıştır C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zühheheh chok saglam ya =o)[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: urmesque, 22 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: buna benzer bişe arkadas parayı uzatırmısın diyen birinden parayı aldı çekiştirdi bu para uzamıyo dedi geri verdi buna ne demeli :) bu oluo ama bende yapıyorum arada [dolmuşta diil][signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw
Öne çıkan mesajlar