Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DaOC: Shrouded Islands almak isteyen var mı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haftaya pazartesi günü elimde olcak. hiç açmadan satmaya niyetim var. ne verirsiniz??[hline]Kezbananım bi ara demiş ki:
Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey
Mesaj tarihi:
lan şimdi mi söylenir be
dün order ettim.
EU mu? ve nekadara vermeyi planliodun ki?[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib
CS,TF,HLDM: =LeadeR= (inactive)
UO: Ivan Valiant (inactive)
Mesaj tarihi:
amerikadan ısmarladııma göre Us tur :)[hline]Kezbananım bi ara demiş ki:
Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey
Mesaj tarihi:
hehehe neden kimse daoc oynamak istemiyo, üstüne üstlük oynayanlar bile aceleyle accountlarini satiyo :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
ne verirsiniz fiyat olarak??? orijinal DAoC: Shrouded Islands - US açılmamış kutu.[hline]Kezbananım bi ara demiş ki:
Mesaj tarihi:
daoc oynamadım hiç başka bi pyun alıodum kargo ucuza gelcekti 2. oyunun ben de bunu aliim dedim oynamaya niyetim yok yani[hline]Kezbananım bi ara demiş ki:
Mesaj tarihi:
avaturkte gold packet 60m
orj paket+si
30 + 30 desek onlara
30 verıım sana bu arada nerde oturuosun
ayrıca istersen butun kutu sende kalabılır bn sadece keyı ısterım
[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay
Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay

[Bu mesaj Obscura tarafından 16 August 2003 10:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne oldu bu SI, satildi mi? Satilmadiysa 40 veririm :P

Banada buffbot icin SI lazim hehe, ne kadar RAM lazimdir bu is icin bu arada?? 512 felan yeter mi?
  • Yeni Oluştur...