hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bilindiği gibi değil bu ikay farklı yani. okuyunuz hikayeyi bildiğinizi varsayarak detaylı anlatmıyorum... bi yaz ağustos böceği yatar, karınca hayvanlar gibi(nası oluyosa) çalışır.. kış gelir havalar soğur. böcek karıncanın evine gelir. nolur yardım et açım ve dışarsı da çok soğuk der. neyse karınca dayanamaz alır içeri yemek verir evini fln paylaşır. kış biter yine yaz gelir. ama ağustos böceği yine yatıyo. karınca çocuğuna dönerek " bak ulan yine yatıyo. bu kış da gelsin hiçbişey vermicem itoğluite" der. çocuk da "haklısın baba" der.. neyse kış gelir. havalar iyice soğur ayazlar gelir. bi akşam karıncanın kapısı çalınır. karınca da oğluna git kapıya bak der. çocuk kapıyı açar. k:yine böcek gelmiş dimi ç:evet baba k:yemek falan istiyodur şimdi ç:yok baba öyle değil. bi bak istersen... baba karınca kapıya yönelir. bi bakar böceğin altında son model bir bwm kornayla selamlıyor. böcek: naber karınca. ben parise gidiyorum da bişey istermisin ordan? k: ulan nerden buldun bu arabayı bunca parayı b: hiç ya piyango tutturdum. ordan aldım bunları.. k: parise gidiyodun dimi? b: he k: la fontaine varya.. bizim masalın yazarı.. b: hee k: onun anasını s*kiim ben[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ehehe. ezer ama la fontaine karıncayı ayağıyla[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aahaha walla karınca boşa çalısıyodu zaten oncedende anten gıbı full calısmakla olmuo işte :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 böcek nerden gidio arabayla parise_?[signature][hline]FB Rh+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 adıyamandan[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oo dünyanın öbür ucu yazık böcege arabayla çekilmez o yol[signature][hline]FB Rh+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 öle bakmican olaya[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ehuehu çok iyi ya hoşuma gitti[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahahah guzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hheheh güzel olmuş :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi dakka şimdi son model bmw diosunuz da gelsin bakalım e6ya benim şahinle bi kapıştıralım bakalım. ondan sonra hava atsın. böceğin parası varsa karıncanın allahı var ula.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 şahin modifiyelimi?[signature][hline]FB Rh+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 allahına kadar... bi tur attırıyım istersen allahın kaysın. :D sanayiden osman abiye yaptırdık façayı. geçenlerde şumi geldi ya boğazdan geçti, baktım bi tarafı kapatmışlar boğazın. ben de dier şeridden aynı anda başladım geçtim hıyarı, şerefsiz kanalların hiç biri yayınlamadı.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 allaaah bide beyaz şahinse kimse tutamaz.. :D[signature][hline]FB Rh+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 schumiyi istanbul yollarından bisikletle bile geçerim ulan o engebeli yollarda takılıp kalır =)[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lol[signature][hline]FB Rh+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bunuda ekşiden taze taze aldım yeni başlık açmayada üşendim "hocanın biri kadının tekine kafayı takmış. altından girmiş üstünden çıkmış en sonunda kadını ikna etmeyi başarmış. ancak kadın: - üç şartım var. bir herkesin önünde bir bardak rakı içeceksin. iki herkese aletini göstereceksin. üç beni kocamın önünde becereceksin, demiş. hoca kabul etmiş ve hemen işe koyulmuş. ilk olarak cemaate konuşurken bir bardak rakı çıkarmış ve: - rakı içmeyin insanı ne yaptığını bilmez hale getirir, demiş. ve rakıyı fondip yaptıktan sonra pantolonunu çıkarıp aletini cemaate göstermiş. sonrada: - görüyormusunuz bir bardak rakı bana neler yaptırıyor, demiş. cemaat şaşkın dağılmış. akşam kadının kocası: - hanım bizim hoca bugün böyle böyle yaptı, demiş. ama kadın rahatmış. nasıl olsa sonuncusunu yapamaz diye düşünüyormuş. ertesi gün kadın kocasıyla caminin önünden geçerken hoca minareden bağırmış: - heeey naapıyosun lan. kalk çabuk kadının üstünden, demiş. adam : - ne diyosun hocam sen, demiş. hoca hemen aşşağı inmiş. - ulan yukardan bakarken seni karını becerirken gördüm. çık bide sen bak bakiim, demiş. adam yanlarından ayrılır ayrılmaz kadını soyup işe koyulmuş. adam bir bakmış yukarıdan hoca karısının üstünde. - aman hocam ne yapıyorsun. in çabuk karımın üstünden, diye bağırmış. hoca: - yok birader yok. ordan öyle görünüyormuş. "[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 guzelmiş.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya sorma ya beyaz. çatalcaya mangala gitcez, araziye çıkıoz tamam mı, 4 çekere alıom aleti, arabanın üst baş çamur ii mi, beyaz üstünde bi de kötü duruyo ki sorma yaw. ama yani tanımam öle yokuştu, engebeydi, alırım 4 çekere giderim, istese arabada 5 eleman ve 1 hatun olsun. osman abiye dedim 8 çeker takalım abi, yengenin ailesini doğuya götürcem, malum oralar dağ tepe. ilk defa osman abiyi öle sinirli gördüm nedense anlamadım. ya onu boşverin de geçen gün gaziosmanpaşada yokuşdan saldım peygamber vitesine tamam mı, eşşolu belediye kapatmamış kafam kadar çukur var, parça kırdı araba iyi mi. ona moralim bozuk sorma gitsin :D (çok mu kaptırdım)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bana beyaz şahin çarpmıstı :D kaş göz darmadagın olmustu benm ama camları dayanıksızmıs zuahuha[signature][hline]FB Rh+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 heheuh harbiden bomba :D[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 uahahh sandalyeden dusdum a.k bende hep sandalyeden dusuyorum[signature][hline]Anti Afrodit Painki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 O öyle değildi yaa... Ağustosböceği her yaz yattığı yerden şarkı türkü söylüyodu, 2. sene bi plak şirketiyle anlaşıp ünlü oluyodu öyle zengin oluodu diye hatırlıorum:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: deathcore, 22 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: uahahh sandalyeden dusdum a.k bende hep sandalyeden dusuyorum salndalyeden kaydfim gulerken[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sandalyaden düşmedim ama şunu bilir şunu söylerim Lafonteni anlatan potansiyel diyalog budur...Birde karikatürü vardı sanırım...İşte inanma bu lafontene garanti yine masal anlatıyor diye...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar