Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Saçmalığı

bonfbonf

Öne çıkan mesajlar

Yeri bence Vizyon'dansa buraya daha uygun. Habertürk saçmalamış yine. Güldüm baya..

ÖPÜCÜĞÜ HİSSETMEMİŞ! ELAZIĞLILAR NECATİ'YE ATEŞ PÜSKÜRÜYOR
Sharon da Elazığa dargın

Kurtlar Vadisinde Sharon Stone ve Necati Şaşmaz'ın öpüştüğü sahne merakla bekleniyor. Bu arada Necati Şaşmaz'ın Elazığlı olduğu ortaya çıktı.

Elazığlı Necati, Sharonu öperken role konsantre olduğundan öpüşü hissetmemiş. Elazığ halkı Necatiye ateş püskürüyor. Elazığ esnafı Role konsantre olacağına Sharona konsantre olsaydın diyor ve devam ediyor Rol gelip geçer ama Sharonun öpücüğü ölümsüzdür. Eğer o sahneyi bir Kayserili oynasa rolü bırakıp öpücüğe konsantre olurdu. Bir Elazığlı olarak Sharonun seni öpmesinden gurur duyuyoruz ama öpücük yerine role konsantre olmanı daha daha muteber bir Elazığlı olman önünde engel görüyoruz. Bari Aczmendi hemşerimiz Müslüm Gündüzden bir şeyler öğrenseydin açıklamasını yaptılar.

Şaka gibi ya?
http://www.haberturk.com/news/209546.html[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...

[Bu mesaj bonfbonf tarafından 22 Aralık 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj bonfbonf tarafından 22 Aralık 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 22 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
said:
bonfbonf, 22 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
Bu arada Necati Şaşmaz'ın Elazığlı olduğu ortaya çıktı.

çok ilginç

ne habersin ne türksün.

Bunca yıl bizden gizlemiş demek ki:P[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan dallamalar ya. haberturk burda çekmio (bilkent lol) ama haberturk dedin mi böle tasaklı bişi sanıo insan. lan bu mu lan haber. ben bundan sonra haber için bulvar okurum arkadaş...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

geçiniz[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu habertürk artık reyting için herşeyi yapıyorlar. utanmasalar diğer kanallara reyting içi laf atıcaklar .)[signature][hline]Norolim Asfaloth!
www.antipopvideos.com
A Elbereth Gilthoniel,
silivren penna miriel
o menel aglar elenath!
Na-chaeredpalan-diriel
o galadhremmin ennorath,
Fanuilos, le linnathon
nef aear, si nef aearon!
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun kurtlar vadisiyle alakası yok. Habertürk'ün klasik haberlerinden biri yine. Bir örnek de ben vereyim haberlerine.

[spo1=Örnek]EVET, BU BİR KOMPLO TEORİSİDİR..

BU BİR İDDİADIR.

DOĞRULUĞU ASLA TEYİTLİ DEĞİLDİR.

HAYALGÜCÜ BİLE DENİLEBİLİR.

AMA BİR KENARDA DURSUN...

BU AKŞAM FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI VAR.

BU MAÇTA, HERKES FENERBAHÇE'NİN KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYOR.

YANILIYOR.

BU GECE TRABZONSPOR GALİP GELECEK.

İŞİN SIRRI BAŞBAKANIN AVUSTRALYA VE YENİ ZELANDA'YA GİDERKEN HAVALİMANINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA SAKLI. DAHA DOĞRUSU BİR DETAYDA.

BU GECE FENERBAHÇE'NİN YENİLMEZLİĞİ SONA ERİYOR.

NEDENİNİ SORMAYIN!

KOMPLO TEORİSİNE İNANAN İNANSIN.

GERİSİ İNANMASIN...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence yalan soluo...

kameraman akıllı olsaymıs biraz bi boydan cekse çadırkent gozukurdu diye tahmın edıyorum bi turk erkegı hem sharon ston u opcek hem hissetmeyecek yok ya o onu benım kulahıma anlatsın ne kadar yaslıda olsa adı var abi :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adiemus, 22 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
Konunun kurtlar vadisiyle alakası yok. Habertürk'ün klasik haberlerinden biri yine. Bir örnek de ben vereyim haberlerine.

[spo1=Örnek]EVET, BU BİR KOMPLO TEORİSİDİR..

BU BİR İDDİADIR.

DOĞRULUĞU ASLA TEYİTLİ DEĞİLDİR.

HAYALGÜCÜ BİLE DENİLEBİLİR.

AMA BİR KENARDA DURSUN...

BU AKŞAM FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI VAR.

BU MAÇTA, HERKES FENERBAHÇE'NİN KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYOR.

YANILIYOR.

BU GECE TRABZONSPOR GALİP GELECEK.

İŞİN SIRRI BAŞBAKANIN AVUSTRALYA VE YENİ ZELANDA'YA GİDERKEN HAVALİMANINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA SAKLI. DAHA DOĞRUSU BİR DETAYDA.

BU GECE FENERBAHÇE'NİN YENİLMEZLİĞİ SONA ERİYOR.

NEDENİNİ SORMAYIN!

KOMPLO TEORİSİNE İNANAN İNANSIN.

GERİSİ İNANMASIN...[/spo]

lol ki ne lol insan utanır yaa sunları yazarkenn(spoilerdakilerini)signature][hline]if you lost your everything,you can do everything

[Bu mesaj Zep tarafından 22 Aralık 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...