TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ankarada olucaktı :) şöyle sapına kadar frp malzemesi olan masa üstünden,kitabına,warhammerine,figür tiplerine kadar satan bir yer varmı ankarada ? [Bu mesaj TheSilver tarafından 12 August 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Daha önce whitewolf satan Abyss vardı. Ben Magic oynarken (lanet olsun sana magic) dükkana hep Whitewolf oynayan kişiler gelirdi, ellerinde Vampire char sheetleri olurdu. Bir nevi magic oyuncuları < dungeons & dragons oyuncuları < whitewolf oyuncuları idi. Havalarından geçilmiyordu adamların. O sıralar duymuştum Abyss'i. Şimdi adı bile kalmadı yadigarın. Oversoul vardı tutmadı kapandı. Süper bir cafe yönü yoktu. Ama üç tane felan warhammer masası vardı. Hatta biri W40k idi sanırsam. İnternet cafesi vardı hep dolu olurdu. Ama frp oynayan pek kimse görmedim. Birkaç eski kitap vardı. Özellikle warhammer için. Werewolf the Apocalypse kitabını ordan almıştım hatta.. Ankara'da bildiğim tek FRP satan "Tarık Abi" kaldı. Onun iki dükkanı var. Biri kırtasiye tarzı (Yüksel) diğeri de CD oyunu felan satıyor (Dungeon). Adam Kolej kırtasiyeyi satıp da Dungeon'ı yapmaya karar verince, bol bol frp oynuycaz sanmıştık. Ama sticker ve CCD (magic felan işte) daha iyi satabilmek için orayı açtığını farkedince epey üzülmüştüm. Şimdi stickerlara ve cdoyunlara epey abandı. Ama Yüksel'de epey çeşit kitap var. Özellikle bir sürü yabancı fantazi romanı bulabiliyoruz orda. Ama tabii kesmiyor Yüksel. Oversoul gibi ortam olması lazım. Bilmem FRPciler, Animeciler toparlansak adamı kafalarız belki. Bir yer açar, üç- beş masa, iki WH, iki WH 40K masası koydururuz, yükseldeki kitapları oraya atar, birçok yeni kitap aldırırız veya bizdekileri koyarız. Bir de anime-manga ile ilgili şeyler sattırırız (korsan cd oyun satıyor, divx de satsın işte). Uçuk bir fantezi gibi geliyor aslında.[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 beğendik'in oralarda ortadünya diye bi yer var ama nasıldır işinize yarar mı bilemem. sadece cafe kısmına oturmuştum bi kere, bi kaç kapalı oda vardı, içerde oyun oynanıyodur belki.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ortadünyayı söylemeyi unutmuşum.. ama pek frp cafe diyemiycem zaten oraya. frp oynamak için gidiyor herkes, ama en son gittiğimde bir kitap dahi görmemiştim. Kazık makarna ve tost vardı.. Bladesingerlarla çok güzel bir yer keşfetmiştik daha sonra. İkisi de sonuçta cafe, hem o yerde odalar var boş olanına giriyorsunuz keyfinize bakıyorsunuz. Fiyatlar da fazla pahalı değil.[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bonecrusher abi sana sermaye veren çoşar bence fikirlerin çok iyi ;) ya aslında bu nargile li felan minderli cafeler oluyo ya oraya biraz sık gidip adamlarla dost olsanız biraz hiç bişi demezler oynamaya[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 sermaye felan veren coşar mı ama ben coşarım...[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ortadunya'da Vampire oynadim birkac kez. giristeki cafe kisminda degil, icerideki odaya geciyorsun oynamak icin. kapiyi da kapatinca cafe yle baglantin kalmiyor zaten. Ama grp bulurum orda umidiyle gitmemek lazim. kendi grubunuzu kurarsaniz gidip oynayabileceginiz bir yer.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 August 2003 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ortadünya yüksel dungeon rockstation gerisi sux[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 infernal bu saydığın cafelerin adrelerinide yazarmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ortadünya. Metropolun sokağından (Selanik, yanlış hatırlıyor olabilirim) kızılırmak'a çıkıyorrsun. Karşında kocatepe otoparkı görüyorsun. Sola dönüyorsun bir cafe var. Orayı geçiyorsun. Birkaç ev geçtikten sonra gene karşına bir cafe daha çıkıyor, orası ortadünya. Binada yazıyor zaten. Yüksel. Meşrutiyet ankaray çıkışından çık. Kırmızı bir gazteci felan var. Yukarıya doğru merdivenler var. Merdivenleri çıkınca karanfile çıkıyorsun. Karanfil ve dostun arasındaki yol (yüksel) devam ediyorsun. İnkilap, sonra Bayındır, Ve daha sonra Mithatpaşa caddesine çıkıyorsun. İşte o yolda İnkilap ve ayındır caddesi arasında bir iki mağaza var. Bir tanesi Yüksel. Dungeon. Kızılay meydanından, Kolej'e, sonra Kurtuluş Meydanına, sonra da Cebeci'ye giden bir cadde var (Ziya Gökalp Caddesi). Ziya Gökalp iki büyük caddeyle keşisiyor. İlk önce mithatpaşa, daha sonra Libya Caddesi. Libya Caddesiyle keşistiği yerde TED Koleji var. Bir tarafında kırtasiyeler var zaten. O kırtasiyelerden biri Dungeon Net CD cafe. RSCafe. "Adresi mi? Hemen çok yakınınızda, Konur Sokağın, Olgunlar Sokakla birleştiği noktada Asmaaltı ve Uno-Net'in üstünde, Blue-Net'in bitişiğinde... Konur 59/4'te." [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 August 2003 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 sana sölemedi kardesh :D Ortadünya. beğendiğin arkasında. Yüksel. zafer dersanesinin altı Dungeon. tedin ilerisinde RSCafe. konurla olgunların kesiştiği yerde 2 kat. yalnız apartman girişini baya zor bulmuştuk bi 10 dk aradık sonra sorduk apartman girişi yazıyo dediler bi bakık öküz gibi apartman girişi yazıyomuş :)[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 14 August 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 rs cafe, ortadünya gibi pahalı ve kalabalık yerleri pek sevmiyorum. FRP oynanacak çok daha iyi bir yer biliyorum. Ama söylemem. Özel bir yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 nasil bir yer bu rockstation?[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 teşekkürler millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Dojorel, 14 August 2003 16:46 tarihinde demiş ki: nasil bir yer bu rockstation? Hicrinin yeri iste, icerde devamli metal caliyor.Guzel mekan, ama frp oynanir mi orasi biraz mechul.[imho][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 aaah ah owersoul ne güzeldi yaa... 5 yılımı vermıstım oraya.. ilk kez frp oynamaya gitmistim orta 2 de..bi dahada bırakamadım mekanı..3 kere el deistirdi.. iddia ediorum türkiyedeki en kral hobby shop tu.. ztn sahibi genco warhammer ı türkiyeye getiren adamdı.. magic the gatheringin türkiye distrübütörüydü(yannıs yazdım galiba)D&Dninde türkiyedeki elemanıydı.. dükkanda 2 katlı ve bayaı büyüktü.. warhammer ztn aşmış bi oyun olduu icin bayaı kazanıodu..ama sonra warhamerın devri gectiii icin parasızlıktan iflas etti :([hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar