BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bir kase Roka'yla başladık muhabbete, Rakı sofrasında. O anlatıyor, ben yiyiorum, Aslında Roka'ya ayıp ediyorum, Roka bitiyor Haydari başlıyor söze, Ama Haydari'nin muhabbeti hiç çekilmiyor, Bu gece, Kıvırta kıvırta geçiyor feleğin çemberinden aşifte Yine de helal olsun, Benden becerikli bu işte... Ben bir aşifte kadar olamadan, O parmağında oynatıyor dünyayı. Bir sağa kıvır, tak! Kafandan aşşağıya aksın paralar. Bir sola kıvır, tak! Yoluna paspas olsun adamlar. Rakı sofrasında gördüğüm manzaralar, Yoksa rüyadamıyım? Konuşur muydu Rokalar? Aman be, vur dibine aldırma. Roka konuşsa, Haydari sussa... Dilber kıvırtıyor, dünyayı çeviriyor belisıra, Mezeler konuşsa ne olur? Çalgıcı çalarken sarhoş, Ben içmeden sarhoş. Endamına başlamadan, iki seksen uzan, Gör dünyanın bin bir yüzünü, Aşifte dediğim dünya kaltağının ta kendisiymiş, Ben geç uyandım, bu işi anlamadım, Yerde yatıyordum, uzanmışım Yada pataklanmışım. Peltim çıkmış yataktayım. Mezeler konuşur muydu acaba? Rakı biter mi sofrada? Feleğin çemberini çevirebilir miyiz çocukça? Soru sor cevanbını alama, oh ne ala! Ulan kahpe dünya, Sen nelere kadirsin... Kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 şerefsiz dunya. diregimi var anasini satayim.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ezildim buzuldum bu yazinin karsininda Muthis olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Güzel mi?.. Güzel..[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar