kingpin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 travis-sing ya benim istediğim parça kimsede yok galiba :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gone in 60 seconds da artık tam soyguna baslıycaklarında adapte olmak icin teypden bi şarkı çalıyorlarya o hangi şarkı acep ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya birde Moby'nin bir parçası vardı,klibinde bi maymun DJ'lik vs. yapıyordu...Klipte sarışın bi kadın da oynuyordu,şarkı haraketli bir parçaydı neydi o ya?![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Nazan Öncel - Bu İstanbul Nazan Öncel - Geberik Bu şarkılar hariç tüm şarkıları var nazan öncel'in. Bulan olursa çok mutlu olurum, bunlar dışında herhangi bir şarkısını isteyenelre de yardımcı olabilirim.
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: jacabo, 25 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: gone in 60 seconds da artık tam soyguna baslıycaklarında adapte olmak icin teypden bi şarkı çalıyorlarya o hangi şarkı acep ? kendim buldum moby - flower sanırım buydu :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ya yapı kredinin reklamındaki şarkı düli baba şek diyo :D[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: jacabo, 27 Ekim 2005 19:38 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 25 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: gone in 60 seconds da artık tam soyguna baslıycaklarında adapte olmak icin teypden bi şarkı çalıyorlarya o hangi şarkı acep ? kendim buldum moby - flower evet ta kendisi Moby-Flower sanırım buydu :) evet ta kendisi Moby-Flower[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 28 Ekim 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: kingpin, 22 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: travis-sing ya benim istediğim parça kimsede yok galiba :p var bende ama nasıl iletirim bilmiyorum[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 citrone C5 reklamında ki şarkı. Şarkının sonunda Welcome to my life fln dio hatta.nerden bulabilirim? Şu herşeyin değiştiği şarkı :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Freaky Friday diye bi film vardı.. Çılgın Cuma türkçesi , acaba bunun şarkılarının olduğu bi site falan varmı ? şimdiden tşk'ler[signature][hline]...
mikado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://rapidshare.de/files/6012519/dunno.mp3.html bu kimindir acaba?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hadi madem buluyorsunuz ben de istiyecem şarkı... "edith piaf" ve "patricia kaas" ne olursa... şimdiden saolun[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: jacabo, 25 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: gone in 60 seconds da artık tam soyguna baslıycaklarında adapte olmak icin teypden bi şarkı çalıyorlarya o hangi şarkı acep ? o şarkı War - Low Rider oluyorlar.cafede upload sitelerini açmıyor üzgünüm yollayamıyorum
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Los Amigos Invisibles'ın popüler bi şarkısı vardı, ismini hatırlayamıyorum arkadaşlar, bi yardımcı olur musunuz?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Slider Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: RabbiT, 25 Ekim 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Ya birde Moby'nin bir parçası vardı,klibinde bi maymun DJ'lik vs. yapıyordu...Klipte sarışın bi kadın da oynuyordu,şarkı haraketli bir parçaydı neydi o ya?! Moby - Jam 4 the ladies (süperstar) gibi bişilerdi sanırım
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: mikado, 31 Ekim 2005 05:54 tarihinde demiş ki: http://rapidshare.de/files/6012519/dunno.mp3.html bu kimindir acaba? Tool dicem gülüceksiniz bir yerinizle :-p Merak ettim bilen varsa söylesin pls[signature][hline]Why can't you just forgive me?
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: turambarturin, 31 Ekim 2005 09:52 tarihinde demiş ki: hadi madem buluyorsunuz ben de istiyecem şarkı... "edith piaf" ve "patricia kaas" ne olursa... şimdiden saolun ben hala bunları arıyorum yok mu bilgisayarında olan yafff[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Lith Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 When the children cry, let'em know we try, Cuz when the children sing, let the new world begin. White Lion - When the children cry Bir rock efsanesi. Dönüm noktası. Dinlediğinizde "ah bu o şarkı" diyeceğiniz türden. JoyFM'de de sık sık çalıyorlar bu aralar. Download edin, pişman olmazsınız :)
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 white lion zaten aşmış adı yeter[signature][hline]Trust No One
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nolur yardım edın cıldırcam 9ılk cıktıgından berı arıyorum.Bi tane banka reklamı hangısı oldugunu hatırlayamıorm kredı kartına taksıt falan olayıydı sanırım. vitrinde sarı ayakkaılar wardı kadın hep onun onunde falan duruodu mıllet gorupte almasın dıye arkadanda bole bırazcık loıs armstronga benzeyen bı ses war "when the sıng-dın dının dının" dıe bole nası anlatıyım ıste sona sewgılısı kadına sarı ayakkabıları allıodu o sarkıyı ıstıorm noluur
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Janitschar, 11 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Extreme Ops (Adrenalin) filminin soundtrack larını arıyorum, bilen var mı isimlerini? [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 emret komutanım dizisinin başında çalan şarkı lazım bana. nerden bulabilirim acaba?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Duman'ın Son Albümü Ufuk Yıldırım - Alı$amadım. Varsa çok makbule geçer. $imdiden saolun.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bi kadın söylüyodu, fuji fujii diye, kübalımıydı neydi. bilen?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Janitschar, 11 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Extreme Ops (Adrenalin) filminin soundtrack larını arıyorum, bilen var mı isimlerini? Hala bulamadım nasıl bi filmdir bu ya!!![signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Öne çıkan mesajlar