Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Ya şöle bi şarkı vardı??) Diyenlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet geçen gün benimde dikkatimi çekti güzel bir melodi.. bilen varsa Atv anahaber bülteninin kapanış müziğini buraya yazabilir mi?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 11 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
Extreme Ops (Adrenalin) filminin soundtrack larını arıyorum, bilen var mı isimlerini?

Hala arıyorum, bulan olursa ve haber verirse sevinirim gerçekten...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Kissiyorum...
Mesaj tarihi:
tosun pasa filminde adile nasit in soledigi bi sarkı vardı.
hamam da soluodu hani :)

bir de "...istanbul guzel ama,sahipleri pek yaman..."seklinde ki muzikal,sarkı hernese iste :)

simdiden tesekkurler.isimleri yeterli yani ehe
Mesaj tarihi:
battlefield 2 için hazırlanmış komik bir video var "Mine" diye o videonun sonunda Battlefield Guitar Theme var isim var fakat şarkıyı hiçbiyerde bulamadım. bulursan bi zahmet bea :D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Mesaj tarihi:
said:
mutos, 17 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
tosun pasa filminde adile nasit in soledigi bi sarkı vardı.
hamam da soluodu hani :)

bir de "...istanbul guzel ama,sahipleri pek yaman..."seklinde ki muzikal,sarkı hernese iste :)

simdiden tesekkurler.isimleri yeterli yani ehe

Şarköy Türküsü,Kıraç'ın söylediği versiyonu var :D
Mesaj tarihi:
ya bi tane şarkı warya onu kim söylüyo
hane diyo ya
İnadına ben onun olacagım herkez duysun yemin ola bu yolda onunlayım inadına[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Mesaj tarihi:
said:
sir, 11 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
ya atv haberin sonunda piyano parçası var bitane enfes. adını sanını bilen var mı?

Tuluyhan Ugurlu - Sofya'da Dans
Beyazitta Zaman albumunden[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Mesaj tarihi:
said:
semihgunes, 17 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
Arkadasım su Türkiye' ye gelen islami hip-hop sarkı söyleyen gurubun sarkılarını bulabilirmisin

Wu-Tang değildir değil mi??[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
hacettepe grubunun sevdiğimi başkalarıyla mp3 ünün download linki ni verebilecek?[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam..
? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
Mesaj tarihi:
Limewire dan bulabılırsın hacettepeyi[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Mesaj tarihi:
yaa metro fm de cikio bi sarki bayai hareketli sesi kylie minogue a benzettim cok guzel bi sarkiydi hic aciklayivi olmadi ama ne biliim
Mesaj tarihi:
az bişi mırıldansan bisiler desne de cıkarsak[signature][hline][b]cats rulz =)
Mesaj tarihi:
Rachel Star-Till there was you olabilirmi ?[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Mesaj tarihi:
Badem grubunun kara değil mi parçası elinde olan varsa rapidshare lütfen :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
dim dim dim dim dim dim dimdimdirindin sarki bole gidiyo arkadaslar metro da dinledim solemediler adini cok aciklayici oldu mu bilmiorum ama ?
Mesaj tarihi:
arkadaslar ya bulamadim yaa keske size guzel bisekilde anlatabilsem sarkiyi din din dinn din din dindindirimdin off yaa sole mikrofonla soleyebilsem sarkiyi suraya yollasam olur mu acaba ?
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 18 Ekim 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
said:
sir, 11 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
ya atv haberin sonunda piyano parçası var bitane enfes. adını sanını bilen var mı?

Tuluyhan Ugurlu - Sofya'da Dans
Beyazitta Zaman albumunden

ne kadar teşekkür etsem az :)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
said:
pati, 22 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
yaa metro fm de cikio bi sarki bayai hareketli sesi kylie minogue a benzettim cok guzel bi sarkiydi hic aciklayivi olmadi ama ne biliim

o şarkiyi galiba kylie minogue kardeşi söylüyor.
kardeşinin adi danni minogue şarkinin ismini bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
su sakiyi bilen warmi adam sey diyo nakaratinda sing sing singg singgggggg uzatarak sarki slov ama yani gitarli falan bi herif soluo hatta bi filmin soundtrack ide olabilir bilen warmi ya cunku dinliorum bazi radyolarda fakat ismini bulamiorum bi turlu
  • Yeni Oluştur...