Maxen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet geçen gün benimde dikkatimi çekti güzel bir melodi.. bilen varsa Atv anahaber bülteninin kapanış müziğini buraya yazabilir mi?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 george clooney'li fiat idea reklamı için Peggy Lee - Fever
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Janitschar, 11 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Extreme Ops (Adrenalin) filminin soundtrack larını arıyorum, bilen var mı isimlerini? Hala arıyorum, bulan olursa ve haber verirse sevinirim gerçekten...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
mutos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tosun pasa filminde adile nasit in soledigi bi sarkı vardı. hamam da soluodu hani :) bir de "...istanbul guzel ama,sahipleri pek yaman..."seklinde ki muzikal,sarkı hernese iste :) simdiden tesekkurler.isimleri yeterli yani ehe
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 battlefield 2 için hazırlanmış komik bir video var "Mine" diye o videonun sonunda Battlefield Guitar Theme var isim var fakat şarkıyı hiçbiyerde bulamadım. bulursan bi zahmet bea :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
ehoca84 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: mutos, 17 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki: tosun pasa filminde adile nasit in soledigi bi sarkı vardı. hamam da soluodu hani :) bir de "...istanbul guzel ama,sahipleri pek yaman..."seklinde ki muzikal,sarkı hernese iste :) simdiden tesekkurler.isimleri yeterli yani ehe Şarköy Türküsü,Kıraç'ın söylediği versiyonu var :D
mutos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hıı zuper saolasn digerini de artık insallah baska biri soler :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya bi tane şarkı warya onu kim söylüyo hane diyo ya İnadına ben onun olacagım herkez duysun yemin ola bu yolda onunlayım inadına[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadasım su Türkiye' ye gelen islami hip-hop sarkı söyleyen gurubun sarkılarını bulabilirmisin[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ
uncla Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: sir, 11 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki: ya atv haberin sonunda piyano parçası var bitane enfes. adını sanını bilen var mı? Tuluyhan Ugurlu - Sofya'da Dans Beyazitta Zaman albumunden[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: semihgunes, 17 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki: Arkadasım su Türkiye' ye gelen islami hip-hop sarkı söyleyen gurubun sarkılarını bulabilirmisin Wu-Tang değildir değil mi??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 benim istedigim mp3 lerini nerden bulabilirim[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hacettepe grubunun sevdiğimi başkalarıyla mp3 ünün download linki ni verebilecek?[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Limewire dan bulabılırsın hacettepeyi[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Deja vu - Traps böle bi şarki vardi elinde olan varsa bana link verirse çok sevinirim.....
pati Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yaa metro fm de cikio bi sarki bayai hareketli sesi kylie minogue a benzettim cok guzel bi sarkiydi hic aciklayivi olmadi ama ne biliim
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 az bişi mırıldansan bisiler desne de cıkarsak[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Rachel Star-Till there was you olabilirmi ?[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Badem grubunun kara değil mi parçası elinde olan varsa rapidshare lütfen :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
pati Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dim dim dim dim dim dim dimdimdirindin sarki bole gidiyo arkadaslar metro da dinledim solemediler adini cok aciklayici oldu mu bilmiorum ama ?
pati Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arkadaslar ya bulamadim yaa keske size guzel bisekilde anlatabilsem sarkiyi din din dinn din din dindindirimdin off yaa sole mikrofonla soleyebilsem sarkiyi suraya yollasam olur mu acaba ?
unac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 olur =)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: uncla, 18 Ekim 2005 23:02 tarihinde demiş ki: said: sir, 11 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki: ya atv haberin sonunda piyano parçası var bitane enfes. adını sanını bilen var mı? Tuluyhan Ugurlu - Sofya'da Dans Beyazitta Zaman albumunden ne kadar teşekkür etsem az :)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: pati, 22 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki: yaa metro fm de cikio bi sarki bayai hareketli sesi kylie minogue a benzettim cok guzel bi sarkiydi hic aciklayivi olmadi ama ne biliim o şarkiyi galiba kylie minogue kardeşi söylüyor. kardeşinin adi danni minogue şarkinin ismini bilmiyorum.
ricardelamasha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 su sakiyi bilen warmi adam sey diyo nakaratinda sing sing singg singgggggg uzatarak sarki slov ama yani gitarli falan bi herif soluo hatta bi filmin soundtrack ide olabilir bilen warmi ya cunku dinliorum bazi radyolarda fakat ismini bulamiorum bi turlu
Öne çıkan mesajlar