-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o deilde bunu yazana paramı verıyolar?[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sakamaka benimn dileyim kız arkadasımın beni aramasıydı numaralardaki ismlerde tuttu (sadece kız arkaasımınkıler) 3 ile 7 galiba traji komik bir oaly ama tesadüf yani en aızndan ben oyle tesadüf diyorum[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! wtf
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bunu yapanlara yazık harbiden :D banada gelmişti
punishment Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 korkacaksın dio nerde korkcaktık:D abi bide oyun bozuculuk nedir ya:D:D:D:ehuehu yarıldım:D:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Kuzenimin e-maillarına bakarken gördük; ben hayatımda hiç tanımadıım kız isimleriyle denedim. Malum, inanılmaz derecede anlaşılır bi dille yazılmış.
Öne çıkan mesajlar