Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşletim sisteminizin ömrünü uzatmak için...

Mavi

Öne çıkan mesajlar

İşletim sisteminizin ömrünü uzatmak için hangi yazılımları kullanıyorsunuz ?

Örnek,

Virus programı : Kaspersy Anti Virus Personal Pro
Windows Optimize : TuneUp 2006
Spy' dan korunma : ad aware, spyware doctor, spybot search&destroy.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

Tuneup' ı 2 haftadır kullanıyorum oldukça başarılı bir çok ince ayar sağlıyor gerek windows ile gerek ram'ler ile alakalı.

Anti spy programlarından en başarılı Spy sweeper'i buldum ancak deneme sürümü olayı bittiği için kullanamıyorum.
Diğerleri ile halletmeye çalışıyorum spy olaylarını.
Kaspersy ise çok başarılı her zaman yanıbaşımda.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

-Ashampoo Winoptimizer Platinuim Suite
-Bitdefender , Antivir
-spyware doctor , ad aware spybot search and destroy.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

avast home+sp2
en fazla 7 ay kullandım sonunda sıkıntıdan format attım makineye =)[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim bi arkadaş malkoöoğlu hesabı takılıo, bişi oldumu çakıo formatı hehe. ama bana gelince.

ben normalde windows'un yazılımları ile yetinirim (antispyarwe, win firewall, güncellemeler) arada adaware açarım, disk temizlerim, akıllı uslu sitelere girerim, sakat sitelerde dikkatli olurum bi de sp2 ile gelen o popup blocker felan falan

ama bilkent ağında çok güvenlik istiolar, bana zorla güvenlik kurdular. tavsiye ettikleri düzenek şu;
norton anti virus
zone alarm (anti virus+firewall+advisor vs.)
win güncellemeleri
win firewall
adaware
not: o advisor çok yararlı bişi, öle önüne gelene allow demeyin :D ben bilmediklerimi more detail diom, siteden tavsiye verio biliosan okey de veya bilinen prog. ise allow de felan dio. ee sizin de 1 hafta intinizi kessinler siz de çiseden nem kaparsınız :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 21 Aralık 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Virus programı : Kaspersy Anti Virus Personal Pro
Windows Optimize : TuneUp 2006
Spy' dan korunma : ad aware, spyware doctor, spybot search&destroy.

Hmm
Ben SP2 ' yi unutmuşum.
Bir daha derleyip toparlayayım.
Windows Xp Professional Edition SP 2
Kaspersky Anti Virus Personal Pro [her gün update olan]
TuneUp 2006
ad aware se , spyware doctor, spybot search&destroy [her gün update oluyor][signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...