Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İşletim sisteminizin ömrünü uzatmak için hangi yazılımları kullanıyorsunuz ? Örnek, Virus programı : Kaspersy Anti Virus Personal Pro Windows Optimize : TuneUp 2006 Spy' dan korunma : ad aware, spyware doctor, spybot search&destroy.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 windows ise ne kullanırsan kullan vakti saati geldiğinde ölüyor yine meret =) ha ben kaspersky ada aware falan kullanıyorum.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 avast home tune up utilities 2006 spyware nuker[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Kaspersky Ad aware[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benim işletim sistemimin son kullanma tarihi yok, siz düşünün ömrünü nası uzatcam diye... :P kaspersky anti-virüs personal pro zone alarm pro ad-aware se personal[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Antivirus olarak NOD32 Spyware vs. için XoftSpy[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Tuneup' ı 2 haftadır kullanıyorum oldukça başarılı bir çok ince ayar sağlıyor gerek windows ile gerek ram'ler ile alakalı. Anti spy programlarından en başarılı Spy sweeper'i buldum ancak deneme sürümü olayı bittiği için kullanamıyorum. Diğerleri ile halletmeye çalışıyorum spy olaylarını. Kaspersy ise çok başarılı her zaman yanıbaşımda.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 windowsun ömrününü uzata uzata ancak 2 gün uzatırsınız mac kullanın[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hic birsey kullanmiyorum ayda bir format atiyorum . ohh kafam da temiz sistemim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Tweak Xp kullanıyorum bende,çok kullanışlı bi program..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 -Ashampoo Winoptimizer Platinuim Suite -Bitdefender , Antivir -spyware doctor , ad aware spybot search and destroy.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Norton Antivirus ve Spy Sweeper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben hiç bişey kullanmıyom? :)[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlover38 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Beyler siteye yeni geldik bi hoşgeldin diyen bile yok ya bu nası iş kardeşim Neyse ben de kendime diyim bari hoşgeldin memet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 avast home+sp2 en fazla 7 ay kullandım sonunda sıkıntıdan format attım makineye =)[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Norton Ghost 9.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sp2 nod32 ad-aware firefox hiç bişicikler girmiyo pcye[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 valla benim bi arkadaş malkoöoğlu hesabı takılıo, bişi oldumu çakıo formatı hehe. ama bana gelince. ben normalde windows'un yazılımları ile yetinirim (antispyarwe, win firewall, güncellemeler) arada adaware açarım, disk temizlerim, akıllı uslu sitelere girerim, sakat sitelerde dikkatli olurum bi de sp2 ile gelen o popup blocker felan falan ama bilkent ağında çok güvenlik istiolar, bana zorla güvenlik kurdular. tavsiye ettikleri düzenek şu; norton anti virus zone alarm (anti virus+firewall+advisor vs.) win güncellemeleri win firewall adaware not: o advisor çok yararlı bişi, öle önüne gelene allow demeyin :D ben bilmediklerimi more detail diom, siteden tavsiye verio biliosan okey de veya bilinen prog. ise allow de felan dio. ee sizin de 1 hafta intinizi kessinler siz de çiseden nem kaparsınız :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Norton corp edition Ad-aware Spybot search & destroy[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 service pack 2 kaspersky anti-virus personal pro ad-aware se spybot search&destroy[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Kaspersky Acronis Privacy Expert Suite birde Acronis True Image.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Mavi, 21 Aralık 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Virus programı : Kaspersy Anti Virus Personal Pro Windows Optimize : TuneUp 2006 Spy' dan korunma : ad aware, spyware doctor, spybot search&destroy. Hmm Ben SP2 ' yi unutmuşum. Bir daha derleyip toparlayayım. Windows Xp Professional Edition SP 2 Kaspersky Anti Virus Personal Pro [her gün update olan] TuneUp 2006 ad aware se , spyware doctor, spybot search&destroy [her gün update oluyor][signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Win. Server 2003 Avast Server Edit. ISA 2004(Farklık Hissetiğimde sistemimde Eski Pc ISA 2004 Firewall var direk onu açar olayı kokten çozerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 RegCompact.NET WinTools.net Professional Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 spyware için microsoft antispyware cleanerı öneririm[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar