Astarmos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 call of duty 2 oynayanlardan biri bana oyunu anlatabilir mi???[signature][hline]USE THE FORCE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben oynuyorum da..nesini anlatayım annamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 CoD 2 yi oynamak bir türlü nasip olmadı ama CoD 1 gibiyse kaçırılmaz bu oyun[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 İşte komiklik şakalar :) Birileri birine bomba atıyor diğeri havada tutup smaç basıyor güzel oyun yani tavsiye ederim özellikle havada sosis vurmaca çok zevkli..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 İşte komiklik şakalar :) Birileri birine bomba atıyor diğeri havada tutup smaç basıyor güzel oyun yani tavsiye ederim özellikle havada sosis vurmaca çok zevkli..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hahaha komiklik şakalar :) cem yılmaz rulz[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 alın ve oynayın.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1. nin oldukça geliştirilmişi olarak dusunun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bitirdim ben güzel bence can azalma sistemi çok daha iyi olmuş[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 açıklık getirmekten gurur duyuyorum: bu bir savaş oyunu :) edit:yazım hataları [signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) [Bu mesaj codename_curse tarafından 08 Aralık 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Birisi Asta'nın duble duble her forumda eski başlıkları klonlamasını durdursun artık...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oyun çok güzelde. ben bu tarz oyunlarda almanları da seçmek istiyorum neyapcaz şimdi :( şöyle bigün dergide falan okusam => call of duty2:Axis falan diye negüsel olurdu. biraz amerakalı ve ingiliz biçsek, üstünede rusları doğrayıp bi salata kıvamına getirsek.. ahh ahh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sevmediğim 3 millet var ve hepsi ile oynatıyo single da. Bu arada oynasana.com da online serverleri var.Çok zevkli maçlar yapıyoruz akşamları.Site üzerinden güzel bir bağlantı sistemi oluşturmuşlar.Genelde 8. serverda [LW] klanı oyuncularıyız.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 OSN çok lamer dolu oynanmıyor. Bizim klan serverimiz var 20 kişilik genelde hep dolu.Maç saatlerimizde kick all çekiyoruz :D 212.174.113.110:25470 girebilirsiniz. Brother In Arms #BiA| Clan[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yıllar sonra bir mesaj yazayım dedim. bunca update'den sonra single oynamamın bir yolu var mı bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astarmos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 askerde oynamadın mı lan yeterince eser pm attım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar