Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yonjo Tikicanları :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
anartheelf, 21 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçe pendiğe yenildiğinde bırakmamıştım Fenerbahçemi ama artık bırakıyorum :(
Nie?...Üzüldüğüm söylenemez transfer ücretinde anlaşırız seni renklerimize bağlamak istiyoruz...
Onu bunu bırakında bence yonjadan ne cacık nede başka bişi olur...(şahsi görüş hedehödösü)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
yuhh oha felan oldum yane bu laf bayık a.k herkes kullanıyor
yok neymis: sirket babasınınmıs babası ılgılenıyormus ben senin..... tevbe tevbe tiplerde birseye yarasa icim yanmıcak cok havalılar aslında onlara karpuz iyi giderdi ya bizim paticik deb karpuz :P[signature][hline]Painki...
Mesaj tarihi:
peki neden 6 sından 4 u fenerli (birinin tuttuğu takımda bambaşkaymış zaten).bide sevgilimin takımını tutuyorum dememiş hiçbiri,olmadı ki[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 21 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
peki neden 6 sından 4 u fenerli (birinin tuttuğu takımda bambaşkaymış zaten).bide sevgilimin takımını tutuyorum dememiş hiçbiri,olmadı ki

200- 300 milyonluk biletlere de alici bulabilmek için.. Maalum stad buyuk..[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
Mesaj tarihi:
kronik fake bunlar , hayat tarafindan banlenmisler jnmslar
.. :(((88
yalniz hepsi sarisin . bir de akil olsa tadindan yinmez bunlarin .[signature][hline]Same Shit , Different Day.
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
said:
Baluu, 21 Aralık 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
said:
Akerfeldt, 21 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
peki neden 6 sından 4 u fenerli (birinin tuttuğu takımda bambaşkaymış zaten).bide sevgilimin takımını tutuyorum dememiş hiçbiri,olmadı ki

200- 300 milyonluk biletlere de alici bulabilmek için.. Maalum stad buyuk..

200 300 milyon verip stad kameralarına el sallamak için diyosun..
aslında daha kolay bi yontemide var yani,yazarsın bi kartona futbol digiturkte izlenir diye gene çekerler.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 21 Aralık 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resimler %12130932 fake yok hayır inanan hanzolar da var malesef...[signature][hline]We want war, wake up !

[Bu mesaj kingpin tarafından 22 Aralık 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
büyüdügü sehir bagdat caddesi :D
bu arada bagdat caddesi kadar igrenc bir yer yok! gina getirdi artik yaa bu tiplerin en gözde mekani,bi asagi git bi yukari gel,ah,bitti cadde ne var su caddede anlamiyorum :S
cok igrenc boktan bi yer bnce.

[Bu mesaj ruby tarafından 22 Aralık 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu zegna diye bi herif mi ne varmış o da feci tikkymiş öle diolar .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
  • Yeni Oluştur...