Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yani ne diim bilemiyorumki.. geçen gece fistanla muhabbet edioduk.. o sırada yonjaya bi bakim dedim geyik olsun diye.. bunları gördükçe gülmekten kırıldım :D yorum yapmıorum ben :D[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Resimler yokki :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oo buraya yollucaksak yonjadan tikicanları ben de şöle bi 50 tane dizeyim zaten hepsi bomba haha. edit: nak okudum gene tozuttum. bu insanlar gerçek mi yaaaaa. yoksa makara mı yapıyorlar hayır olamaz ya. yani bi insan tikky lafından hoşlanamaz ki tikky olsa bile. ooof of. yorar adamı böle şeyler. [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 21 Aralık 2005 08:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 last name verenler kolpa gibi duruyor. diğerleride eh normal. ne diyelim, böyle yaşamaktan mutlularsa bize söz düşmez =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benim bi arkadaşın interestinde tikkylik , yaşasın tikky yazıyo dusunun artık =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/]
numberten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 puahahh[signature][hline]Maverick(NerfMe)
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Babamın Şİrketi var ben ilgilenmiyorum . Puahhzhahzhaz[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben sahsen utanırım bole bı sey yazmaya :( bunlar aşmış artık ipleri koparmış en sevdiği kitap yatmadan önce 100 fırca darbesi :( gülşah guzelmıs yanlız :( [signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. [Bu mesaj Bameso tarafından 21 Aralık 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 babamin sirketine cok güldüm ya ahgah[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bunu yapan insan olamaz :([signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
horten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 neyse kimliklerini gizleme gereği duymamışlar. =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben aramam aranırım. Hehu.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Favori filmleri : saklambaç(film) ahueha[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Çok havalılar canım, bi de bağyan olsalar tam olucak.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
tellos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 merve adlı hanım kızımız büyüdüğü şehir bagt.cad. yazmış ee yuh bea şehir oldu, 40 yıllık cadde. =)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hepside tipsiz. Bunlara diyecek bir şey bulamıyorum isim koyamıyorum yani. Boş.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 en üstteki kolpa ya heryerde görüyorum o resmi. alayına akmerkezin yürüyen merdivenleri girsin.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
tellos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: toggie, 21 Aralık 2005 13:54 tarihinde demiş ki: en üstteki kolpa ya heryerde görüyorum o resmi. alayına akmerkezin yürüyen merdivenleri girsin. uahh süperdi![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zengin babanin simarik kizi ve pantolonum dieselden clubberim ezelden hesaaabbi olayi kizin zaten ultra mal oldugunu direkt gosterior ayrica tiki "tikyy" diyemi yazilio ? =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaw o bu degilde ben 4 numarali resmi baska bi sitede gormustum baska bi kimlik altinda :) millet milletin resimlerini kullaniyo yuh artik baska bisey demiyorum.[signature][hline]Bak milletin aşk falan dediği şey kaybetmenin kılıfıdır eger bana aşık oldum dersen sana kaybetmek uzeresin deriM(dostun tavsiyesi)
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet hepsi birbirinden calıyo işte. zaten bunların yarısı yabacı uyrukludur lol[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 boyle bir insan nesli harbiden var galiba ya ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 savunmak gibi olmasın kafam gırsın de favorı fılm saklambaç olayı ne? saklambaç fena film değil yani hide and seek..[signature][hline]msn : [email protected]
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gizem' inde ilgi alanları arasında ne ararsan var maşallah.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Öne çıkan mesajlar