Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

knight ve wow karşılaştırması..

vktk

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun vlkn( wangel ). üzüldüm :( KO zamanında kimsede +8 shell yokken senin charın üstünde vardı :D arka masada accountu açtıgında dilimiz düşmüştü :D battle da 3 kişi kesmeye kalkışıoduk seni :P ne günlermiş be :(
Bu Charın hacklenmesi çok koydu bana. peşini bırakma. o kadar emek vermişsin yazık etme o chara..

wow güzel oyun en azından stres yok çünkü stres yapacak bi neden yok. vay öldüm exp gitti olayı yok. dupe olayı yok satış olayı yok. herşey kestiginden çıkıo. bu yönü çok güzel[signature][hline]DIEZ
PositivE
The_sTRom
Sosyal ağlarda paylaş

Wow oyunu güzel olabilir fakat her cafede bilinmiyor
ve oyunu kavraması daha da zor.Gm lerim bu kadar
ilgili olması çok güzel tabii ki bu ilginin yarısını KE de
bize gösterseler ben gene de razıyım...[signature][hline]SRV:CYPER
nick:SW4iN
level:61
class:kasar hood
np:85k
clan:AshQiYa
Sosyal ağlarda paylaş

wow ile ke bence oyun olarak tamamen birbirlerinden ayrı iki oyun türü.
WOW tamamen role playing mantıgı bi oyun ve bu benim nefret ettiğim bi mantık.Role Playing nedir? Role Playing zar oyunu gibi bi anlam taşır.buda öle zart zurt attack yapamıcanız anlamına gelir :) sen vurursun o vurur sen vurursun o vurur bu böle saçma bi şekilde ikinizden biri ölene kadar gider.odun gibi durarak atak yapılır.KE nin en güsel özelliği bence oyundaki gücün kadar yeteneginde konusması.Bana göre KO yu uzun süre oynayan biri wow ve benzeri oyunları bi süre oynadıktan sonra sadece görüntülerine ve gm lerine hasta olduklarını anlıcaklar :)
Sosyal ağlarda paylaş

@kara_hallo

ne alakası var şimdi bu topicle senin postunun?[signature][hline]
Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık...
Casa Bonita xD
VashTheStampede'in imzasından alıntıdır;
"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darklander, 14 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
Yiğidi oldur hakkini ver. Ben WOWa sadece 1 ay dayanabildim. Çünkü oyun sadece quest yapma ve yaratik oldurme ustune kurulu. PvP si cok berbat boss kesme derseniz bence bosslarin bole surpriz yaparak cikmasi daha gusel duşecek itemi beklemek merak etmek heyecanlanmak daha gusel. Gel gör ki, KO yu daha cok seviyo olsam bile bu salak K2 network bu oyunun sonunu hazirliyor. Adam gibi gm koysalar adam gibi pacth cikarip buglari engelleseler bence KO wow a basar. Wow cocuk oyunu gibi bisey.

bu arada bende para verip oynuyacagim yeni bi oyun ariyorum:) Ko bu sekilde oynanmaz oldu

Acaba 1 ayda pvp yapacak lvl e kadar gelebildin mi..
Wow da tek basına bir hıcsın.. herhalde o senı zorlamıstır..

patch cıkarsa ne olacak.. Gm ler oyunda sadece Zabıta..
yetkisiz yetkililer..
Adamların yapabildikleri

Godfrey (Olympia and Beramus):
Benim su anda ban yetkim , boss çıkarma yetkim , notice yetkim ve savaşı başlatma yetkim var
Unban , şifre görme , roleback gibi işlemleri
yapamıyorum ne yazıkki..

Kısaca zabıta adamlar..Wow da ole bir sey yok..Gm herseye mudahale edebılıyo..
Charım soyuldu derdın yok..Tasan yok..İteinin silinme derdi yok..
Stressiz oyun oynamak K2 den sonra gercekten adama koyar galiba
Sosyal ağlarda paylaş

WOW ile KE birbiri ile çok farklı ve birbiri ile karşılaştırılamıyacak kadar değişik katagorilerde iki oyundur. Arkadaşlar herkes aylık 15 euro parayı verebilir durumda değildir bir, ikincisi KE şuan piyasadaki bir çok makina ile rahat çalışırken WOW da durum çok farklı bu yüzden herkes WOW oynıyamaz.
Belirtmiş olduğunuz gm çabuk yanıt vermesi ilgilenmesi tamamen onların avantajınadır. KE gm mail atarsın cevap geleseye günler bazen haftalar geçer.
KE dupe ve hack olayları olmasa gayet güzel, öldüğünde itemin gitmemesi gibi farklı yönleri çok çekici kılıyor.
İnşallah bu KE yöneticileride kendilerine biraz çeki düzen verir ve WOW biraz örnek alırlarsa durum çok daha güzel olabilir...[signature][hline]Server: Ares
LvL: 68
Clan: Karizma
Race: Karus
Go 70
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MoHaA, 14 Aralık 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
WOW tamamen role playing mantıgı bi oyun ve bu benim nefret ettiğim bi mantık.Role Playing nedir? Role Playing zar oyunu gibi bi anlam taşır.buda öle zart zurt attack yapamıcanız anlamına gelir :) sen vurursun o vurur sen vurursun o vurur bu böle saçma bi şekilde ikinizden biri ölene kadar gider.odun gibi durarak atak yapılır.KE nin en güsel özelliği bence oyundaki gücün kadar yeteneginde konusması.Bana göre KO yu uzun süre oynayan biri wow ve benzeri oyunları bi süre oynadıktan sonra sadece görüntülerine ve gm lerine hasta olduklarını anlıcaklar :)

Arkadas role playing demis sana soruyorum mmorpg "RPG" nedir ve neden ko da bu baslık altında duruyor forumda ko bu yonden bikere mmorpg bile deil Cs den farksız sen suna ben anlamıorum questmiş ingilizceymiş desene daha oynadıgın oyunun turunu bilmiosun sen :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında başlığa uygun bir isim bulamadığım için bu şekilde yazdım.
wow da pk yok diyen arkadaşlar 8 9 saat süren wow savaşlarını yaşamamış belli.wow kesinlikle roleplaying değil.Sıra ile oynamak diye birşey yokki.ko nasıl skill kullanıyorsan, wow da aynı şekilde skiller ile oynanıyor.E tabiki zr diye birşey olmadığı için kolay değil :)
Ya resmen huzur buldum wow da.
Upgrade ederken itemın yok olması gibi saçma sapan şeyler yok. İtem deseniz wow da nedir; warrior raptor, rogue shard ee başka?
Yüzlerce item var diyeceğim bu sanırım binlerce bile olabilir.
ko da geçen günlerime yanıyorum başka birşeye değil.
Verdiğim paranın zaten haddi hesabı yok.
ko ya 25 usd verip, wow u 12 euro ya oynamak şaka gibi ya.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel
Clan: Wearehistory ** ---------
Lvl: 63 ** 5x
Class: Berserker Hero ** Troll Warrior
Nation: Karus ** Horde
Server: Diez ** Bloodsclap
Sosyal ağlarda paylaş

canım kardeşim okusan zaten yazdıklarımda geçiyor, bu bir karşılaştırma değil benim başımdan geçenler.
kusura bakma bir daha topic açarken başlık için sana başvururum.
ve ben özellikle buraya açmadım knight oynayan lar gördün diye(ben 15 16 ay knight oynadım ve orada beni tanırlar), saolsun yönetici arkadaşlar çok anlayışlı oldukları için hemen taşımışlar!!!!![signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel
Clan: Wearehistory ** ---------
Lvl: 63 ** 5x
Class: Berserker Hero ** Troll Warrior
Nation: Karus ** Horde
Server: Diez ** Bloodsclap
Sosyal ağlarda paylaş

Ne wowu ne Ko ı?
Wow u hiç sevmem ama ko gibi bir saçmalıkla karıştırmak hakaret direk.
Ko neden oynanırki?
dandik grafikler,büyü efektleri,sesler müzikler,oynanabilirlik,az item sayısı,inanılmaz düşük kalitede oyuncular,ilgisiz staff kötü oyun kodları,kötü bağlantı,bug kaynıyor,girmek işkence?
Allah akıl fikir versin size.
Internet cafede gunde 2 saat oynayacğınıza 1 sat oynayıp parasını paralı mmorpg lere verin adam gibi oynayın bare.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MoHaA, 14 Aralık 2005 23:04 tarihinde demiş ki:

3 kuruş bilginizle ahkam kesmeyin burda.
RPG=role playing game. yani rol yapma oyunu.
Senin dediğin sıralı vurmak d&d combat sistemi oluyor.
Ko nun combat sistemi son derece iğreç.
Positional yok reactionary yok oyunun kalitesizliğinden faydalanıp etrafında dönerek 3 tane tuşa kırar gibi abanıyosun bu.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Mohaa orda sanirim rpg oyunu ile turn based oyunlari birbirine karistirmis . Ayrica masaustu frpde sen vurursun o vurur diye birsey yok ki adam vardir roundda 5 atak yapar, adam vardir 1 atak yapar.

Knight online 3 ay kadar oynadim pek fazla arkadas cevrem olmamasindan yuzunden olabilir ama hic zevk almadim pvpsi iyi diyorsunuz bence o bile kotu bende ultimaya donmustum. Ram parasi bulabilirsem tatilde wowa baslamayi dusunuyorum.

Ayrica kimse soylemeden yaziyim rpg bir insanin kendine yakisani giymesidir:)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç oyunda pvp yaptın allahaşkına :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Sıtriiit faytır 2 diye bi oyun varmış boyle online gibin bişi 2 kişi oynuyon ıleri aşagı yarım daire yumruğa basınca aduuuken flan atıomuşşun amanin boooooooww :O
:D:D:D:D:D[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...