Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue'un asmis hali

whissinn

Öne çıkan mesajlar

said:
nereladis, 21 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
said:
shippy, 21 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
kafanız çalışsa 2 tane unique itemli rogue u asmıs rogue die koymassınz.+251 gün önce update edilmiş 251 gün önce zaten millet bwl farmlıodu dimi ya rabbim akıl ver.

İyi de arkadaşım bu adam 251 gün önce full bloodfang setine sahipse niye 251 gün sonra yani bugün daha kötü itemlara sahip olsunki?:)

eheh birden fazla unique takabiliyormuş eleman harbiden aşmış
Sosyal ağlarda paylaş

shadoradan bahsetmiyor, yukardaki linkteki adamdan bahsediyorlar.

Shadora zaten Magtheridon standartlarinda o kadar da abatilacak bir oyuncu da degil item olarak[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khazetul, 21 Aralık 2005 05:29 tarihinde demiş ki:
said:
ad3m, 14 Aralık 2005 05:38 tarihinde demiş ki:
said:
odium, 14 Aralık 2005 05:22 tarihinde demiş ki:
said:
khazetul, 14 Aralık 2005 05:13 tarihinde demiş ki:
harbiden yazık o kadar itemin böle bi adamda olmasına , disenchant yapsalar daha iyi olurmuş valla ..

Offhand'deki sword bağırıyor resmen beni mainhand e al diye , Mainhand dekide offhand için aynı şekilde ama gel görgü bizim rouge (rogue değil bu adam) 'umuz anlamıyor.

^
|
lol, çok gereksiz mesaj gördüm ama paticik wow bölümünün en cahil mesajı budur sanırım.

+1
Blade flurry + Slice n dice = gg
Nerdeyse instant poi gibi procluyor coh u weaponın.
Bende olsa direk combat spec giderim silah überology :))

Rogue'ların Offhandleri %50 daha az dmg ve hit oranına sahiptir Mainhand e oranla.Bu nedenle yüksek DPS li ve AttackSpeed i daha yavaş olan silahlar Mainhand de kullanılırsa daha etkili olur . Offhand içinde genelde stat veren hızlı daggerlar tercih edilirki %50lik eksikliği kapatmak için .
Bu arada lütfen bi konu hakkında bilgi sahibi olmadan insanların msg larıyla dalga gecme.. Sen kendinden geçmişsin zaten , bari 3-5 şey öğrenmek isteyenleri şaşırtma . Ben görüşlerimi bildirdim..Eğer senin hoşuna gitmiyorsa görüş belirtme !! Reput kasıyom diyosan git yeni gelenler bölümüne herkese hoşgeldin diye post at..

Abiciğim bunun dalga geçmekle alakası yok.
Silah Coh suz 5 para etmiyecek bir silah asıl işlevini coh proc ettiği zaman gösteriyor ve bir insant poi kadar proc şansı var.Geçenlerde bir warriorla pvp yaptım pvp sonuna kadar 5 6 kez procladı zaten ezdi oda :D[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...