whissinn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 http://www.thottbot.com/?profile=Shadora.Magtheridon bundan daha asmısı varmıdır acaba ? yani harbi bakınca yok abı bız bosuna oynıomusuz gibi gelio :)[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hehe thunderfury tamamen şans işi. armor da bwl farmlayan her guildin yapabileceği şeyler. hatta dandik bile bazı şeyleri trinket flm :p bizde şans olsa da bindings düşse benim 100 arcanite bar param hazır zaten :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Abi bu rouge tirt ya 3 duel yaptim 2sinde verdim eline gitti.Ayrica harbi bizim serverda daha aasmislari warr nolucak bu magtheridonun hali bilmem herkes koptu gidiyoo. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-realm-magtheridon-en&T=320&P=1 Serverin son durumu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 pek bi olayı yok böyle adamlar dolu.. Hatta utanmazlık yapıp zg drop pantherle full tier 2 gezenlerde var :D ha yapılıcak tek yorum oha değil yazık olmalı bence sosyal hayatları yok zavallıların :) bırak eğlensinler. [signature][hline]peace i s a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KoLDaR tarafından 14 Aralık 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Eşşeğe altın semer de taksan eşşek eşşektir.* Her playera full tier giydirip max performans beklemek yanlıştır.Hayatı pve ortamında geçen bir rogue ile sürekli pvp yapıp tüm classları çözmüş bir rogue ile asla karşılatırılamaz. Ha şimdi dersinizki koyalım tier setli rogue ile SC li rogue yu karşı karşıya en büyük yanlış olur.(Sanırım ne demek istediğimi anladınız) Tartışmaya açık bir konu tartışırız ;) * Aslında bu söz adı geçen player için değildir ki linke tıklamadım bile sadece pvp bir deneyim işidir. [Bu mesaj ad3m tarafından 14 Aralık 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bundan daha iyileri var abi : ) Depresyona gidiyorum IF banka gidince bu kadar epic olmasina ragmen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 harbiden yazık o kadar itemin böle bi adamda olmasına , disenchant yapsalar daha iyi olurmuş valla .. Offhand'deki sword bağırıyor resmen beni mainhand e al diye , Mainhand dekide offhand için aynı şekilde ama gel görgü bizim rouge (rogue değil bu adam) 'umuz anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: khazetul, 14 Aralık 2005 05:13 tarihinde demiş ki: harbiden yazık o kadar itemin böle bi adamda olmasına , disenchant yapsalar daha iyi olurmuş valla .. Offhand'deki sword bağırıyor resmen beni mainhand e al diye , Mainhand dekide offhand için aynı şekilde ama gel görgü bizim rouge (rogue değil bu adam) 'umuz anlamıyor. ^ | lol, çok gereksiz mesaj gördüm ama paticik wow bölümünün en cahil mesajı budur sanırım.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 main/off handde hakli bence de, ama isteyen istedigini istedigi gibi kullanir, hala orenemedik oyun oynamdigimizi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: khazetul, 14 Aralık 2005 05:13 tarihinde demiş ki: harbiden yazık o kadar itemin böle bi adamda olmasına , disenchant yapsalar daha iyi olurmuş valla .. Offhand'deki sword bağırıyor resmen beni mainhand e al diye , Mainhand dekide offhand için aynı şekilde ama gel görgü bizim rouge (rogue değil bu adam) 'umuz anlamıyor. naptin abi sen o_O[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hmm blizzardin malligi, rogueun sucu yok. alet main handmis =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: odium, 14 Aralık 2005 05:22 tarihinde demiş ki: said: khazetul, 14 Aralık 2005 05:13 tarihinde demiş ki: harbiden yazık o kadar itemin böle bi adamda olmasına , disenchant yapsalar daha iyi olurmuş valla .. Offhand'deki sword bağırıyor resmen beni mainhand e al diye , Mainhand dekide offhand için aynı şekilde ama gel görgü bizim rouge (rogue değil bu adam) 'umuz anlamıyor. ^ | lol, çok gereksiz mesaj gördüm ama paticik wow bölümünün en cahil mesajı budur sanırım. +1 Blade flurry + Slice n dice = gg Nerdeyse instant poi gibi procluyor coh u weaponın. Bende olsa direk combat spec giderim silah überology :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 iyide main hand'e koydugu silahi off hand e koyamiyor, bilmem dikkat ettin mi..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: khazetul, 14 Aralık 2005 05:13 tarihinde demiş ki: harbiden yazık o kadar itemin böle bi adamda olmasına , disenchant yapsalar daha iyi olurmuş valla .. Offhand'deki sword bağırıyor resmen beni mainhand e al diye , Mainhand dekide offhand için aynı şekilde ama gel görgü bizim rouge (rogue değil bu adam) 'umuz anlamıyor. hahah. "itemin boyle bir adamda olmasina" nerden bildin adami sen,oynarken gordun mu,adami profile screen'den mi cozdun? atmayin soyle mesajlar,ayip.erisemediginiz cigere mundar demeyin,"gel gorgu" kurallarina aykiri.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: gahgogow, 14 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Abi bu rouge tirt ya 3 duel yaptim 2sinde verdim eline gitti. . Al iste.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bi kere bundan daha asmısı nasıl olabilir onu nalamıom full nerdeyse tier2 set trinketları gayet güzel ne alsın adam ayrıca gördügüm en über 2 sılaha sahip adam yani viskagg dan daha über olan cho ve thundfury ne istesinki bi rogue daha????[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 mundar olayı iste abi millet bok atcak bisi mutlaka bulur :D bizde herkez über, itemleri iyi olsa pvp yapamaz deirz pvp yapan olsa sen pve den ne anlarsın deriz adam gayet saglam buna bi laf solemeyin artk kac kisi paticikte tier 2 full e yakn giyiyor da bok atıonuz adama[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: olorin84, 14 Aralık 2005 14:17 tarihinde demiş ki: mundar olayı iste abi millet bok atcak bisi mutlaka bulur :D bizde herkez über, itemleri iyi olsa pvp yapamaz deirz pvp yapan olsa sen pve den ne anlarsın deriz adam gayet saglam buna bi laf solemeyin artk kac kisi paticikte tier 2 full e yakn giyiyor da bok atıonuz adama Adam pvp'de de süper olsa bu seferde itemlerinden dolayı diyecekler :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: whissinn, 14 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: bi kere bundan daha asmısı nasıl olabilir onu nalamıom full nerdeyse tier2 set trinketları gayet güzel ne alsın adam ayrıca gördügüm en über 2 sılaha sahip adam yani viskagg dan daha über olan cho ve thundfury ne istesinki bi rogue daha???? Blackhand trinket çakma bi kere : P BF tam degil ki bicok adamda tam su an Magtheridonda. KR'den Thrasher baya iyidir mesela, trinketleri falan da daha iyi, full BF, master dragonslyare vs var sadece TF eksik yanlis bilmiyorsam ki silahlari aratmiyor biri chromatic zaten[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Silah isterse 0.01 speedli olsun yine 3.6 speedli silah kadar proclar.[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya o thundefury aşmış bi şey % 30 procu var ama dual wield warriora daha cok yakısır kanımca[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 peh keske soyle bir kac rogue olsa bizim raid grubunda da moblar ne cabuk olurdu :) bosuna fazladan zaman harcamazdik bazi bosslarda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu adam bi kere trasher dan daha uber bitek adamın bf shulderı yok oda o kadar onemli bi parça deil yani Tf onun yerini kapatir ayrica pvpside iyi yani adamın[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonador Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 http://wow.allakhazam.com/profile.html?621413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oda güüzelmiş[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar