sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 şu ayrıcalık bizde kalsın lafına da kıl olurum, adamlar iddialı (olması mümkün olmayan) bi söz çıkarmış ne illa karşılık vermek için kasar ki bi taraf.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: jacabo, 17 August 2003 00:13 tarihinde demiş ki: said: Pennywise, 16 August 2003 16:11 tarihinde demiş ki: pardon 10 mılyonmu? kale arkası 10 mılyon, alt maraton en boktan macta bıle 75, ust maraton ve numaralıda 50 ıdı. bılmeden yorum yapma bırdaha. stattan en fazla gelır yapan takım fenerbahcedır. sadece fb-gs maclarında 1.5 trılyon a varıyor hasılat. gecen sene dıyorum 2. yarı full oleydı fıyatlar nası doldu sanıyorusunuz bıde kombıneler wardı ba4an yanmasın barı gıdelım falan fılan adamlar o kadar para vermıs basta[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize de gıt, banamı ogretıceksın bılet fıyatlarının ne kadar oglunu, gecen sezon ,tum sezon soyledıgım fıyatlardaydı, sen fener seyırcısını ne sandın ya, ılla beles bılet buluncamı maca gıdıyorlar, her sene fener taraftarı takımına dıger takım taraftarlarından daha fazla sahıp cıkmıstır. bunun haberını bıle yapmıstı tvler bas bas Cthulhu_ bu arada sarfettıgın kelımelere dıkkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 emınmısın neyse ba$ka bısey demıycem sana ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 evet emınım, yahu ben sızın mac bıletlerı hakkında bılıp bılmeden yorum yapıyormuyum? sende yapma, %100 emınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yahu kavga edeceğinize gidip fenerin sitesine baksanıza alın geçen seneki fb-samsun bilet fiyatları: Maraton Alt/VIP: 70 milyon Maraton Alt/Aile: 35milyon Maraton Üst: 30 milyon Numaralı VIP: 25 milyon Numaralı: 10 milyon Migros Tribün: 5 milyon Okul Tribün: 5 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 aha bak numaralı 10mılyon demedımmı? :p *!bok atmada ustune tanımaz*[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Azmodai, 16 August 2003 09:11 tarihinde demiş ki: en duygusal takim fbahce valla. ankaragucude olabilir tabi, ankaranin tum dolmusculari, gece kondu kuslari ve piskopatlarinin takimi./[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG bence de en duygusal taraftar ankaragücü taraftarı.. hatta o kadar duygusallarki maç sonrası kaybederlerse karşı takımın taraftarını itina ile kesiolar..ee gecekondu pauwa![hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 en duygusal taraftar x takımının,en bağlı taraftar y takımının gibi cümleler doğru değil bence.yani taraftarına göre değişir o. gol yedi diye rüştü'ye saldıracak kadar salak fbli de var,harbi takımını seven destekleyen fbli de var.bu tüm takımlar için geçerli bence. en sevilmeyen takım dikkatinizi çekti mi? :) bjk'yi sevmeyen pek yok.ilginç bişey ben de bjk'yi severim.yani onlara karşı bir sempatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightWishbob Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 (tamamen provokasyona yonelik, doverim keserim benim babam senin babandan buyuktur tipinde bir iddiadir, silierim affetmem... / Dayi) [Bu mesaj Azmodai tarafından 19 August 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Pennywise, 17 August 2003 20:42 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 17 August 2003 00:13 tarihinde demiş ki: said: Pennywise, 16 August 2003 16:11 tarihinde demiş Cthulhu_ bu arada sarfettıgın kelımelere dıkkat et. ...bla bla bla...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh [b]Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ben ne dedımde quet ettın lo[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ben ne dedımde quet ettın lo[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar