Picci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Tam aradığımı bulamadım warriordada biraz kafam karışık. Dungeonlarda tank olabileceğim, pvp dede yenilmeyeceğim iyi performans sağlayacak bir build lazım.Biliyorum çok var bu konudan ama hep eksik tam olarak istediğim nasıl yapıcaz.Mümkünse 2h sword, instanceta 1h + shield kullanacağım.[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 HAHAHAHA.. `Dungeonda tank olayim. Arenada kral olayim. AH'de zengin olayim. Duelde yenilmez olayim.` tamam.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 baba sana 90 talent point verek sen ayarla :D 99 lvl gelince bu dediin mümkün yani hiçbi zaman.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Pvpde mükemmel olayım demedim, pvpde alay konusu olmayayim.Tanktada efsane olayım değil tank yapabileyim.[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. [Bu mesaj Picci tarafından 21 Aralık 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tank dediin strat scholo ubrs tanksa 31-0-21 bile yapsan tanklarsın ama accık daha sert tank olim diosan 31-15-5 yap asırı damage in olmaz ama genede ezilmezsin.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 31-20-0 lada tanklarsın rahat rahat scholo-brd-lbrs-ubrs hede hödö'de 5cp cold blooded evis atmayı versin rogue'lar[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben mc de falan OT yim ve PvP de de pek sorun yaşamıyorum, sana önerim 31/5/15[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Zaten enrage'ide nerfliyorlar. 31-20 eskisi gibi revacta olmayacak bence. Bu arada 31-20 ile scholo-ubrs gibi yerlerde tanklık sorunu yaşanmaz grubundaki adamlar danacan değilse. Biraz daha tanklıga yakın olanı ve aynı zamanda pvp yapabilecegin build 31-5-15'tir başkası yalandır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 31-5-15 yada 5-31-15 de alternatiflerin arasında olabilir. Ben çok yüksek theread yaratmak amaçlı 5-28-18 şeklinde bir talent buildi kurdum, gerçekten iyi agro tutuyor, harwest yapabiliyorsun ama pvp yapamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bana ordan 2 kilo talent ver abi. bi arada biri sormustuya hani bana 3 kişinin arasına girebileceğim bi sınıf sölermisiniz diye =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Oblomov, 22 Aralık 2005 03:49 tarihinde demiş ki: Zaten enrage'ide nerfliyorlar. 31-20 eskisi gibi revacta olmayacak bence. Bu arada 31-20 ile scholo-ubrs gibi yerlerde tanklık sorunu yaşanmaz grubundaki adamlar danacan değilse. Biraz daha tanklıga yakın olanı ve aynı zamanda pvp yapabilecegin build 31-5-15'tir başkası yalandır. Nerf dedigin yine %25 damage ki %40 gibi olmasa da kesinlikle atlanamayacak bir damage artisi PVP yapanlar icin. 2000 yerine 2500 vuruyorsun en nihayetinde.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 31/5/15 31/20/0 Her ikiside olur. Ben 2. ile oynuyorum Bwl dahil heryerde gerektiginde OT olarak oynayabiliyorum.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Piercing Howl, Improved Battle Shout ve Enrage'e alistiktan sonra birakmak cok güc oluyor. Ben birakmam artik kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Verebilsem 5/5 Bs vericem de PH lazim artik yeni patchten sonra 5/5 Bs 5/4 Enrage de yapabilirim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar