Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Null ve pervence şart itemler bence. %90 yapmak lazım.[signature][hline]I gladly obey.
spadina Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 terrorblade e lothar edge git sagda solda creep kes hp 50 kalsin bas invise adamin arkasinda belir ulti tek vurus bitti =)[signature][hline]Scar of the Face.
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bane elemantal a napıcam beyler bı yardım edın cok baba hero ama ne ıtem yapıcagımı bılmıom[signature][hline]Anarchy In The School ♦
screamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Atropos a Eye of Skadi git adamın zaten bütün statları aynı oranda artıyor
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 evet :) tmm saol e peki eos den sora ne yapıyım?[signature][hline]Anarchy In The School ♦
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: spadina, 10 Aralık 2005 17:46 tarihinde demiş ki: terrorblade e lothar edge git sagda solda creep kes hp 50 kalsin bas invise adamin arkasinda belir ulti tek vurus bitti =) terorblade lothar+dagon bazı oyunlarda eye of skadi..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
screamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Pump yap Atropos oyunun sonunda bir işe yaramama olasılığı var takım arkların ne istiyorsa o itemı yap veya ben kasacam diyorsan hyperstone , Bruise karışık git tabi oyun bitmezse :)
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bone fletcher a dual basher dehset oluyomuş..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Geçen oyunda ilk defa drow tanger la oynadım aldıgım itemlar Monkey King Bar Butterfly HyperStone Desolator Cross-bow gibi bişi var critical verior pt fln fln bole bişidi lol para bol her yere saçtım
spadina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 drow a deso ? hll sana kardesim bise demiyorm =)[signature][hline]Scar of the Face.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eee newbielik dönemi bir başka oluyor hele bide karşıdakiler de bilmiyorsa :D
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: spadina, 10 Aralık 2005 17:46 tarihinde demiş ki: terrorblade e lothar edge git sagda solda creep kes hp 50 kalsin bas invise adamin arkasinda belir ulti tek vurus bitti =) adam vard diktiyse yani senin lotar yaptığını gören bir insan amacının ne olduğunu anlar büyük oranda komik bi sonuç çıkabilir adam dönüp bi büyü aynen dewam eder :D atroposa guinso+refresher güzel olabilicek itemlar sonuçta ben o heroyu daha çok support amaçlı kullanırım sleep + koyun + ulti sonra bu kombo çeşitlendirilip çok hoş killerde alabilirsin :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
LethE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 "Cross-bow gibi bişi var critical verior" aeh yarıldım buna :P sen o kadar itemı yapmışı nbide noobluk dönemi diyosun valla karşındakiler senden betermiş :p.[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben de bu karsıdakileri çok merak ettim :D bi de oyun kaç saat sürdü anlamadım bu kadar itemi yaptıran oyuncuların 45 dakika içinde creeplere yıkılması lazımdı :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death"
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Troll'e BKB. Lycan'a BKB. Skeleton King'e BKB. Slardar'a BKB. Razor'a BKB. Gondar'a BKB. Crystal'e BKB. Sand King'e BKB. Sven'e BKB... Bir de kisisel fikir : 5.84C Riki'sine Guinsoo.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Zeus refresher orb dagon level 5 scepter gg[signature][hline]Dadash [Bu mesaj DadashNik0F tarafından 15 Aralık 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zeus :D uzahuahu olm ben o zeusa neler yaptım neler fakat lvl 17-18 olduktan sonra ıhh at heroyu çöpe. Aghanim+Dagon5+refresher gittim yok abi olmuyor genede. Adam bi avatar döt gibi kalıyon. Normaldede bi işe yaramıyor anca işte hp'i yarıya getirebiliyoruz yok başka olmuyor yoksa. Birde soulstone yapıolar oke bitiş
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Diorum su zeusa guinson yapın dinlemiosunuz dagonla kime vurcaksın adamlar bkb ulti veya refresh yaptıysan ultiler combata girmeden yani adamlar bkbleri acmadan sallayın direk adamlar yarı canla baslasın sonra surekli chain atıp creepleri temizleyin bkbler bitene kadar creepler temizlenince is yapan herolar var onların onunu acarsınız sonra koyun yıldırım falan yagdırın iste bide su drowa deso olayı var neden olmaz biri açıklasın oyunun sonlarında yapılacak item olarak dusunulebilir ama elinizin hızlı olması lazım her 3 sn de bir frost atın adama geri kalanı normal atın bakalım oluo mu olmuo mu henüz denemedim ama olabilir diye düşünüorum eger istediğinizde buzlu geri kalanından desoyla atıosa mükemmel yoksa yaramaz tabi :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Drow'a Lothar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 lothar iyidir hoşturda dmg olmuyo işte onun parasıyla eaglehorn falan alınır ama drowla kasmak zordur ilk baslarda.[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Lothar almazsan her kafasina esen seni keser. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 str herolarına hot int herolarına sb bide su hex yapan alet eger uyuyosa o ultiyi guclendiren ıvırzıvır agi herolarına butterfly (drow a butterfly snipe eye of skadi :P ) dmgi yuksek ve seri olan genellikle str herolarına satanic ben sven e yapmayı severim riki ve hunter e ya yesha sange ya butterfly yaparım cokda guzel olur :) ama riki ye hersey daha bi guzel yakısıyor canım :P dmgi gene yuksek olan herolar buriza yapmalıdır aslında o anda oyunun gidisatına gore item yapmak gerekir (bosunamı yazmıs olduk bu kadar seyi :) )[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dimi spiritbreaker gibi herolar olursa oyunda almak lazım lotharı.lothardan sonra buriza yapılır sonrada hyperstone[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation [Bu mesaj Edurus77 tarafından 22 Aralık 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar