muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hehe yok ben kesin biliosundur die demiştim. ya sanitaruim bulmaca tarzı, zeka (gerçekten) gerektiren bi advanture mi desem ne desem öle bi oyun işte. yani bildiğimiz oyun, öle internet sitesinde bi flash değil. ama eminim bu oyunların çıkış noktası odur yani türünün ilk ve en başarılı örneği diyebiliriz. cd'sini biraz zorrr bulursun zira 94 de çıkmıştı sanırım. grafikleri de öle 94 çıkmasına rağmen k.o gibi değil :D harbi güzel oyun. trgamer'dan bi oyunu incele istersen. gerçekten çok süper bi oyun.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 İncelemeye baktım, okudum çok güzel. Yalnız çıkış tarihi 1998 yani 94'te böyle oyunlar yoktu biz disketten Mortal Combat, Prince of Persia, Alaaddin falan oynardık. 3 CD'ymiş bi de. Bulabileceğimi sanmıyorum sende varsa yollasana kargoyla :) En sevdigim oyun türüdür ya nasıl kacırmısız.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hadi ya lan çok geçmemiş haha. 98 bana yakın gibi gelio hehe. 94 gibi hatırladım. prens of persia deyince de 80ler aklıma gelio. manyak mıyım ben zaten 87 de doğdum haha. neyse benim süzmeliğimden. ya oyunu varya 1 cd'ye sığar da 3cd yapmışlar. 1 cd de 2 bölüm var kısa haha. ya ben de olsa ben oynarım da hehe. 2 defa elime geçmişti 2 sinde de kayboldu. istanbulda oturuosan bulması zor olmaz sanırım. p2p eflan yap bişiler. olsa bayramda gelince verirdim de. işte. sen sor onu oyunculara ya. eski oyun ama baya sevilir. nasıl hala age of empires satılıosa o da satılıodur.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ehu neyse bi bakalım pek sanmıyorum valla yazıcıoğlu da patladı =) emuleye guveniyorum artık. internette çareler tükenmez lol[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aa emule ne la :D limewire var, torrent var (torrent siteleri var) senin oyuncu arkadaşın vardır die tahmin ediyorum yani patide takılanların muhtemelen baya bi oyuuncu arkadaşı çevresi vardır. onnarda olması kuvvetle muhtemel. emuleye değil de limewire felan onnara güven yani zarar gelmez. ben 60 gb felan çekmişimdir oralardan :D bu arada konudan saptık iyicene uçurmasınlar :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Limewire da sonucta bir emule'dir yani dosya paylaşım programı =) Ben de limewire kullanıyorum zaten. bakalım soracaz oyuncu arkadaslara yoksa dl etmeye calısıcaz.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 beim oynadıklarım arasında en uzunuydu..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Merdiven olayı şöyle; + - ile Q değerini kazanın üzerinde yazan değere getirip ortada ki merdiven simgeli tuşa bastığınızda merdiven çıkıyor. Çokta saçma gelmedi bana. Eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 çok önceden verilmisti bitirmistim zevkli bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 sanitarium bende var 3cd olarak da var onu dvdye attım o da var sadece bir video dosyası bozuk aynı videoyu 2 kere izliceksiniz.... orjinal fiyatına satarım bendeki orjinal çünküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 her ne kadar orjinal fiyatından satma düşüncesini tasvip etmiyorsam da orjinal fiyattan kastını merak ediyorum fastreloader. alıcıya not: froogle (froogle.google.com) ya da shopping.yahoo.com'dan ulaşılan sonuçlar arasında 2-26$ fiyat aralığı çıkıyor. ebay'e bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bende enteresan buldum ve flash oyunlarına böle bir zafım var işte neyse sevenleredevamı samorost2 buyrun oynayın efendim. Saygılarımla... [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:15 tarihinde, beagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 İki kere başladım oyuna ikisinde de farklı yerlerde takıldı. Sonradan load level deyip kodu girdim ama başlamadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya ben şu karınca yiyeni çözemedim :( bi tane levhaya tıklayabiliyorum karıncalar geliyo bölece.. yedir yedir karınca yiyen doymadı bişi olduğu yok.. alla alla... sinir oldum şimdi bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Karıncaların karınca yiyene doğru gitmesini sağla. Sonra o tam karıncayı kaptığı sırada merdivenlere yürüt elemanı. Böylece orayı geçebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 eleman kafesten cıkana kadar karıncayı yer adamı yer bide beni yer :P aa sinir oldum baştan mı kasıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yüklenmesi 3 dk. sürüyo, çözülmesi 30 sn ... Yine de yarattıkları ortam çok hoşuma gitti, güzel bir ortam olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar