Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulmaca (Flash)

Persky

Öne çıkan mesajlar

hehe yok ben kesin biliosundur die demiştim. ya sanitaruim bulmaca tarzı, zeka (gerçekten) gerektiren bi advanture mi desem ne desem öle bi oyun işte. yani bildiğimiz oyun, öle internet sitesinde bi flash değil. ama eminim bu oyunların çıkış noktası odur yani türünün ilk ve en başarılı örneği diyebiliriz. cd'sini biraz zorrr bulursun zira 94 de çıkmıştı sanırım. grafikleri de öle 94 çıkmasına rağmen k.o gibi değil :D harbi güzel oyun. trgamer'dan bi oyunu incele istersen. gerçekten çok süper bi oyun.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

İncelemeye baktım, okudum çok güzel. Yalnız çıkış tarihi 1998 yani 94'te böyle oyunlar yoktu biz disketten Mortal Combat, Prince of Persia, Alaaddin falan oynardık. 3 CD'ymiş bi de. Bulabileceğimi sanmıyorum sende varsa yollasana kargoyla :)
En sevdigim oyun türüdür ya nasıl kacırmısız.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya lan çok geçmemiş haha. 98 bana yakın gibi gelio hehe. 94 gibi hatırladım. prens of persia deyince de 80ler aklıma gelio. manyak mıyım ben zaten 87 de doğdum haha. neyse benim süzmeliğimden. ya oyunu varya 1 cd'ye sığar da 3cd yapmışlar. 1 cd de 2 bölüm var kısa haha. ya ben de olsa ben oynarım da hehe. 2 defa elime geçmişti 2 sinde de kayboldu. istanbulda oturuosan bulması zor olmaz sanırım. p2p eflan yap bişiler. olsa bayramda gelince verirdim de. işte. sen sor onu oyunculara ya. eski oyun ama baya sevilir. nasıl hala age of empires satılıosa o da satılıodur.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

aa emule ne la :D limewire var, torrent var (torrent siteleri var) senin oyuncu arkadaşın vardır die tahmin ediyorum yani patide takılanların muhtemelen baya bi oyuuncu arkadaşı çevresi vardır. onnarda olması kuvvetle muhtemel. emuleye değil de limewire felan onnara güven yani zarar gelmez. ben 60 gb felan çekmişimdir oralardan :D bu arada konudan saptık iyicene uçurmasınlar :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...