Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulmaca (Flash)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
makine dairesi gibi bi yer var iki tane 3 lü anahtar var. onlara tıklıyorum falan bişey olmuyo çözemedim orayı.
aha merdiven cıktı nasıl oldu ben de anlamadım =)

ve bitti oyun. cok kısaymış bi de amacını anlayamadım ne yaptık biz şimdi?
[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé

[Bu mesaj toggie tarafından 21 Aralık 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj toggie tarafından 21 Aralık 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 21 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
makine dairesi gibi bi yer var iki tane 3 lü anahtar var. onlara tıklıyorum falan bişey olmuyo çözemedim orayı.

ahahahah "ve bitti oyun." burasi yarildigim andir direk ya hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 21 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

hakkaten o merdiven nasıl çıktı bende anlamadım.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
Mesaj tarihi:
ya amaç ne onu anlasam çözecem olayı oyle küçük küçük insanlar acaip acaip işler yapıo bu arada amma çok pekiştirme yapıoyrum ya :)[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness
Prince of Darkness the devilish serpent
The dreaded Lucifer
Prince of Darkness
Mesaj tarihi:
ne idüğü belirsiz,garip bir baş ağrısı.o ne öyle?çin kıyafetli adamlar çalışırken biri geçmiş ön plana nargile tüttürüyor.arka plandaki teleferikten kayakçı geçiyor.nargile havaya kalkıyor tıklarsan doluyor.bu ne şimdi????[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!!
Mesaj tarihi:
bu koyunun deliğe atlamasını çözemedim..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
O kadar kötü değil yahu çok acımasızsınız.

Ben de plak dinleyen sincapta kaldım :D[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
çözdüm zor değilmiş. Kurtları topladıktan sonra baykuş bişekilde aktif oluyor. söylemiyim spoiler olmasın.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
geçen sene eylül gibi çözdüydüm bunu. bundan başka 50 tane bunun gibi saçma flash bulmacaları var. ii aslında zevkli oluo bazıları. ama hiş biri sanitariumu geçeme :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
  • Yeni Oluştur...