Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taktik verinnnn

duman192

Öne çıkan mesajlar

said:
duman192, 15 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
uygulanmış taktik... sonuçları ve diyalogları da yazarsanız sevinirm...

sen şimdi patideki kızların bu topiğe girebileceğini düşünemiyomusun?

ilginç bişeye benziyosun sen. seni bi inceleyelim.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Sosyal ağlarda paylaş

-merhaba , benimle köşeye gelirmisin
*ne diosun?
-gel sana şeker vercem
*tamam[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ninjaturtles, 15 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
gözünü bi kıza dik, olmuyosa başkasına, olmuyosa bi başkasına..

ninja sen komşu kızını ne yaptın? bakiim taktikte veriyon ne iş?[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

o stickyler çalışıyor mu ki, ben baktım çoğu pati edebiyat sayfasına bağlanmaya çalışıyor ama öle bi yer olmadığından dumur olup kalıyor beyaz sayfa modunda.

duman 192 arkadaşım, partiden kız yavaş kalkar, hem nasıl bir parti onu da sölememişin. ayrıca burda bunu cevaplıcak pek insan olmaz kanımca yani dendiği gibi burda hanfendiler de var ;)

[spo1=hanfendiler bakmayabilir...]her neyse sen internette arama yap var siteler hehe mesela sknt bu siteyi sen bi hatim et bakalım, sınav yapcam sonra :D olmadı sana 5 kişilik tofaşa binmiş zihniyetin sokaktan nasıl hatun kaldırdığını öretiriz her türlü koşullarda hatun tavlarsın :D[/spo][signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 21 Aralık 2005 08:31 tarihinde demiş ki:
o stickyler çalışıyor mu ki, ben baktım çoğu pati edebiyat sayfasına bağlanmaya çalışıyor ama öle bi yer olmadığından dumur olup kalıyor beyaz sayfa modunda.

duman 192 arkadaşım, partiden kız yavaş kalkar, hem nasıl bir parti onu da sölememişin. ayrıca burda bunu cevaplıcak pek insan olmaz kanımca yani dendiği gibi burda hanfendiler de var ;)

[spo1=hanfendiler bakmayabilir...]her neyse sen internette arama yap var siteler hehe mesela sknt bu siteyi sen bi hatim et bakalım, sınav yapcam sonra :D olmadı sana 5 kişilik tofaşa binmiş zihniyetin sokaktan nasıl hatun kaldırdığını öretiriz her türlü koşullarda hatun tavlarsın :D[/spo]

"SKNT daha iyi, daha güzel, daha kullanışlı olan yeni kardeşinin doğum hazırlıkları nedeniyle kepenkleri indirdi…

Çok yakında çok daha iyisi yeniden burada olacak…"

başka soru?[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

partite kız tavlama Tutorialı geliyor arkadaşım sana

1)önce partideki en taş ,en güzel, en akıllı vs... sen hangi tip kızdan hoşlanıyosan o kriterlere uyan kızı bul

2)kızı kesmeye başla taki kız farkedene kadar

3)kes dediysek hayvan gibi bakma:Dkız rahatsız olmasın

4)sonra kızda begenirse oda seni kesmeye başlıcak(kız begenmezse hemen etraftaki yedekteki kıza bak)

5)bi sure bakışmaya devam edin

6)ee artık konusma zamanı lazım.bu sırada bazı kızlar kendi başlar sohbete ama buyuk ihtimal kız bole yapmıcaktır.sen yavas ve cool hareketlerle kızın yanına git

7)sonra burda işte senin stilin onemli.nasıl bir tanısma taktiğin var.
-mrb tanısabilirmiyiz----->ne yaparsan yap bunu yapma yeter:D

8)baktın kız biraz meşref hemen kıza partiden sıkıldıığını ve sessiz bi yere gitmek isteyip istemediğini sor

9)baktın ciddi bi kız.sadece sohbet et ve msn tel vs al sadece.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

4-4-2 olmaz çok pasif en iyisiya hep he hiç ile 5-5 orta saha yok...
Kız tavlamaya gelince git yap işte bunu sen yapacaksın onlarca kitap okuyabilirsin ama cesaretin yoksa bi haltım olmazsın...Tecrübem yok bahanesine gelince e be kardeşim denemeden nasıl tecrüben olsun...Anlıyoruz biraz tırsıyorsun...Atik olmalısın..Al sana tavsiye...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

4-4-2 +1 de

skntcileri görüorum haha. ben zamanında skntnin zirvesine gittiydim 5 kişi takıldıydık ama. sknt hep öle hiç açılıo bi kapanıo. konuyu açan arkadaşa tavsiyemdir valla. :D. bişi ummadım ordan ummam da bu da not yani.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...