Chasten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gmail aldım,msn adresi olarak kayıt ettirdim ama nickimi değiştiremiyorum. E-Posta adresi doğrulanamadı diyor nereden doğrulayacam? İlk ba$ta doğrulamak için tıklayın diye Popup acılıyor ama tıklanmıyor.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İlla g-mail adresi ile msn kullanma gerekçeni sorsam, topicin amacından sapıp,bi de bunu saçma sapan bir soru sormamış olmayı dilediğimi açıklayıp sorsam olmamı?[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gmaile onaylama dalgası gelicek ona tıklıcaksın. sonrasında sanane lan istediğim adresi kullanırım yapabilirsin nickini :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Muhallebi, 22 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki: İlla g-mail adresi ile msn kullanma gerekçeni sorsam, topicin amacından sapıp,bi de bunu saçma sapan bir soru sormamış olmayı dilediğimi açıklayıp sorsam olmamı? Olur sor bakayım.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 msn i açtıgında sign in demeden altta get a new account var oradan kaydediceksin.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bilgisayara bir $eyler oldu hiç bir linke tıklayınca acılmıyor,link verirmisin Fistan.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Haydaa...Msn iyice kafayı yedi normal kullandığım msn de nickim (E-mail Address Not Verified) [email protected] oldu, değiştirince tekrar bu oluyor nick :) ne oluyor yaw [email protected] aldığım gmail.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 https://accountservices.passport.net/reg.srf?id=9&cbid=956&sl=1&lc=1033 buraya gidiyosun. emailim var diyosun. emailini kaydettiriyosun.sonra emailine gidiyosun ordaki mailde link olacak onu tıklıyosun sonra finish tuşunu görene kadar gidiyosun.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Onu yaptımda bu sefer nicki değiştirince otomatikman şöyle bir nick oluyor. [email protected] (E-mail Address Not Verified) Napacağımı $a$ırdım :p[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yalan atma yapmamışsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Kaç yıldır kullandığım msn neyi yapmamı$sın sapıttı diyorum.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: geffen, 22 Aralık 2005 01:49 tarihinde demiş ki: gmaile onaylama dalgası gelicek ona tıklıcaksın. sonrasında sanane lan istediğim adresi kullanırım yapabilirsin nickini :p okusana arkadaşım ta ne zaman cevap vermişim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya bende bişi sorsam. ben hotmailli, msn adresimi gmaile değiştirebilir miyim contac list felan kaybetmeden.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yeni kayıt yaparsın gmail adresini kaydedersin, listeni de yeniden oluşturursun.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Listeyi yenıden olusturmana gerek yok msn ı ac yukarda kişilere tıklat kişi listesini kaydet de listeni kaydet sonra yenı aldıgı msn i ac tekrar kişilere tıkla dosyadan kişi al a tıkla o kayıt ettıgın listeyi sec eski listen hopbadalak oraya gelsin[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 anaa bilmiom la ben onu. du hemen kaydedeyim.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bameso saol. da bişi sorucam ben şimdi listeyi aynen geçircem, hani karşıdan onay almadan da. peki ben karşı taraf beni online görücek mi yoksa ben mesaj attığımda mı beni görmeye başlıcak bi de onnar bana mesaj atarsa direkt yeniye mi gelicek yoksa eskiye mi gidicek. yani herhangi bi sakatlık çıkmıcak mı hiç. aa sevindim :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Onların hepsını senın lıstene eklıyecek karsı tarafın tabıkıde onay vermesı lazım bunda sole bı sey otekı lıstedekı herkezı tek tek eklemıosunda o hepsını bırden eklıo sen onay beklıosun[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar