Yilbasi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 merhaba arkadaşlar yeni yıl yaklaşırken noel baba script i yapmayı dusunuyorumda kafam pek karıştı nasıl yapsam dıye dusunuyorum bi türlü yapamadım bu npc bildiginiz üzere 2 kere tıklandıgında rastgele hediye vericek bunu nasıl yaparıs?
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 on=@dclick serv.newitem=i_blabla new.cont= bu mantığa göre varyasyonlar yapabilirsin.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Yilbasi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tam anlamadım ama birde bir kere kullanılıcak account basına onu nasıl yapabilirim?
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 if (=1) src.act.say hediyeni almissin. else src.account.tag.yilbasi=1 serv.newitem=i_blabla new.cont= endif[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Yilbasi, 22 Aralık 2005 02:38 tarihinde demiş ki: tam anlamadım ama birde bir kere kullanılıcak account basına onu nasıl yapabilirim? hmmm uykusuzluktan olsa gerek ben "tamam anladım" diye okumuşum cümlenin başını :D sana en son verdiğim on=@dclick triggerını yaptığın noel baba npc scriptinin içine koyacaksın. böylece noel babaya çift tıklayın, tıklayanın çantasına hediye düşecek. oradan örnekle noel babayı konuşturabilirsin, vs. vs...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Öne çıkan mesajlar