ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://www.anime-kraze.org/wiki/index.php?title=Anime-Kraze:Community_Portal sozlukte bırı vermıs lınkı herseyı acıklıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Anime-Kraze Karas - 01 [DVD AC3] Torrent Nyanko Karas - 03 [DVD AC3 OGG] Torrent[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yahu 3. bölümü demin seyrettim. adamlar ağzımı açık bıraktılar. hani çok çabuk işliyorlar gibi hikayeyi (öylede olmak zorunda artık 6 ova için) ama süper. oha, ohaa, ohaaa diye diye bir hal oldum. hehe. inşallah nyanko en yakın zamanda yeni bölümü yayınlar.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 2005-05-28 (Japanese DVD Volume 1 Release) 2005-10-29 (Japanese DVD Volume 2 Release) 2005-11-26 (Japanese DVD Volume 3 Release) Her DVD 2 bölüm içeriyor, hepsi çıkmış. Nyanko koçtur, gençtir, aslandır... O yapmasa bile A-KRZ yapar =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 4-5-6'yı az önce izleyip bitirdim seriyi. Kesinlikle izleyin arkadaşlar. Benim çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hops 4-5-6 nezaman cıktı nerdeyse yılda bir bölüm yayınlıyorlardı :S çekeyim bende saol ssj4songoku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kars diye okudum asfgasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bluray i çıkıyorda kimse sublamıyor diye /m/ den bi delikanlı kendi sublamış 720p ilk bölüm buyrun http://www.megaupload.com/?d=XGW4L38R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 görsellik harici hayalkırıklığı yaratmıştı doğrusu, konuyu bile unutmuşum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar