Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flurry vs Sword Specialization

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Hadı bakalım söliyim max dmg output için hangisi...

Birisi 5/5 flurry her criticalınızda attack speedinizi %33 arttırıyo, sword spec ise 5/5 de %6 extra attack şansı tanıyor..

Ama şöle bi durum var sword spec almak için 25 tp harcarken flurry için 30 harcıyorus dolayısıyla.

5/5 sword spec alıp ms'e dokunmazssak (ki derdimiz max dmg out put dual wield gidicez ms'i neremize sokucaz diyorum sizde haklı olarak lan zıbıdı heroic strike mı atıcan, diyiceksiniz ama bende eee dual wield masterdi off hand +25 dmg diyicem üstelik bide...) hem dual wield mastery hemde flurry 1/5 alıyoruz...

şimdi nemi flurry 1/5'in espirisi?

Şudur ki flurrye harcadığınız her tp %5 speed bonus verirken ilk talent point %10 bonus veriyo buda süper bi olay dadından yenilmez yanı zaten zırt pırt cirtliyonsuznuz 4-5 attackda bir en az e durmadan flurry acık kalıyor demek bu.

Yanı soru ne dimir özeltiyelim.

a.) al ms'si sen yine arada vurursun sword spec'le beraber, dual wield'i unut

b.) al babalar gibi 31 fury (bloodthirst kurtarıyo dmg olarak kendini heroice karşı) warrior adam azgın adamdır.

c.) yok illa kıl olucaksın iyi peki al sword spec'ini 25 tp harcayıp arms'a alma mortal strike, ama git onu dual wield'le %10 attack speed'e yatır.

işte budur sorum kesin yapılmıştır matematiği bunun, varsa bilen cevabın ne olduğunu, bende kendi tercihlerimde katarak secerim birini.

ya fury builddim zaten msg output için ama 3. şıkkın ikisindende daha fazla dps'e sahip olduğunu düşunuyorun şu anda... haksızmıyım bence değilim yanı değilim sanırım.

heroic spamlıyacağımı düşunursek belki imp heroic almam mantıklı... ama kılım heroic'e ölsem almam ah be bliz % hesabı yok şu skilli ya...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu konuda şöyle düşündüm furry talent uyguladıgımız zaman flurry e 5 verdıgımızde attack speed zaten %30 artıyor ..zaten hızın baya gusel bir şekilde artıyor bı de bunun ustune sword spec eklemek bence mantıklı degıl.. yanı flurry e 1 vererek %10 arttırıyosun , flurry kesın bırsey fakat sword spec şansa dayalı.. tamam warrior zaten critlerin adamı ama .. talentlarda bari saglam yapmak lazım.. onun için ben her zaman %30 attack speedı secerdım ..
Sosyal ağlarda paylaş

3üde gayet güzel ama kişisel tercihler . MEsela ben twohanded axe gidip ayvaş saldırlar yapmayı seviyorudum çünkü rakibimin ummadığı anda bir anda 1k 1.4klık saldırıları adama yağdırabiliyordum. Bu belirsizlik faktörü yani adamın ne zaman mortal strike whirlwind yapcagımı bilememesi bana oyunu kazandırıyordu. Ha neden gül gibi %6 ektsra attack şansı varken %5 crite tav oluyordum dersen . Vuruş hesaplanırken bir vuruşun crit olup olmadığı ilk bakılan şeydir . Bilmem bunun değerini anlayabiliyormusunuz . Yani vuruş crit mi ?
critse misslenemez parrylenemez evadelenemez
Crit değilse
missleyebilir parrylenebilir evadelenebilir . Ondan bence crit şansı çok daha iyi .
AMa açıkcası bu seçenekler arasında çok ciddi bir fark yok tarz meselesi rog tarzı hızlı saldırlara yaparım her daim flurry açık olur deli zarar veririm . Veya her 3 3.5 snde bir saldırı yaparım arada msi whirlwindi bir nada adama verir adama instant death çekerim .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Ha ciddi bi yanlış anlşılma var sanırım, bu build'ler pvp için değil. Sadece dps warrior lık yapıcak bi char için böle bicer döver olucak yanı.

Yoksa ne yazıkki Arms/fury pekde tartışılacak bi durumda değil diğer buildler yanında pvp için gönül ister dual wield bloodthirst'le pvp yapabilelim ama bize sunduğu tek avantaj 20sn de 1 intercept yapmak o kadar.

Biliyorum önce cirt hesaplandığını, ama şunun farkındamısın zaten to hit itemların olucak üstünde %5 miss chanhecin var bunun üstüne eklenicek %5cirt %0,5 falan gibi bi to hit sağlıyoki komik kalıyo tekrar cirt gelebilicek %6 ihtimalli bi extra attack yanında.

Tekrarlıyorum bu buildleri pvp için değil dps warrior için sordum.
Sosyal ağlarda paylaş

anladım ne demek istediğini ama , o verdiğin build linkinde build boş cıkıyor bende ?.
aslında bende bayadır boyle bir şey düşünüyorum ama Sword olarak değil mace spec olarak.
aynı zamanda ,eğer Arms 24 point verirsen o zaman flurry ye 2 point verebiliyorsun , hızın artıgı icin o vermediğin 1 sword (benim durumda mace) pointi kapatiyor diye dusuniyorum ya.Ve hız artıgı icinde o bir point kayıp 2 flurry ile kapatiyorsun.Sen sword spec olarak daha bir başka proclaması lazım.

kendin için konuşuyorum.
Yani mace spec te her iki elde mace o hızla zırt pırt proclaması lazım.Stundan bile cıkarmadan öldürebilirsin belki

main hand şu :http://www.thottbot.com/?i=23837 Brd emperoro drop
yada bu :http://www.thottbot.com/?i=36240 -kazzak drop

off hand da bu olabilir :http://www.thottbot.com/?i=40710 - craft.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 14 Aralık 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm çok güzel silahlar . Fakat ben 50 den fazla emp run yapmışımdır henüz o macein düştüğünü görmedim . Birde craft olan silahın istediği fiery core mc drop . Yani mc yapan guildin varsa alırsın ama zaten mc yapıyorsan bu silahlardan daha iyi alternatiflerin olacak .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

flurry pek bi süper orası doru, ama matematiğe dökünce sword spec daha iyi gibi geldi bana yapmış olan varsa vea bi yerde yapıldığını gören...

talent treeyide durun koyıyım hemen yanlış linklemişim[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

burdan böyrün

şimdi sword spec'i 4/5 yapmak coks acma cunki 5. point %2 sans veriyo diğerleri %1 verirken.

Ama 1/5 flurry cok mantıklı cunki ilk point %10 speed bonus veriyo diğerleri %5 verirken yaaaaa...

ha bide Ironfoe'unun drop chance'i %0,000001 falan gibi bişey, gruptaki rogue paladin/shaman warrior'da warrior ben oluyorum tabı hehehehahhahahhohoh rollıycak o silaha snede bakıcasın 100000000. kez yapığın emperor rundaki Ironfoe'un elinden kacmasına.

Acıkcası ben kimsenın elinde görmedim bu silahı.

soruyu şöle yapsam daha net olurmu acaba

flurry'nin %20 speed bonusundan ve bloodthirst'ten vazgecip onun yerine alınıcak %10 flurry speed bonus ve her atağında alıcağın %6 sans ile extra attack dahamı güzel, bence daha güzel, daha fazla dps sağlar PVP'de.

ama emin olamıyorum...hesabnı kıtabını yapmış olan veya oururp denemis olan varsa sölesin, bide rage cok birikicek ama o bloodthirst varkende birikiyo... o hep birikicek heroic spamlamadığımız sürece.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 14 Aralık 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cuce tarafından 14 Aralık 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2hand silahta
+14 Attack Power = +1 DPS.
Dual-Wield
+8.62 Attack Power = +1 DPS.

yani +hit ve krit veren itemler ile yüksek dps yakalayabilirsin (sanırım bunları zaten biliyorsun)...
flurry > swordspec derim ben (duel wield için)

Standard Miss Rate-- Dual Wielding = 24%, Two Hand = 5%, One Hand and Shield = 5%.

yerine göre 1h+shiled ile de %19 luk hit kazanabilirsin.(warrior veya rouge karşı)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 15 Aralık 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
e hos güzelde auto attack'da durunca eziyo dual wield'in dps'i 2h'i

Neden auto-attack'da duruyorsun? Overpower MS ve WW ile surekli hit alarak 2H ve MS Buildle cogu Duel Wielderi gecersin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Overpower tamam ama Heroic'i gececeksin. Asla WW MS'in tadini yakalayamazsin onunla. Bir de bir sonraki vurusunun Rage vermesini engelliyor dogal olarak. Ne bileyim... Belki iki elde de Grand Marshal Long Swordla guzel olabilir de onun disinda Duel Wield, eh..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Main'e hızlı bi sword alırsan rage kaybın aha az oluyo heroic'le.

Zaten ben cok gaz olmuş durumdayım %10 bonus speed flurry + %6 extra attack'la cok iyi dps yakalarım gibi geliyo gelen o rage'le değ-il heroic rend spamlasam bile yeter gibi geldi bana.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 15 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
Main'e hızlı bi sword alırsan rage kaybın aha az oluyo heroic'le.

Zaten ben cok gaz olmuş durumdayım %10 bonus speed flurry + %6 extra attack'la cok iyi dps yakalarım gibi geliyo gelen o rage'le değ-il heroic rend spamlasam bile yeter gibi geldi bana.
farm yapacaksan imp chargedan bir pointi anger managementa ver, grupla takilcam diyosan da 2sini de heroic strikea ver.
ben de dusunuyorum axei birakip sword spec olmayi cunku %6 sansla extra attack, yaninda flurry gercekten iyi olur. max dps ile ilgili bisiler vardi warrior forumunda ve bircok kisi 25arms 26 fury demisti.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...