fiona Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kuaförüne danış en sağlam bilgiyi ondan alırsın..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi 5-6 gun banyo yapma saçların yaglanınca çok ii şekil alır bizim okulda ole bi çocuk war biras pi kokuo ama saçları istedii şekli alıo[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 oaeh ya iğrenç.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: death_cuk, 13 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki: abi 5-6 gun banyo yapma saçların yaglanınca çok ii şekil alır bizim okulda ole bi çocuk war biras pi kokuo ama saçları istedii şekli alıo Rofl tıpkı ben. :D[signature][hline]Ultima Tr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 uheurhe benım sacların eskı uzunkenkı halıde booleydı. yağlı bırakıodum süfer gozukuodu.. uheau.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 düz iğrenç lan :D ben kıvırcık olmasını isterdim daha kerizmatik duruo[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Erkekte eger uzatiyorsan dalgali sac cok problem oluyor. Ben sahsen sirf o yüzden kestirdim. Fön cekince de kari gibi oluyosun fön oldugu belli oluyor dogal olmuyo : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ütüle[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 evet penth haklı, mesela arkadaşım var, dalgalı saçları. adam uzattı uzattı, sonunda baymış heralde, rasta yaptırdı eheh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Aynı sorun bende de var. Saçlar şekil almıyor yani nasıl diyim aslında saçlarım düz ama kalın telli tam düz değil tabiki hafif kıvırcık. Önüne saçın jöle sürünce hemen saç aşa yatıyor ancak fön çekmek lazım onda bile her tarafı düz olmuyor. Her sabah fön ile uraşmaktan bıktım. Ama yapınca da güzel duruyor. Maşa almak lazım aslında annemle de konuştum fön yerine olur dedi ama annem de kullanmamış daha önce. Neyse şu üstte dediğiniz bakım şeylerini merak ediyorum biraz daha açıklayabilir misiniz? hani defrize nedir mesela nası bişi? Sonra o bakım kremleri dediniz hemen yarın gidip alabilrim saçımı hergün yıkıyorum zaten. Bu arada saçlarımın sorun yaratmasının bir nedeni de alnımın açık olması. Yani saçların dökülmesinden değil ama işte alın biraz açık (beyin büyük :)). DOlayısıyla saçları yukarı tarayamıyorum. Aşağı tarayınca da şekil vermek gerekiyor bi oyana bi buyana gidiyor saçlar, hemen aşa yatıyor alna deyiyor. Bide cilt yağlı öğle arasında okulda 2 dakka basket oynadık mı saç maç kalmıyor. Tip bakımından saçım bu tip ve işte buna benzer bir saç yapmak istiyorum ama saçlar kalın olduğundan hepsi aynı yöne taranmıyor uları kıvrılıyor filan. Asıl istediğim saç modelide bu ama olmuyor böyle işte :). Hele böyle dursa saç ortada kız bırakmam :-P ama böyle hiç durmaz tamamen farklı bi saç bu ya ince telli dümdüz bir saç değil mi? Fönle filan bile duracağını sanmam hem kabarık hem düz vs...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirinby Brigand[Bu mesaj Brigand tarafından 14 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hair-Models Erkek Saç Modelleri Diğer saç modelleride burada bakmak isteyen arkadaşlarım için.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaşın saç şekli sanırım benimki gibi...ben kendi saçımı 'ibo modeli' olarak adlandırıyorum.Dalgalı ama böyle hafiften uzayınca kıvırcıkımsı bişi oluyor...jole farz diyoruz...bi berbere ama adam gibi bişeye son dönemde türeyen kuaför tarzı berberlere...biraz pahalı olur ama en yakışan şekli verip yollarlar...bence bi dene bakarsın hoşuna gider...dax sürüp aynı şekli verirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 benim saçlarımda kısayken duz uzayınca kıvır kıvır oluo beni ole begeniolar wala bi uzattım kısmetim açıldı ama okul vs. kestirioz işte kıvırcık gibisi yok yaşasın MARUL KAFA[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abi bnmki ibo sacı fln deil ya =))) işte sacım: [signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 saçı göstermek için bu kadar kasmışın ya bravo valla :P başka duzgun foto yokmuydu uhuea[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 cöle sür wax sür köpük sür[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dax mıdır wax mıdır o ne ya ilk defa duyuyorum? :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 maşa gayet güzel düzleştiriyor Isısıda saç tipine göre ayarlanarak saça zarar vermiyor Bende philips var öneririm[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dişlerini fırçala azcık :P[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 saçım dümdüz ve nefret ediorm =([signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Aykan, 21 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki: dişlerini fırçala azcık :P AUZHAZUAHZA[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 7-24 sürüp fön çek dümdüz olur[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende sandım saçların uzun Nası düzleştiricen bit kadar saçı:P[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benım saçlar düz uzayınca yapılmıyo sinir oluyorum.Şu an kaşımın hizzasında iğrenç görünüo çıkıp kestirmeye üşeniyorum kaç haftadır :)[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kaç haftadır?[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar