Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sac nası duzleştirilir..

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Erkekte eger uzatiyorsan dalgali sac cok problem oluyor. Ben sahsen sirf o yüzden kestirdim.
Fön cekince de kari gibi oluyosun fön oldugu belli oluyor dogal olmuyo : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende de var. Saçlar şekil almıyor yani nasıl diyim aslında saçlarım düz ama kalın telli tam düz değil tabiki hafif kıvırcık.

Önüne saçın jöle sürünce hemen saç aşa yatıyor ancak fön çekmek lazım onda bile her tarafı düz olmuyor. Her sabah fön ile uraşmaktan bıktım. Ama yapınca da güzel duruyor.

Maşa almak lazım aslında annemle de konuştum fön yerine olur dedi ama annem de kullanmamış daha önce.

Neyse şu üstte dediğiniz bakım şeylerini merak ediyorum biraz daha açıklayabilir misiniz? hani defrize nedir mesela nası bişi?

Sonra o bakım kremleri dediniz hemen yarın gidip alabilrim saçımı hergün yıkıyorum zaten.

Bu arada saçlarımın sorun yaratmasının bir nedeni de alnımın açık olması. Yani saçların dökülmesinden değil ama işte alın biraz açık (beyin büyük :)). DOlayısıyla saçları yukarı tarayamıyorum. Aşağı tarayınca da şekil vermek gerekiyor bi oyana bi buyana gidiyor saçlar, hemen aşa yatıyor alna deyiyor. Bide cilt yağlı öğle arasında okulda 2 dakka basket oynadık mı saç maç kalmıyor.

Tip bakımından saçım bu tip ve işte buna benzer bir saç yapmak istiyorum ama saçlar kalın olduğundan hepsi aynı yöne taranmıyor uları kıvrılıyor filan.

Asıl istediğim saç modelide bu ama olmuyor böyle işte :).

Hele böyle dursa saç ortada kız bırakmam :-P ama böyle hiç durmaz tamamen farklı bi saç bu ya ince telli dümdüz bir saç değil mi? Fönle filan bile duracağını sanmam hem kabarık hem düz vs...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

by Brigand

[Bu mesaj Brigand tarafından 14 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın saç şekli sanırım benimki gibi...ben kendi saçımı 'ibo modeli' olarak adlandırıyorum.Dalgalı ama böyle hafiften uzayınca kıvırcıkımsı bişi oluyor...jole farz diyoruz...bi berbere ama adam gibi bişeye son dönemde türeyen kuaför tarzı berberlere...biraz pahalı olur ama en yakışan şekli verip yollarlar...bence bi dene bakarsın hoşuna gider...dax sürüp aynı şekli verirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

abi bnmki ibo sacı fln deil ya =)))

işte sacım:

[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b?
terazine tıklarım b@b pls ?
[b/]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...