Dux Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tam yatıyodum yannışlıkla explorerıma tıklamamla gördüm(açılış sayfam gamespotta :)) eski forumu güncelliyecektim 250msj atmam lazım mış neyse,çıktı sonunda pclerimizdede ps2' de olan demosunuda oyun çok yavaşlıyodu inşallah fazla sisteme yüklenmiyodur pc de herkez rahatça oynayabilir. http://www.3dgamers.com/games/needforspeed9/downloads/[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şimdi gördüm anında indirmeye başladım.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 http://www.3dgamers.com/games/needforspeed9/downloads/ Düzgün link.[signature][hline]Female Body Inspector
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Alternatif ve direk link http://www.gamershell.com/download_11487.shtml Need for Speed: Most Wanted System Requirement * OS - Windows XP/2000 * Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz * Memory - 256MB RAM * Hard Drive - 1.0 GB * CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) * Video Card - 32MB* * Sound Card - DirectX 9.0c compatible * DirectX - Version 9.0c * Online - Broadband; 2-4 Players [signature][hline]Female Body Inspector [Bu mesaj Davion tarafından 12 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Davion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Oyun NFS Porche'un underground versiyonu olmuş. Modifiyeli arabanın dağlarda tepelerde ne işi var hala anlamadım ama doğaya salmışlar bizi bu sefer. Neyse ben pek bi değişiklik göremedim sanki mod gibi olmuş.[signature][hline]Female Body Inspector
Davion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Online oynayabilen varmı. Bende connection diyip kalıo öle.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla.
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Direk fileplanettan çekin 256k ile normalde 30k ile çekerken fileplannettan download manager ile 70k ile çekiyorum.
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kahretsin! yeni bi ekran kartı almam lzm(şimdikinide nfsu2 için almıştım) normal nfs ler gibi olmuş.full versiyonu çıkınca görücez ne olduunu dooru düzgünn.sesler yine harika.grafikler bi yarış oyunu için ii.oyunda hafif burnout havası var.ama bence underground tarzı yapsalar daha güzel olurmuş.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ne burnout'u ya oyunda gene hasar olayı aşırı derecede saçma olmuş. Karşıdan gelen arabayla kafa kafaya birbirimize girioz araba vurduğunda sadece yavaşlıo. Hasar desen ölümüne polisler saldırıo üstüne o kadar darbe alıosun ama gene aynen devam Nfs 4'te bile hasar olayı daha iyiydi.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla.
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çarpmalı vurmalı olmuş ondan biraz burnout a özenmişler.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 motion blur ü kapamanın yolu varmı acaba? ekrankartının performansını sömürüo.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Option - Video - 2 tusuna bas advanced option acılıo oradan kapatabilirsin.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla.
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 orda motion blur yokki?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bende çekiyorum su anda[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ama kim ne derse desin polisle yapılan kovalamacalar acayip zevkli :) Ama tabi tüm polis teşkilatı üstünüze gelio o ayrı mevzu :)[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla.
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Most Wanted Demo suna server açılmış diye duyduydum millet oynuyor yani şu anda netten[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - !
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sabah okulda tam indirecektim mp3playerımın pili bitti, yarın artık :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Dux Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Redogski, 13 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: orda motion blur yokki? visual treatment'ı low yaparsan motion blur kapanır.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 saol[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Şimdi indirdim yahoo'dan 1.6 mb/sn ile uhuhu.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 torrentspy'da var black edition hemde ekstra araç var 3.97 gb gerçekmiki[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon...
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 %100 kolpa[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Dux, 15 Kasım 2005 03:14 tarihinde demiş ki: said: Redogski, 13 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: orda motion blur yokki? visual treatment'ı low yaparsan motion blur kapanır. hoca yinede kapanmıyo?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende oynadım bugun netten cok eylenceli oluyo gerci hep aynı aracalar ve pistler ama olsun. oyunu kapatırken 17 kasımda cıkacak diyor orjinal oyun :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 madem açılmış MW olarak burayı gosteriyolar... o zaman Bounty Gosterelim biraZ=) bu kadar mı olur yani.... [signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
Öne çıkan mesajlar