Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napıcam bilemedim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben okulumu deiştirmiştim. yeni ortam yeni arklar felan neyse. benim aşk olduum bi kız vardı kızla sürekli konuşurduk felan ama daha ona açılamamıştım (son zamanlarda pek konuşmuyoruz) ben yeni okula gelince burda bi kız la tanıştım. kız gerçekten gayet hoş bir kız süper diyemicem ama gerçekkten hoş. kız derslerde felan beni kesiyo sürekli. diyelim sakız (vb) alıyo hep bana da lıp getiriyo yada almadıysa bile benle paylaşıyo aldığını. ben bu kızın benden hoşlandığını düşünüyorum. sizce ne yapsam?? bu kızın üstüne mi düşsem yoksa dier aşık olduum kız için mi uuraşsam???[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
Mesaj tarihi:
kızla biz değil sen çıkacaksın.. kararı senin vermen gerek..

kaç kez söylendi bu laf..büyük sözü dinleyin yaw biraz :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
öle kızla biz çıkmıycaz. seçim senin ayrıca seçimini sen yap ki ilerde pişman olsan bile benim seçimimdi dersin bu seni rahatlatır biraz.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
haha şey aklıma geldi çeyrek ekmek döner alıyor yarısını falan sana veriyor ahaha :lol:

üstte arkadaşlar sölemiş zaten farklı bişey sölemek abes kaçar.[signature][hline]We want war, wake up !
Mesaj tarihi:
Kimden hoşlanıyorsan ona gidip açılabilirsin. sonunda ölüm yok :) Alacağın cevap en fazla Evet yada Hayır olur :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
said:
Zergling, 16 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
bence 2sine birlikte hucum et =))

+446546
ikisine de yuklen hangisi olursa onla cık ikiside olursa daha güzel olanla cık :P[signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
uzun zamandır buraya giremiyodum da yorumlarınıza cevap veremedim. ben oraya sakız aldı mı yazmışım heüehüeeüheüheüeheüheüheeühe lolzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
Mesaj tarihi:
Evet sakız yazmışsın, bana cok şirin gelmişti..., bence sorun yok sakızda.

Böle şimdi ezilip büzülüp "he he ben sakızmı yazmışım? black label olucaktı o eki eki eki" yazmana gerek yok yanı,
sakız güzeldir beyaz beyaz masumiyet falan hoş yanı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
durum şabalak gibi ortada : )

yani ben bunu şöyle anladım iki kız var hangisini seçsem? biri bariz bir şekilde senin için önde değil yani. aşık değilsin beeelki hoşlanıyorsun sorun yok yani çok saçma bir seçim de yapsan kaybetmezsin.[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 16 Aralık 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
haha şey aklıma geldi çeyrek ekmek döner alıyor yarısını falan sana veriyor ahaha :lol:

said:
wildpervert, 16 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
-osman sakız istermisin
+EVET BİLİYORDUM BENDEN HOŞLANDIĞINI
-yok bu çilekli
+?!?

:lol: öldm bittim yarıldım zhuahahahaha[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness
Prince of Darkness the devilish serpent
The dreaded Lucifer
Prince of Darkness
Mesaj tarihi:
said:
cemshit, 15 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
ben okulumu deiştirmiştim. yeni ortam yeni arklar felan neyse. benim aşk olduum bi kız vardı kızla sürekli konuşurduk felan ama daha ona açılamamıştım (son zamanlarda pek konuşmuyoruz) ben yeni okula gelince burda bi kız la tanıştım. kız gerçekten gayet hoş bir kız süper diyemicem ama gerçekkten hoş. kız derslerde felan beni kesiyo sürekli. diyelim sakız (vb) alıyo hep bana da lıp getiriyo yada almadıysa bile benle paylaşıyo aldığını. ben bu kızın benden hoşlandığını düşünüyorum. sizce ne yapsam?? bu kızın üstüne mi düşsem yoksa dier aşık olduum kız için mi uuraşsam???

WELCOME TO THE BOY'S WORLD[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 21 Aralık 2005 09:18 tarihinde demiş ki:

"he he ben sakızmı yazmışım? black label olucaktı o eki eki eki" yazmana gerek yok yanı,
sakız güzeldir beyaz beyaz masumiyet falan hoş yanı.

ahahuauha cok iyi yaaa yikildim walla

*!yikilir*[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Mesaj tarihi:
sınıftakini seç ama gün gelir ayrılırsan yan basarsın
kendimden biliyorum[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
Duygusal olma...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
  • Yeni Oluştur...