Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napıcam bilemedim

cemshit

Öne çıkan mesajlar

ben okulumu deiştirmiştim. yeni ortam yeni arklar felan neyse. benim aşk olduum bi kız vardı kızla sürekli konuşurduk felan ama daha ona açılamamıştım (son zamanlarda pek konuşmuyoruz) ben yeni okula gelince burda bi kız la tanıştım. kız gerçekten gayet hoş bir kız süper diyemicem ama gerçekkten hoş. kız derslerde felan beni kesiyo sürekli. diyelim sakız (vb) alıyo hep bana da lıp getiriyo yada almadıysa bile benle paylaşıyo aldığını. ben bu kızın benden hoşlandığını düşünüyorum. sizce ne yapsam?? bu kızın üstüne mi düşsem yoksa dier aşık olduum kız için mi uuraşsam???[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sakız yazmışsın, bana cok şirin gelmişti..., bence sorun yok sakızda.

Böle şimdi ezilip büzülüp "he he ben sakızmı yazmışım? black label olucaktı o eki eki eki" yazmana gerek yok yanı,
sakız güzeldir beyaz beyaz masumiyet falan hoş yanı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 16 Aralık 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
haha şey aklıma geldi çeyrek ekmek döner alıyor yarısını falan sana veriyor ahaha :lol:

said:
wildpervert, 16 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
-osman sakız istermisin
+EVET BİLİYORDUM BENDEN HOŞLANDIĞINI
-yok bu çilekli
+?!?

:lol: öldm bittim yarıldım zhuahahahaha[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness
Prince of Darkness the devilish serpent
The dreaded Lucifer
Prince of Darkness
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemshit, 15 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
ben okulumu deiştirmiştim. yeni ortam yeni arklar felan neyse. benim aşk olduum bi kız vardı kızla sürekli konuşurduk felan ama daha ona açılamamıştım (son zamanlarda pek konuşmuyoruz) ben yeni okula gelince burda bi kız la tanıştım. kız gerçekten gayet hoş bir kız süper diyemicem ama gerçekkten hoş. kız derslerde felan beni kesiyo sürekli. diyelim sakız (vb) alıyo hep bana da lıp getiriyo yada almadıysa bile benle paylaşıyo aldığını. ben bu kızın benden hoşlandığını düşünüyorum. sizce ne yapsam?? bu kızın üstüne mi düşsem yoksa dier aşık olduum kız için mi uuraşsam???

WELCOME TO THE BOY'S WORLD[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 21 Aralık 2005 09:18 tarihinde demiş ki:

"he he ben sakızmı yazmışım? black label olucaktı o eki eki eki" yazmana gerek yok yanı,
sakız güzeldir beyaz beyaz masumiyet falan hoş yanı.

ahahuauha cok iyi yaaa yikildim walla

*!yikilir*[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...