cemshit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben okulumu deiştirmiştim. yeni ortam yeni arklar felan neyse. benim aşk olduum bi kız vardı kızla sürekli konuşurduk felan ama daha ona açılamamıştım (son zamanlarda pek konuşmuyoruz) ben yeni okula gelince burda bi kız la tanıştım. kız gerçekten gayet hoş bir kız süper diyemicem ama gerçekkten hoş. kız derslerde felan beni kesiyo sürekli. diyelim sakız (vb) alıyo hep bana da lıp getiriyo yada almadıysa bile benle paylaşıyo aldığını. ben bu kızın benden hoşlandığını düşünüyorum. sizce ne yapsam?? bu kızın üstüne mi düşsem yoksa dier aşık olduum kız için mi uuraşsam???[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kızla biz değil sen çıkacaksın.. kararı senin vermen gerek.. kaç kez söylendi bu laf..büyük sözü dinleyin yaw biraz :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 öle kızla biz çıkmıycaz. seçim senin ayrıca seçimini sen yap ki ilerde pişman olsan bile benim seçimimdi dersin bu seni rahatlatır biraz.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 haha şey aklıma geldi çeyrek ekmek döner alıyor yarısını falan sana veriyor ahaha :lol: üstte arkadaşlar sölemiş zaten farklı bişey sölemek abes kaçar.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 -osman sakız istermisin +EVET BİLİYORDUM BENDEN HOŞLANDIĞINI -yok bu çilekli +?!?[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 osmanmıymış arkadaşın adı aaa.. ne ilginç..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pardon sak... * şlapsluoops * İşin özü sınıftakiyle çık derim. ciddi valla[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Kimden hoşlanıyorsan ona gidip açılabilirsin. sonunda ölüm yok :) Alacağın cevap en fazla Evet yada Hayır olur :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bence 2sine birlikte hucum et =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya bulduğunla çık işte allah allah ne erkekler var yaws[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Kendi kararlarını kendin vermelisinki sonra pisman olsanda kendine kızasın.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Zergling, 16 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: bence 2sine birlikte hucum et =)) +446546 ikisine de yuklen hangisi olursa onla cık ikiside olursa daha güzel olanla cık :P[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 uzun zamandır buraya giremiyodum da yorumlarınıza cevap veremedim. ben oraya sakız aldı mı yazmışım heüehüeeüheüheüeheüheüheeühe lolzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Evet sakız yazmışsın, bana cok şirin gelmişti..., bence sorun yok sakızda. Böle şimdi ezilip büzülüp "he he ben sakızmı yazmışım? black label olucaktı o eki eki eki" yazmana gerek yok yanı, sakız güzeldir beyaz beyaz masumiyet falan hoş yanı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 durum şabalak gibi ortada : ) yani ben bunu şöyle anladım iki kız var hangisini seçsem? biri bariz bir şekilde senin için önde değil yani. aşık değilsin beeelki hoşlanıyorsun sorun yok yani çok saçma bir seçim de yapsan kaybetmezsin.[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: kingpin, 16 Aralık 2005 00:34 tarihinde demiş ki: haha şey aklıma geldi çeyrek ekmek döner alıyor yarısını falan sana veriyor ahaha :lol: said: wildpervert, 16 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki: -osman sakız istermisin +EVET BİLİYORDUM BENDEN HOŞLANDIĞINI -yok bu çilekli +?!? :lol: öldm bittim yarıldım zhuahahahaha[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: cemshit, 15 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ben okulumu deiştirmiştim. yeni ortam yeni arklar felan neyse. benim aşk olduum bi kız vardı kızla sürekli konuşurduk felan ama daha ona açılamamıştım (son zamanlarda pek konuşmuyoruz) ben yeni okula gelince burda bi kız la tanıştım. kız gerçekten gayet hoş bir kız süper diyemicem ama gerçekkten hoş. kız derslerde felan beni kesiyo sürekli. diyelim sakız (vb) alıyo hep bana da lıp getiriyo yada almadıysa bile benle paylaşıyo aldığını. ben bu kızın benden hoşlandığını düşünüyorum. sizce ne yapsam?? bu kızın üstüne mi düşsem yoksa dier aşık olduum kız için mi uuraşsam??? WELCOME TO THE BOY'S WORLD[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Cuce, 21 Aralık 2005 09:18 tarihinde demiş ki: "he he ben sakızmı yazmışım? black label olucaktı o eki eki eki" yazmana gerek yok yanı, sakız güzeldir beyaz beyaz masumiyet falan hoş yanı. ahahuauha cok iyi yaaa yikildim walla *!yikilir*[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sınıftakini seç ama gün gelir ayrılırsan yan basarsın kendimden biliyorum[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Duygusal olma...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar