Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator 3 London Gala

Draven

Öne çıkan mesajlar

Yer: Leicester Square, London

Zaman: 20:00 (GMT)

Olay: Arnie ile yuz yuze gelip imza alip elini tutmak.

Sonuc: Yuksek tansiyon ve heyecandan bas agrisi :)

Evet arkadaslar suan eve geldim ve halen inanamiyorum Arnold'u gordugume, elini tuttum ve yumrugu ili elimimin yumrugudan buyuktu :D

Super bir histi, yani anlatamam.

Ancak filmi goremedim cunku bu sadece aktorler ve sosyete icindi (vede sansli bilet kazananlara).

Resimde cektim bi ara scan edersem gosteririm. :D[hline]Can't rain all the time...
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh cok iyi ya. Scanle olm hemen :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

Arti arkamda 100 e yakin insan arnie e dokunmak icin ittirmesi, bagirsaklarimin demirler arasinda sikismasi, suan midemde kabizlik hissi, ama yinede degdi.

edit: (butun alanda toplam 5000 e yakin kisi vardi. adamin biriyle konustum adam saat 8 den beri bekliyorum dedi bana :D)

[hline]Can't rain all the time...

[Bu mesaj Draven tarafından 22 July 2003 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe gazeteye ciktim :)) web sitesindede var resmim , ben sol ust tarafta sola bakan bir surat var, tam fotograf tutan elin sol tarafinda :D :D :)

burda 3, 5 adim saga dogru gitti imzaladi sonra arabaya girdi gitti

edit: ilgili site

[hline]Can't rain all the time...

[Bu mesaj Draven tarafından 22 July 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

en ondeki cinli gibi olan degil, en solda sola bakan bir ufak bir kafa var o benim

ya arkadaslar olayi anlamiyorsunuz. orda adamin etrafinda 10 tane ayri ayri fotografci var, hepsi surekli hic durmadan resim cekiyo, yani orda olup bir saniye kafani cevirsen, ortaliga benim gibi aval aval bakiyormus gibi gozukursun, sonrada ne adamsin derler sana.[hline]Can't rain all the time...

[Bu mesaj Draven tarafından 23 July 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu filmin üstüne de Fear Factory'nin Obsolete albümü süper gidiyor[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
draven'a gidip dokunayım bari belki şifa bulurum.. :lol:

resimde de herkes arnold'a ulaşma derdinde bir sen "napayım yani arnıld'ı gördük işte alla alla" durumundasın.. :-p

ben yönetmen filan olup holivud'a kapağı atarsam sen görürsün draven, bol bol tokalaşırım böyle resimler çektirir gazetelere koyarım.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...