Draven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yer: Leicester Square, London Zaman: 20:00 (GMT) Olay: Arnie ile yuz yuze gelip imza alip elini tutmak. Sonuc: Yuksek tansiyon ve heyecandan bas agrisi :) Evet arkadaslar suan eve geldim ve halen inanamiyorum Arnold'u gordugume, elini tuttum ve yumrugu ili elimimin yumrugudan buyuktu :D Super bir histi, yani anlatamam. Ancak filmi goremedim cunku bu sadece aktorler ve sosyete icindi (vede sansli bilet kazananlara). Resimde cektim bi ara scan edersem gosteririm. :D[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Draven seni öldürebilir miyim ? :) aahhh u lucky bastard ! eheuheu scanle de görelim ehe süpersin[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sam görmesin o kesin öldürür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Eheh cok iyi ya. Scanle olm hemen :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ne yazikki resimde cikamicam cunku arada demirler vardi sadece yakindan suratini cektim imza alirken[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Arti arkamda 100 e yakin insan arnie e dokunmak icin ittirmesi, bagirsaklarimin demirler arasinda sikismasi, suan midemde kabizlik hissi, ama yinede degdi. edit: (butun alanda toplam 5000 e yakin kisi vardi. adamin biriyle konustum adam saat 8 den beri bekliyorum dedi bana :D) [hline]Can't rain all the time... [Bu mesaj Draven tarafından 22 July 2003 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Resimi yolla hemen :)[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 harbi u lucky bastard! yani....oha be kardeşim yapılmazki :) o eller ne minigunlar tuttu........pehey![hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sam nerde yaw? neyse türkiyeye geldiğinde ne yapıp et gör onu adam da sana dokunsun bari :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 koy resmini la ne bekliosun ama kendinle birlikte çektirseydin daha gzl olurdu[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 draven öl :P[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 hehe gazeteye ciktim :)) web sitesindede var resmim , ben sol ust tarafta sola bakan bir surat var, tam fotograf tutan elin sol tarafinda :D :D :) burda 3, 5 adim saga dogru gitti imzaladi sonra arabaya girdi gitti edit: ilgili site [hline]Can't rain all the time...[Bu mesaj Draven tarafından 22 July 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 eh bu değil heralde resim =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 benim cektigim tabiki degil, bu gazetede ve websitesinde cikan resim, ben sol ust tarafta sola bakan kafayim :D[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 arnold nereye bakıyor sen nereye bakıyorsun :D auhau[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 o an imzaladikdan sonra defteri cantama koyuyordum, sansima boyle cikti[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 :D ne adamsın[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ne adamim?: lucky bastard! :P :D[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 siyah tshirtli kafası yere bakanmı sensin?[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 en ondeki cinli gibi olan degil, en solda sola bakan bir ufak bir kafa var o benim ya arkadaslar olayi anlamiyorsunuz. orda adamin etrafinda 10 tane ayri ayri fotografci var, hepsi surekli hic durmadan resim cekiyo, yani orda olup bir saniye kafani cevirsen, ortaliga benim gibi aval aval bakiyormus gibi gozukursun, sonrada ne adamsin derler sana.[hline]Can't rain all the time... [Bu mesaj Draven tarafından 23 July 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 sana title eklenmesini talep ediyorum: lucky bastard az önce t 3 ü izledim sinemada eve yeni geldim hak ediosun ya ne ballı adamsın :) ehuehu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bu arada kendi çektiğin resmi de koy hatta istersen bana yolla ben koyayım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi filmeri bastirdim ancak scan edemedim daha, bi scanner bulmam lazim[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bu filmin üstüne de Fear Factory'nin Obsolete albümü süper gidiyor[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 draven'a gidip dokunayım bari belki şifa bulurum.. :lol: resimde de herkes arnold'a ulaşma derdinde bir sen "napayım yani arnıld'ı gördük işte alla alla" durumundasın.. :-p ben yönetmen filan olup holivud'a kapağı atarsam sen görürsün draven, bol bol tokalaşırım böyle resimler çektirir gazetelere koyarım.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar