Lethious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Dark and Light'a bile mod geldi. Herangi bi fikri olan varmı. sitiki olması gereken konular var fln[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Dogru , bir mod olsa fena olmaz , kendimi öksüz hissettim bir anda Moderator olmayınca bu bölümde :) , Sadece sticky olacak konu değil ,silinecek bir sürü gereksiz başlık ta var. Moderator olacak olan arkadaşa şimdiden tebrikler ve kolay gelsin gereksiz topikleri temizlerken.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 21 Aralık 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben olabilirm. zamanımda var. silcem bütün gereksiz konuları :)[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar