BesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: -Cursed-, 21 Aralık 2005 12:12 tarihinde demiş ki: http://img455.imageshack.us/img455/2647/prem5cm.jpg [Bu mesaj -Cursed- tarafından 21 Aralık 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Event server olmasın o :-p[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: angelusy, 21 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki: said: LeoNSeA, 21 Aralık 2005 12:44 tarihinde demiş ki: pre olmayanlar oyuna gıremıyecek dıye bı olay yok sadece chyper tamamen temızlendıkten sonra yanı edit charlar ve edit itemler temızlendıkten sonra oyun p2p olacak yanı ilk setup 29$ civarı olacak herkes paralı kayıt olacak tabı ıcınde yıne premıum olmak sıze kalmıs ama oyunu oynamak isteyen herkez bi kere o 29$ doları verecek mecbur kalacaksınız yani wow gibi :) ben bıraktım kurtuldum... Bıraktım ama gelişmeleri boylece daha iyi takıp edıyorum ve oynayan arkadaslarıma iletiyorum... sizlere kolay gelsın... huh nerden duydun bunu ? siz daha yeni mi duyuyosunuz hazırlıklara basladılar bile ke ile gelen yeni download da felan yazıo p2p diye bu ne demek yanı p2p nın anlamı üyelik ucretli olacak demek cunku wow da p2p ve daha bır suru program da p2p uzerınden uzretlendırılır :)[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Counter Strike devamm :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ne kada r köfte o kadar maydanoz [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sadece preimum olanlar oynuycak olsa 1 hafta sonra hepsi sıkılır parti falan kimle yapcaklar :D oyun yalan olur[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bence iyi olacak ya bırakacaz, bırakmazsakda 15- lerden kurtulmuş olacaz en azından aga party pilizzzzz ler olmayacak:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 premium lara kalırsa sadece oyunda adam kalmazki xD o iş biraz yalan olcak (bence).[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 k2 böle bişey yapmaz. çeşitli atraksiyonlara girer ama kimseden para isteyemez.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 illa para vercekseniz wowa gelin.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Premium olanlara kalırsa adam kalmaz diyen arkadaşlar serverlar arası savasa girmediler galiba. Oldukca kalabalıktı. Her 2 savasta baya kalabalıktı. Bence güzelde olabilir, kötüye de sarabilir görücez bakalım!!![signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İLlegal programlar şakır şakır çalışırken yapamazlar hıc bırseyı paralı tasa etmeyın sız devammmm[signature][hline][b]-Bu İnternet olmasa ne yapacaktık,Belki doktor belki avukat olacaktık.Lanet olsun sana internet bizleri asosyal,Alkolu seven adamlar haline getırdin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yok öyle birşey. Premium değilim ve oyundayım şu an. Sanıyorum sadece savaş saatlerinde doluluktan dolayı premiumları alıyorlar. Emin değilim. Bence bu salak oyun için o parayı hiç vermeyin arkadaşlar. Israrla ve inatla premium olmayacağım.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yeni patch'i yükleyenler 1'i serverlara giremeyecekler. Benim anladığım bu. Arkadaşımla konuşurken sorundan bahsetti. Kendi adamıyla 1. serverlara giremediğini söyledi. Ancak benim pre adamımla girebiliyor. Kesin sonuç bir iki güne kadar ortaya çıkar.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 server doluyken premium üye değilsin lütfen daha sonra tekrar dene diyor ve oyundan atıyor. server boş ken girdiniz girdiniz doluyken biraz zor girersiniz.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: JuSTBe, 21 Aralık 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Counter Strike devamm :D :D +321 :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 eet serwer da öncelik premiumlulara yar.aklara yan bastık xD[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bunlar ayak bastı parası da alırlar gözleri doymaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 peki ben bu patch i indirmesem her zaman girebilirmiyim oyuna :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Cr0w292, 21 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: peki ben bu patch i indirmesem her zaman girebilirmiyim oyuna :D:D Bu arkadaş cok zeki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 indirdim.dogruymuş gerçekten :( free user limit %80 of capa pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 vala bence oyunun hic anlamı kalmac artık civ civ gorunce seviniriz hiç kimse olmaz hep yuksek lwl olur bence pana kazanamayız bişey olmaz bence oyunun sonu olur k2 de anlamış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ii olcak ben ce rahat rahat oynarız artık.Zati bizler demiyomuyduk yeter artık şu party plzz, para plzz, item plzzz ,kas plzz ler den die .sonunda wow gibi olcak işte allah bilir macro da yazar hale geliriz tam olur .Daha ne istiyozzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bırak yaw her ay para ödiceğime wowa bi kere öderim hiç olmassa deger ke ye para yatırmak saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 a1'de /merchant komandina bi engel getirlmesi daha mantikli olurdu böylelikle a1de merchanterlar olmayacagindan czde savasta lagsiz olurdu...premiumsuz oynayanlari etkisiz hale getirmek sacmalik...[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Onu bunu bırakın Bence süper oldu ya kilitlenmiştik hiç olmasa bırakmak zorunda yız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar