bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yav arkadaşlar sabahleyin 1 arkadaşim soyledi artık premuyum uyesi olmayanlar oyuna giremiyecekmiş dogrumu acaba ?[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben girerim xD[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 öle bı geyık war ama prem. olmayanlar c1 b1 a1 x 1 falan gıremıyecekmıs[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tabi sende varsa girersin ben bu oyuna kredi kartıyla para verecek kadar aptal degilim ( sozum meclis dişi)[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ahaqhahaha 1 kere para vermedim hatta kaZandim ^^[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 serwarın kapasitesi %80 gectıgı an uye olmayanlar serwardırdan kıcklencekler:( doymadı gözleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 azuhahah çok komik cidi bir konuda bulundumu saniyordum[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bas Bas paraları knight aaaaaaaa :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 iyice sacmaladılar tam cz de party kurmussun ii de gıdıyo hoop 4 kişi kick servber olcak var mı böle bişey yada ex. party..[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 WE <3 K2 NETWORK!!!!!!!![signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 http://img455.imageshack.us/img455/2647/prem5cm.jpg [Bu mesaj -Cursed- tarafından 21 Aralık 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hayatimda gordugum en patlak link :horace:[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 a1 premium[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=harbi LOL :S][/spo][signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkadaşlar şuan oyunda olan varmı d1 s1 c1 o1 x1[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 a1 deyim premium olmayan merchant charımla :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sadece serverlar doluysa giremiyecek.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/51 Np:205.xxx/560 Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 server dolunca bakalım olabilecekmisin? :D eğer böyle olursa savaş zamanı giremeyeceğimden dolayı ve ayrıyetten diğer charımla 2 veya 3 ede girsem kassam ne olcakki cz yapamadıktan sonra . inşallah bu böyle devam eder. herkez premium alır ve oyuna(a1,b1 vb) girerde bende oyunu bırakırım :D Sevindim. K2 yi ilk defa takdir ettim. oyundaki bug ları düzeltmeye gelince tam bir gerizekalı olan K2Network nasıl para kazanırızda çok iyi düşünen insanlar olabiliyorlar. Hep böyle devam edin .[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok [Bu mesaj Joey tarafından 21 Aralık 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 falla benim icin hava hos gece oynuom oyunu o da oynarsam zaten xD[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: bozok22, 21 Aralık 2005 12:14 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şuan oyunda olan varmı d1 s1 c1 o1 x1 premium degilim a1 deyim suanda[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu söylentilerin çıkmasının nedeni server savaşları icin kapatılan 1. serverlardır. Charların yedekleri alınırken serverlar bir süre kapatıldı. Bu da insanlarda soru işareti oluşturdu. Bu konu yakın zamanda offical forumda da konusuldu ve en son acıklama olarak benim biraz önce söylediğim neden olduğu acıklandı. Konuyu bulamıyorum iş yerimden. Eve gidince link'i yollarım.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors LvL: 60==>61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pre olmayanlar oyuna gıremıyecek dıye bı olay yok sadece chyper tamamen temızlendıkten sonra yanı edit charlar ve edit itemler temızlendıkten sonra oyun p2p olacak yanı ilk setup 29$ civarı olacak herkes paralı kayıt olacak tabı ıcınde yıne premıum olmak sıze kalmıs ama oyunu oynamak isteyen herkez bi kere o 29$ doları verecek mecbur kalacaksınız yani wow gibi :) ben bıraktım kurtuldum... Bıraktım ama gelişmeleri boylece daha iyi takıp edıyorum ve oynayan arkadaslarıma iletiyorum... sizlere kolay gelsın...[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: LeoNSeA, 21 Aralık 2005 12:44 tarihinde demiş ki: pre olmayanlar oyuna gıremıyecek dıye bı olay yok sadece chyper tamamen temızlendıkten sonra yanı edit charlar ve edit itemler temızlendıkten sonra oyun p2p olacak yanı ilk setup 29$ civarı olacak herkes paralı kayıt olacak tabı ıcınde yıne premıum olmak sıze kalmıs ama oyunu oynamak isteyen herkez bi kere o 29$ doları verecek mecbur kalacaksınız yani wow gibi :) ben bıraktım kurtuldum... Bıraktım ama gelişmeleri boylece daha iyi takıp edıyorum ve oynayan arkadaslarıma iletiyorum... sizlere kolay gelsın... huh nerden duydun bunu ?[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ASDJHGASDJHSD derim ben buna! Bu oyunun parayla oynancağını zannediyorlar heralde. Ultima Online bile bu oyunu 10 katlar 5 e böler bea[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya bunlar ilk bir oyanabilcek bir server halıne getirdikden sonra böyle bişi yapmaları lazım hack dupe vs. vs. bol olan bir oyuna para yatırmak aptalca buluyorum ?_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar