MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 türk yine ezildi desenize.. ayrica fransizlarin herseye fransiz kalabilme olayi cok guzel =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 çinlerin isim koyma olayına yarıldım ve sadece onu beğendim.[signature][hline]msn : [email protected]
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: - Restoran, lokanta gibi yerlerde masaları birleştirebilir ortaya bir salata söyleyebilir, masanın kısa bacağının altına katlanmış kağıt koyabilirsiniz... utanılacak bişey mi?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Türk olmayı aşağılamaya çalışmışlar ama pek olmamışki. Yani aşağılamışlar bile diyemiycem Bitek o varoluşun zorlukları vb. kısmı güzel geldi yani diğerleri saçma(ama çok doğru bi noktaya parmak basmışlar:D Harbiden iyi dayanıyoruz bu şartlara:D) Masa birleştirme, kağıt sıkıştırma aşağılanıcak bi durum değilki? Yani masanın ayağı kısaysa tamircimi çağırcaklar? 1 masaya sığmıyolarsa yeni masa mı yaptırcaklar(yada kucak kucağamı oturcaklar?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
dogu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 amerika kısmı acaip. filmlerle ilgili kısım ve dünyayı kurtaran tipler süper.[signature][hline]özetim: milletime olan sevgim, evanescence+sentenced+SOAD+Duman şampiyon hentbol takımım(double times) gotik kız hastalığım İŞTE BEN!!!
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: KenshinHimura, 16 Aralık 2005 13:01 tarihinde demiş ki: said: Finrod, 16 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki: Bizi bizden daha fazla aşağlayan yoktur herhalde... +1 Saçmalıyoruz Artık... +1
Öne çıkan mesajlar